Hoe 'coronahel' New York weer opkrabbelt

  Weergaven 39,478

Nieuwsuur

12 dagen geleden

Nog twee maanden en dan keert wereldstad New York terug naar het 'oude normaal'. Maar hoe wordt de stad die nooit slaapt, wakker na een jaar pandemie? Marieke de Vries neemt ons mee in het nieuwe New York.
Manhattan, Times Square, Central Park en Fifth Avenue - bijna een jaar lang waren ze niet meer dan een stil decor. Verlaten, omdat de doodsbange inwoners van New York zoveel mogelijk binnen zaten.
32.000 New Yorkers overleefden corona niet, één op de zeven ondernemers in de stad ging eraan onderdoor. Maar langzamerhand komen de straten van de stad weer tot leven.
Vanaf 1 juli wil de burgemeester alle coronabeperkingen opheffen, zei hij deze week. Elke week worden een half miljoen inwoners gevaccineerd. Jonge ondernemers grijpen de reset aan om hun dromen te verwezenlijken.

#NewYork #corona #pandemie

Reacties
Koos Werkloos
Koos Werkloos 4 dagen geleden
niks over de veelal bejaarde doden onder het beleid van Cuomo, beetje jammer weer hoor.
R R
R R 5 dagen geleden
Intuberen = in 80-90% dood door machines
R R
R R 5 dagen geleden
Fake new varients! Proof it!
Di
Di 6 dagen geleden
Ik heb 2 prikken gehad, dus IK ben veilig.hoe lang en voor wat.... Wat een onnozelheid. 🤢🤢 Ik haak af.
Brace110
Brace110 6 dagen geleden
Kan je nog langzamer praten please, ik kan het niet volgen..
Odytje
Odytje 6 dagen geleden
Als de Corona regels worden toegepast in de overvolle vluchtelingen kampen. Dan moeten die allemaal dicht. Maar vluchtelingen opeen gepakt vind de extreem linkse media nu NORMAAL! Geboorte beperking dmv vaccinatie vinden linkse mensen een normale uitspraak. van Bill Gates. En jongeren die om die reden geen vaccin nemen. Zijn complot denkers volgens links!
B van der V
B van der V 6 dagen geleden
Vrijheid?!! Facebook heeft een populaire, snel groeiende groep van 120000 mensen verwijderd waarin leden verhalen plaatsten over bijwerkingen en overlijden door het Covid-vaccin. De getroffen gevaccineerde en nabestaanden mogen niet gehoord worden. Ze zijn nergens welkom. De groep groeide met 10000 leden per week. CENSUUR.
Dude 0853
Dude 0853 8 dagen geleden
Waarom is New York (city?) coronahel? 1 mil besmettingen op 8 mil inwoners met 30k overleden personen. Nederland telt 1,5 mil besmettingen (incl mezelf) op 17,5 mil inwoners met 18k overleden personen. Met 16 mil inwoners zou New York city 2 mil besmettingen tellen, dat is vrijwel vergelijkbaar met hier. Het enige verschil is dat New York zo'n drievoud aan overleden personen zou tellen in vergelijking met hier. Maar ja misschien zijn er in nl minder overleden personen ten gevolge van corona geregistreerd, zou zomaar kunnen. Nederland is naar mijn mening dus zeker net zo'n coronahel, zeker nu wij er toch niet alles aan doen om het aantal besmettingen tot een minimum proberen te beperken.
Silent Driver
Silent Driver 9 dagen geleden
Doodsbang, wat een taalgebruik...
Awas
Awas 9 dagen geleden
Dank wel voor de video !🙌
B van der V
B van der V 10 dagen geleden
Huisarts haalt fel uit: ‘De wappies hebben jullie gewaarschuwd! Maar jullie wilden niet luisteren’ Al die mensen die niet op hun immuunsysteem vertrouwden, die ‘de prik’ als heilige graal binnenhaalden ongeacht de bijwerkingen, die als schapen met maskers rondliepen, die de lockdowns toejuichten, die de kool en de geit wilden sparen, tegen hen zeg ik: bedankt voor de economische vernieling waardoor er geen geld is voor extra IC-bedden. Bedankt voor dat fascistische vaccinatiepaspoort. Bedankt dat de horeca in Nederland kapot is gemaakt. Bedankt dat de Big Pharma-hufters nu naar kinderen kijken om ook te vaccineren hoewel ze nooit gevaar liepen door corona, maar wel door huiselijk geweld en schoolsluiting, en nu proefkonijn zijn. Bedankt useful idiots in de Tweede Kamer. Bedankt media voor het nawauwelen van het OMT en kabinet. Bedankt namens de overledenen door de experimentele ‘vaccins’, schreef huisarts Huib Rutten op LinkedIn. “De wappies hebben jullie gewaarschuwd! Maar wilden jullie luisteren, in je angstbubbel? Nee. Vanaf het hier en nu komt elk drama op jullie rekening,” voegde de huisarts toe. De huisarts, die soms vier keer dag iemand huilend aan zijn bureau heeft, waarschuwde dat het gevaar bestaat dat je juist door het vaccineren je immuniteit verliest waardoor je misschien straks voor elke variant een prik moet hebben. Volgens hem is er helemaal geen wetenschappelijke basis om je te laten vaccineren als je gezond bent.
Kristine
Kristine 10 dagen geleden
New York start to run 🚴🚴🏼‍♀️ 🚴‍♂️New York start to run 🚴‍♂️🚴🚴🏼‍♀️.
Anna
Anna 10 dagen geleden
Mooi om te zien!
Harry Kroonenberg
Harry Kroonenberg 10 dagen geleden
Wat is dit nu weer een nieuwe manier om mensen te brandstapelen
Sam
Sam 8 dagen geleden
Ik wist niet dat brandstapel een werkwoord was 😂
Pita Broodje Met kaas
Pita Broodje Met kaas 10 dagen geleden
New York heeft nieuwe leiders nodig. Unsubbed. Bye
Robert Neven
Robert Neven 10 dagen geleden
Een pracht video, iedereen een mondmasker op, zou ook in Nederland moeten gebeuren, off beter gezegt, hadt ook beter in Nederland gebeurt, nu zit Nederland nog steeds met on plus 6800 besmettingen per dag, er komt geen einden aan, vreselijk
WimKop
WimKop 9 dagen geleden
@Robert Neven Vanwaar die obsessie van jou met wiet? Wiet is slecht voor je geheugen en hersen heb je wel nodig om een brevet te kunnen halen. En zij die niet voldoende intelligent zijn om een brevet te kunnen halen? Die laten zich dan maar van arremoede uit een vliegtuig rollen. Tja, elke idioot kan omlaag vallen. Probeer maar eens wél in de lucht te blijven, dat is een stuk moeilijker! (En spatschermpjes voldoen expliciet niet aan de mondkapjesplicht, dus niet vergeten: wel een mondkapje op als je uit het vliegtuig lazert!)
Robert Neven
Robert Neven 9 dagen geleden
@WimKop nee we hebben een buf op, off een helm met scherm, trouwens volgens mij zijn de selecties niet zo zwaar in Nederland als jij als ongedisciplineerd iemand ze n laars lapt aan de maatregelen ,en toch gaat zweefvliegen, maar ja dat deedeen Nederlandse prins ook al eens, weet je nog Friso, ging ook buiten de piste met ze n latjes onder ze n voeten,is niet meer goed gekomen, en als we vallen horen we en zien we die zweevers liever niet, zou jij toch moeten weten, ???denk dat je veel zweeft na enkelen wietjes of cannabietjes?????
WimKop
WimKop 9 dagen geleden
@Robert Neven Doe je dan ook je mondkapje op terwijl je aan het vallen bent? Overigens, als zweefvlieger heb ik helemaal niets met blowen, lijkt mij niet bevorderlijk voor de navigatie. En wie weet zie ik je dan dus ook op Texel. Alhoewel, weet je het wel zeker, zo tussen al die besmette mensen zonder mondkapjes op, straks in Texel?
Robert Neven
Robert Neven 9 dagen geleden
@WimKop hahahaha angsthaas???? als jij 1 dag stopt met blownen ga je dood van de schrik, trouwens afspraak Texel????? 13.000 ft????midden mei gaan de para clubs weer open in Nederland , zie ik je daar dan,
WimKop
WimKop 9 dagen geleden
Doe toch niet zo hysterisch, zelfs de WHO geeft duidelijk aan dat BUITEN zo'n ding opdoen geen zin heeft. Maar ik weet wel iets dat voor angsthazen zoals jij zou werken: als je maar lang genoeg een kussen tegen je gezicht houdt, dan weet je zeker dat je niet aan covid-19 zult sterven.
Stanley Menig
Stanley Menig 10 dagen geleden
New York stad mijn stad
Sebastian Smit
Sebastian Smit 10 dagen geleden
Waarom dragen ze in godsnaam mondkapjes buiten...
Sownheard
Sownheard 4 dagen geleden
Omdat dat het verspreiden van niezen stopt En omdat ze een rol model moeten zijn. Anders heb je die idioten die zeggen ik hoef geen kap want een buitenlandse nieuws groep heeft ook geen kap op.
Rob
Rob 10 dagen geleden
Het probleem van NewYork is het zelfde als de Rotterdamse Metro. Een niet deugdelijk ventilatie systeem dat de lucht zonder goede filters rondpompt. Vooral mensen met kantoorbanen in de hoogbouw (alsof er ook laagbouw is haha) lopen daar grote risico. Mijnsinziens de grote rede dat vooral NewYork iets zwaarder te leiden heeft.
Rob
Rob 8 dagen geleden
@dhrdogterom Ik heb mij niet in India verdiept. Of het door aanraken komt of doordat men in grote groepen op elkaar gepropt stond. En dan spuug je zowel grote als kleine druppels in elkaars gezicht.
dhrdogterom
dhrdogterom 8 dagen geleden
en hoe verklaar je india nu dan volgens ventilatie goeroe maurice de hond kon daar nooit grote uitbraak komen want goede ventilatie. ja ik geloof ook dat aerosole een rol kunnen spelen maar denk nog steeds dat belangrijkste besmetting toch is via grote druppels
Myro Zi
Myro Zi 10 dagen geleden
GROOTSTE FRAUDE OOITTTT
news buster
news buster 10 dagen geleden
Er was nooit een enorme toestroom aan patiënten in New Yorkse ziekenhuizen. De noodhospitalen die speciaal voor de overflow waren neergezet, zoals in het Javits Centre en de tenten in Central Park, daar heeft nooit een patiënt gelegen. De meeste doden zijn gevallen in verpleegtehuizen, omdat de gouverneur het een goed idee vond om Covid patiënten uitgerekend daar onder te brengen. Leugens en meer leugens.
WimKop
WimKop 9 dagen geleden
Dat hospitaalschip dat in NY lag, is ook nooit gebruikt. Je hebt gelijk: het echte probleem zat in de verzorgingstehuizen. Dat zie je trouwens ook in o.a. Engeland, Zweden en Nederland, waar ook in maart 2020 heel veel ouderen zonder test werden ontslagen uit de ziekenhuizen. Het tragische is: de paniek waarin men vond dat "de" zorg moest worden gered, heeft juist heel veel mensen gedood!
Rob
Rob 10 dagen geleden
Heerlijk dat NewYork bestaat.. en ook India... dat houdt de angst er tenminste goed in. Tenminste, als je het een beetje opklopt natuurlijk.
Rob
Rob 9 dagen geleden
@WimKop Dat zijn geen India-en-verhalen. Tis net als een naald die richting je arm gaat. Volg je de komst met een loep dan gil je het uit. Maar in werkelijkheid is het een speldenprikje. Maar ligt je partner met Corona op sterven..... dan wil je heel de wereld vaccineren. Elke dode is er eentje. Emoties, realisme, angst en nuchterheid en bestuurlijke drang en winsbejag vechten om de eerste plaats. Wanneer ze aan mij de verantwoording zouden geven zet ik waarschijnlijk het zelfde beleid neer. Menselijkheid is vaak onmenselijk.
WimKop
WimKop 9 dagen geleden
@Rob Inderdaad, 1,4 miljard inwoners, waarvan er zo'n 12 miljoen jaarlijks sterven. Dan maken die paar covid-19 doden echt niet zoveel uit. En dan "vergeet" men ook nog te melden dat India vorig jaar in een nationale lockdown ging, die volgens recente schattingen tot zo'n 239.000 dode kinderen en moeders heeft geleid in 2020. Hier is een deel uit het bericht hierover: "A new United Nations report has laid bare the appalling cost of lockdowns in some of the world’s poorest countries. The report, "Direct and Indirect Effects of COVID-19 Pandemic and Response in South Asia", examines the effect of the unprecedented Government shutdown policies on healthcare, social services, education and the economy. It estimates that the disruption in healthcare services caused by Government responses to COVID-19 in Afghanistan, Nepal, Bangladesh, India, Pakistan and Sri Lanka (home to some 1.8 billion people) may have led to 239,000 maternal and child deaths. This compares to around 186,000 deaths “with COVID-19”, meaning the lockdowns are estimated to have killed considerably more than the virus. Furthermore, 228,000 is the estimated lockdown death toll just of children under five, almost none of whom would have been at any risk from the virus. With the majority of Covid deaths worldwide being among the over 80s, the difference in terms of quality adjusted life years (QALYs) must be staggering." Vorig jaar werd India nog geprezen dat zij "net als wij" in lockdown gingen (en Zweden zou een death zone worden). Nu hoor je niets meer over die lockdown in India toen. (En het is trouwens ook oorverdovend stil over Zweden...)
Rob
Rob 9 dagen geleden
@WimKop En mooie beelden ook heh, van India. Die doen het ook goed bij 'de mensen. 1,4 miljard inwoners en dan beelden laten zien van 8 ziekenauto's bij een ziekenhuis.
WimKop
WimKop 9 dagen geleden
Na 12 maanden pandemie. India: 160 covid-19 doden per miljoen inwoners. Nederland: 1000 doden per miljoen inwoners. (Bron: ourworldindata) Covid-19 is typisch zo'n vorm van massahysterie die door de media maar aan de gang wordt gehouden. En de hel is kennelijk telkens weer elders als de voorgaande hel toch niet hel genoeg bleek te zijn.
Bob Borghart
Bob Borghart 10 dagen geleden
Strengste lockdowns = meeste doden. Met NYC als exhibit A.
Bob Borghart
Bob Borghart 3 dagen geleden
@Stn Bch Via aerosolen. Zie de Stanford studie van eind vorig jaar voor bewijs dat lockdowns niet werken, slimmerik.
WimKop
WimKop 9 dagen geleden
@Stn Bch Ik merk dat dit allemaal te moeilijk voor je is. Geeft niet, we kunnen niet allemaal slim zijn. Maar omdat ik mijn tijd niet verder wil verspillen, bij deze een tip waarvan ik je garandeer dat die echt 100% zeker weten gaat werken: als je maar lang genoeg een kussen tegen je gezicht houdt, dan weet je zeker dat je niet aan covid-19 zult sterven. Probeer het eens uit, kijk of het waar is. Veel succes ermee!
Stn Bch
Stn Bch 9 dagen geleden
@WimKop Hoe slaag jij erin om van een feit te spreken als je zelf zegt dat er zowel gegevens voor als tegen zijn? Het feit is dan dat er geen eenduidige feitelijke uitspraak bestaat maar een reeks verschijnselen waarin men geen patroon kent. Het feit zit hem dan in het ontdekken van een onweerlegbaar patroon. Zolang je geen patroon kan aanduiden en niet oorzakelijk kan verklaren waarom de strengste lockdowns voor de meeste coronadoden zorgt, ben je onzin aan het uitkramen. Dus. Alles wat je leest dat niet de link onderzoekt tussen hoe het virus zich verspreidt, hoe men besmet raakt en wat de lockdown is, is zever. Dat er andere miserie ontstaat tijdens een lockdown, is een andere onderzoeksvraag.
WimKop
WimKop 9 dagen geleden
@Stn Bch Waarom lockdowns zo nutteloos zijn gebleken, zullen we de komende paar jaren nog wel gaan ontdekken. Maar als ze nuttig waren, hadden we dat nu al geweten. Dan hadden namelijk de landen/staten/regio's die wél in lockdown waren gegaan gemiddeld veel minder doden per miljoen inwoners dan de landen die niet in lockdown waren gegaan. En dat is niet zo. Ja, er zijn landen met lockdowns met minder doden, maar ook met meer. En er zijn landen zonder lockdown met meer en ook met minder doden. Het verband zou echter duidelijk moeten zijn: wel lockdown = minder doden. En juist dát verband is er wereldwijd niet, dus dát lockdowns niet werken, is reeds een statistisch aantoonbaar feit. Maar je hebt inderdaad een punt: wáárom ze dan niet werken, dat is een goede vraag. En waarom zoveel landen mét lockdown zoveel meer doden hebben, is ook een goede vraag. Misschien dat jij daar een interessant antwoord op hebt?
Stn Bch
Stn Bch 9 dagen geleden
@WimKop Wanneer ga je de moeite doen om in de pot te zeiken in plaats van rond de pot te zeiken? Want niks wat je zegt duidt aan waarom een lockdown voor meer coronadoden zorgt.
hout00gje
hout00gje 11 dagen geleden
Bij die intubatieaanpak (3:04) worden ernstige vraagtekens gezet. www.transitieweb.nl/algemeen/medische-klokkenluiders-slaan-alarm-over-intubatie-bij-covid-patienten/
Rhea Spoelstra
Rhea Spoelstra 11 dagen geleden
Nieuwsuur laat nooit de rellen zien in buitenland .
Jim Heeren
Jim Heeren 9 dagen geleden
Daar is net journaal voor. Nieuwsuur is een actualiteitenprogramma en ik weet zeker dat ze vorig jaar een paar keer het gehad hebben over de BLM beweging de opstand op 6 januari in DC en ook de boeren protesten zijn ook aan bod geweest. Over welke rellen heb je het eigenlijk?
Anonymous
Anonymous 11 dagen geleden
Doe die achterlijke mondkap af als je buiten bent
Bufskull B
Bufskull B 11 dagen geleden
Zeer eenzijdige video van Nieuwsuur. Ik hoor niets over de duizenden (onnodige) doden in bejaardentehuizen, niets over de politie die machteloost is, niets over de meer dan 100 % gestegen moorden en andere verschrikkelijke misdrijven, niets over de zeer slechte leiding van NY, niets van de scheve verhouden inzake het MKB beleid inzake covid, niets over de riots die hebben plaatsgevonden in het laatste jaar. Jammer Nieuwsuur, gemiste kans.
Anonymous
Anonymous 11 dagen geleden
Daar hoor je niks over omdat ons angst aangejaagd moet worden
B van der V
B van der V 11 dagen geleden
Wil je geen eenzijdig gecensureerd nieuws van de MSM! Kijk dan is naar Café Weltschmerz. Zoek dan de” OPEN BRIEF AAN DE MEDIA” . Of kijk naar BLCKBX voor onafhankelijk nieuws. Dus eerst kijken en dan pas oordelen. Al zal dat voor veel NPO-struisvogels lastig zijn!
B van der V
B van der V 4 dagen geleden
@Sownheard pfff en weer een NPO-deugmensje die weer wat roept.
Sownheard
Sownheard 4 dagen geleden
Een leuke plek voor Nep nieuwe's
Anonymous
Anonymous 11 dagen geleden
Daar doet de reguliere media niet aan mee. Mag niet van Rutte
Xiomara Quauro
Xiomara Quauro 11 dagen geleden
Boeren Gefeliciteerd van de Arbeidsdag Vandaag
Rene Schuurmans
Rene Schuurmans 11 dagen geleden
in newyork wonen 8.5 miljoen mensen,in nederland stierven in de winter van 2014 2015 65000 mensen in 21 weken , 2 miljoen mensen werden ziek met griepachtige klachten ,, allemaal heel erg alleen de media had iets anders te doen , weinig van meegekregen iig
Anonymous
Anonymous 11 dagen geleden
Ach het is maar een griepje. Gr Nieuwsuur
Derk Jan Somsen
Derk Jan Somsen 11 dagen geleden
Het blijft genieten van de NOS-rapportages over de VS. Kom maar op met nog meer! En daarnaast hou ik van de stad New York. Na het zien van de rapportage zoveel zin om er weer naartoe te gaan en een week in die stad te zijn.
Nino Kreider
Nino Kreider 11 dagen geleden
Nice shots, maar lijkt me duidelijk dat mevrouw de vries even op bezoek was en NYC als een buitenstaander observeerde. Ik raad haar aan zich volgende x niet blind te staren op main streets of Manhattan. Ga de wijken in van Brooklyn, Queens en vind levendige straten, veel kleine terrassen, speeltuinen, parken vol met New Yorkers. “Doodsbang binnen zitten” klinkt leuk maar is echt journalisten-speak! You can do better!
Anonymous
Anonymous 11 dagen geleden
Dat is het nieuws tegenwoordig. Angst zaaien, zoveel mogelijk kliks ontvangen. En ergens bovenin het management staat iemand te roepen dat je niet kritisch mag zijn .
rob ten tije
rob ten tije 11 dagen geleden
lol ik heb all 2 prikken gehad ben ... dat is nog maar afwachten
G-J Staal
G-J Staal 11 dagen geleden
Mooie bijdrage. De politie heeft het daar ook nog erg moeilijk. Ik hoopte dat dit ook in dit item voorbij zou komen. Wellicht een idee voor de volgende.
Mr. Bose
Mr. Bose 11 dagen geleden
Net zo moeilijk als hier zeker, sommigen hebben dan wellicht nog een beetje moraal en dan wordt het moeilijk, ja.
staats slaven
staats slaven 11 dagen geleden
Klopt .De democraten sporen niet . Duivels zijn het . Om gekeerde wereld. Criminelen zoals de drugs gebruiker inbreker overvaller die dood ging aan zijn eigen drugs . Krijgt gvd een gouden kist . En de politie man moet onschuldig de bak in . Da's nie normaal .
Sten Dijk
Sten Dijk 11 dagen geleden
2:47 waar slaat dat op, als de verslaggever dit zo zegt dan zou ik er juist sceptisch over worden wat is het ergste dat er daarbinnen is. Is dat echt de reden dat de pers niet naar binnen mag? Ik vind het een beetje een rare reden
Anonymous
Anonymous 11 dagen geleden
3:30 het zelfde. Tegen corona bestaat geen medicijn. Hoe heeft hij hem dan met al z'n kennis en ervaring willen helpen dan? Het wordt niet expliciet genoemd maar het gaat er wel over.
Anonymous
Anonymous 11 dagen geleden
Heel scherp Sten!
Xiomara Quauro
Xiomara Quauro 11 dagen geleden
LOVE is ENAUGH for the living ha ha ha make it better place for you and for me
Dj Mdance
Dj Mdance 11 dagen geleden
😅😅😅nou ja hoor ik ben nu veilig door een corona vaccinatie ik geloof daar totaal niet in je kunt als nog besmet raken ondanks je gevaccineerd bent wees niet te optimistisch.
Sam
Sam 10 dagen geleden
Net als je dood kan gaan als je niet rookt, dus roken = 100% veilig👌
Atie Scheelings
Atie Scheelings 11 dagen geleden
Écht heel fijn en interessant om onder het luisteren naar onze correspondente door de stad New York te kunnen lopen! 😍
Gill Bates Foundation Comedy Channel
Gill Bates Foundation Comedy Channel 11 dagen geleden
Maar als je die dodenprik hebt gehad ben je eigenijk nu pas verre van veilig ! Je hebt hooguit dan nog een jaar te leven ! Niet zo slim dus.
Daniel Kalmann
Daniel Kalmann 11 dagen geleden
Als New Yorker voor de laatste 44 jaar heb ik de stad enorm zien veranderen. Zal het ooit weer terug komen als de hoofdstad van de wereld?
Jess Pennartz
Jess Pennartz 9 dagen geleden
Altijd!
Call4Gadgets
Call4Gadgets 11 dagen geleden
Dat is het mijns inziens nog steeds. Maar het is wel enorm veranderd ja. Maarja, de hele wereld is zo ontzettend veranderd afgelopen decennia
Philip Paar
Philip Paar 11 dagen geleden
Je bent na vaccinatie zeker niet perse veilig.
Philip Paar
Philip Paar 8 dagen geleden
@Sam dan hebben wij verschil van inzicht hierover. Dit is nog totaal niet bewezen. Het lopende experiment duurt immers nog 2 jaar.
Sam
Sam 8 dagen geleden
@Philip Paar als een vaccin 95% beschermt kan je stellen dat je veilig bent
Philip Paar
Philip Paar 8 dagen geleden
@Sam ik trek geen scheve conclusies. Ik stel vast dat de presentatrice stelt dat ze nu veilig is voor corona omdat ze gevaccineerd is. En dat is nepnieuws.
Sam
Sam 8 dagen geleden
@Philip Paar als jij scheve conclusies trekt mag ik dat toch ook doen?
Philip Paar
Philip Paar 8 dagen geleden
@Sam de presentatrice stelt dat ze gevaccineerd is "en dus veilig is". Dit is geheel nepnieuws van Nieuwsuur. En hou op over ongelukken met auto's graag.
jeroen
jeroen 11 dagen geleden
binneh willeh kijkeh
Jesus Saves
Jesus Saves 11 dagen geleden
Je bent na 2 prikken NIET veilig want er zijn al talloze mensen ziek geworden NA 2 prikken met gen-therapie (want het is geen klassieke vaccinatie) en dan dit, werkelijk SHOCKING en door Pfizer zelf bevestigd in hun eigen documenten. Bronvermeldingen bijgevoegd stichtingvaccinvrij.nl/school-in-miami-vraagt-personeel-geen-covid-jab-te-nemen-wereldwijde-media-aanval-maar-onderzoek-pfizer-bevestigt-bezorgdheid-school/
Sam
Sam 3 dagen geleden
@OEGROMOV en niemand noemt het ‘de ergste pandemie ooit’
Sam
Sam 3 dagen geleden
@OEGROMOV verassend, ik wel
OEGROMOV
OEGROMOV 3 dagen geleden
@Sam ik ken niemand die overleden is aan corona tijdens de ernstigste pandemie ooit..
Sam
Sam 4 dagen geleden
@OEGROMOV heb ik gedaan, ze vinden het veel drukker
OEGROMOV
OEGROMOV 4 dagen geleden
@Sam het is niet drukke dan normaal in de ziekenuizen...vraag het aan verpleegkundig personeel..
Imar Kerskes
Imar Kerskes 11 dagen geleden
Mooie video Nieuwsuur!
Rob V.
Rob V. 11 dagen geleden
De wappies geven hun achterhoedegevecht nog niet op, blijkt wel uit diverse reacties ..
anonjan82
anonjan82 11 dagen geleden
@Rob V. ah ja, je noemt mensen wappies zonder dat je weet wie je bedoeld en waarom je hen wappies vind. Pure onderbuikpolitiek en schapachtig het huidige mediaklimaat nablatend.
Pipo de Schoen
Pipo de Schoen 11 dagen geleden
@Rob V. Bereid je dan voor op een laars die voor eeuwig op je gezicht stampt!😜
Rob V.
Rob V. 11 dagen geleden
@anonjan82 Ja, dat moet je aan hen vragen......krijg je meer antwoord dan je misschien wil.
Rob V.
Rob V. 11 dagen geleden
@Gill Bates Foundation Comedy Channel Inderdaad comedy lol
Rob V.
Rob V. 11 dagen geleden
@Pipo de Schoen Absoluut!
Joris
Joris 11 dagen geleden
Bijzonder dat juist Nieuwsuur in het begin van deze aflevering een kaptiale fout maakt: een vaccinatie beperkt de besmetting- en verspreidingskans, maar zorgt er niet voor dat je "veilig" bent.
Sam
Sam 9 dagen geleden
@Stn Bch daarom stelde ik de vraag ook, want als je denkt ‘vaccins zijn niet veilig dus ik neem ze niet’ dan kan je inderdaad geen logische afweging maken tussen risico’s
Stn Bch
Stn Bch 9 dagen geleden
@Sam ow ja. Bijvoorbeeld. Een persoon struikelt over het woord "veilig" als die persoon er niet in slaagt te beseffen dat "veilig" niet per definitie wil zeggen dat er geen risico meer is. Maar dat de situatie zodanig veiliger gemaakt is dat het bestaan zonder voortdurende aandacht voor bijkomende beperkende veiligheidsmaatregelen veilig verder kan.
Sam
Sam 10 dagen geleden
@Stn Bch 👌
Stn Bch
Stn Bch 10 dagen geleden
@Sam Veilig is doen alsof al de coronadoden fake zijn en dat een gezond mens niet ziek kan worden. In de werkelijkheid is dom zijn een Westerse luxe want je kan in het Westen profiteren van vaccinaties die ervoor zorgen dat je als kind onwetend beschermt bent tegen een 10-tal infectieziekten en je kan ook als volwassene compleet zelfvoldaan debiel over vaccinaties doen.
Gill Bates Foundation Comedy Channel
Gill Bates Foundation Comedy Channel 11 dagen geleden
@Mattie nee jij
anonjan82
anonjan82 11 dagen geleden
"Coronahel"? Doe normaal man. Mediahel misschien ja.
Tsar Kalinka
Tsar Kalinka 11 dagen geleden
@Black Mask Ja ik kom ook eigenlijk van mars maar dat wist jij nog niet
Black Mask
Black Mask 11 dagen geleden
@Tsar Kalinka ja zeker woon in die hel 🐑🐑🐑🐑 waarbij men dood zullen gaan van die spuitje 🧟🧟🧟🤦🤦🤦
Tsar Kalinka
Tsar Kalinka 11 dagen geleden
Was je erbij?
Elliott R
Elliott R 11 dagen geleden
Ik vind het grappig dat mensen covid zien als een zege voor verandering. MH17 onderzoek werd onderzocht en afgerond Wuhan corona virus een jaar na dato gaan onderzoekers letterlijk verhaal halen opgesteld door de CCP (Chinese Communist Party) het zelfde land dat de veroorzaker van het wereldwijde pandemie is verkoopt je vervolgens persoonlijke beschermingsmiddelen
diemc7a1
diemc7a1 11 dagen geleden
“Coronal Hell....” Nee, vandaag niet Nieuwszuur. Ik hoop op een dag dat iedereen zijn TV uit het raam gooit serieus. Wat een riool content is dit zeg.
Gill Bates Foundation Comedy Channel
Gill Bates Foundation Comedy Channel 11 dagen geleden
@random name yes? je haalt wat dingen door elkaar. niemand betwijfelt of er mensen ziek worden en dood gaan. door corona of welke griep dan ook. Maar het feit dat de wereld in een staatsgreep is beland is niet goed te keuren. wat snap je nog precies niet ?
Royo2013
Royo2013 11 dagen geleden
@DIEMC7A1 II twee punten en drie strepen?
DIEMC7A1 II
DIEMC7A1 II 11 dagen geleden
@Royo2013 Twee shekels bijgeschreven op uw account
DIEMC7A1 II
DIEMC7A1 II 11 dagen geleden
@random name yes? Ga huilen.
Royo2013
Royo2013 11 dagen geleden
@DIEMC7A1 II lekker blijven ontkennen. Moet het wel makkelijker maken om de wereld te begrijpen hè
Kelkschiz
Kelkschiz 11 dagen geleden
Ik heb ook andere verhalen gehoord over NY. Berichten van een overheid die ik in zware financiële problemen zit; die zich genoodzaakt ziet dat te verhalen op de kleine bedrijven in de stad. En die het daarmee, dat soort bedrijven erg lastig, zo niet onmogelijk maakt zichzelf te handhaven. Ook berichten over bedrijven dia massaal bezig zijn zich elders te vestigen. Die leegstaande winkels bevestigen dat beeld.
Kelkschiz
Kelkschiz 11 dagen geleden
@Tsar Kalinka Verhalen van winkelier in NY. Verslagen uit de eerste hand dus...
Nico Meier
Nico Meier 11 dagen geleden
@Tsar Kalinka Geloof jij nou maar gewoon wat de grote media je voorschotelen en slaap lekker verder.
48pluto
48pluto 11 dagen geleden
Veel mensen ontvluchten de stad omdat de huizen prijzen door het dak gaan
Tsar Kalinka
Tsar Kalinka 11 dagen geleden
Je hebt verhalen gehoord? juist...
Aggy2033
Aggy2033 11 dagen geleden
Net als in Nederland
CustomGears 4YOU
CustomGears 4YOU 12 dagen geleden
Krijgen we ook een verslag van hoe ze in Florida en Texas omgaan met Corona, andere koek dan die maffia Italianen van de stad en staat New York.
Jesus Saves
Jesus Saves 11 dagen geleden
Uhhhhhhhh ik vrees van niet nee....
Gill Bates Foundation Comedy Channel
Gill Bates Foundation Comedy Channel 11 dagen geleden
Nee dat kan niet want anders kunnen mensen gaan zien dat de corona een grote zwendel is
Wolf Blitzer
Wolf Blitzer 12 dagen geleden
Zielig dat nieuwe ondernemers oude produkten als een hamburger gaan verkopen, vernieuwing is schijnbaar te moeilijk.
Anonymous
Anonymous 11 dagen geleden
Ja en zulke kleine hamburgers ook nog. Die laat de doorsnee Amerikaan wel links liggen
Pipo de Schoen
Pipo de Schoen 11 dagen geleden
Ik wil gefermenteerde bonen...
nlmarvin
nlmarvin 11 dagen geleden
Waarom vernieuwen wanneer de vraag naar een product nog steeds groot is. Vernieuwing is wel een gok die maar net goed moet uitpakken. Ik zou ook starten met een moneymaker en wellicht langzaamaan vernieuwing naast de moneymaker introduceren.
wiro oudejans
wiro oudejans 11 dagen geleden
Blijkbaar is er vraag naar.
SCHROEF
SCHROEF 12 dagen geleden
Wat is Nieuwsuur toch geweldig. Die shots van op die fiets en in deze video ook nog gewoon de Nederlandse stijl van berichtgeving in een grootse stad als New York. Echt leuk. En onafhankelijk van wat je ook denkt van Nieuwsuur... Het is wel mooi opgenomen.
Sidney Smit
Sidney Smit 10 dagen geleden
Waar zijn al die daklozen door de crises
Mr. Bose
Mr. Bose 11 dagen geleden
Word eens wakker "bank-schroef"
B van der V
B van der V 11 dagen geleden
Voor NPO-deugmensjes.
Gerdien Havinga
Gerdien Havinga 11 dagen geleden
@L B haha ik hoorde het en dacht meteen 'oeh, pijnlijk'. Kom naar de comments en zie dit. Het hoort bij de Nederlandse verslaggeving zullen we dan inderdaad maar zeggen 😅
L B
L B 12 dagen geleden
Alleen wel jammer dat ze dan de uitdrukking "Good luck with that" gebruikt bij die hoopvolle mensen, wat over het algemeen als sarcastisch zal worden opgevat door een Amerikaan. Dat zou je ook kunnen vatten onder Nederlandse stijl, maar ik denk dat dat niet de bedoeling was ;)
Tsar Kalinka
Tsar Kalinka 12 dagen geleden
Laat de roaring 20s maar komen!
Masticina Akicta
Masticina Akicta 11 dagen geleden
@Tsar Kalinka Hoop niet op een 1929 ...
Tsar Kalinka
Tsar Kalinka 11 dagen geleden
Hoezo? Er gebeurd nu niks dit jaar, wanneer straks iedereen gevaccineerd is en de economie zich als een malle gaat herstellen dan worden het pas wilde tijden.
Justus Goedhart
Justus Goedhart 11 dagen geleden
T'is mij al roaring genoeg, als je het niet erg vind.
Kees-Jan
Kees-Jan 12 dagen geleden
Alsjeblieft, stop me vol met angst. 🥴
Brickbee
Brickbee 11 dagen geleden
Bedankt @Kees-Jan mijn zaterdag is een stuk verrijkt. Hier eentje voor jou: “Voor de goed georganiseerde geest is de dood slechts het volgende grote avontuur.” J.K. Rowling - Harry Potter en de steen der wijzen. Net zo’n zinloze quote als die van jou.
Thom Jansen
Thom Jansen 11 dagen geleden
@Kees-Jan laat God maar bepalen, laat de kerken maar volstromen met Corona
Kees-Jan
Kees-Jan 11 dagen geleden
@Brickbee speciaal voor jou. Johannes 15: 18-19 Als de wereld u haat, weet dat zijn Mij eerder dan u gehaat heeft. Als u van de wereld zou zijn, zou de wereld het hare liefhebben, maar omdat u niet van de wereld bent, maar Ik u uit de wereld heb uitverkoren, daarom haat de wereld u.
Justus Goedhart
Justus Goedhart 11 dagen geleden
kom op. Niet zo hard voor jezelf.
Thom Jansen
Thom Jansen 11 dagen geleden
God bestaat niet
Remy
Remy 12 dagen geleden
Mondkapjes buiten... Denken dat vaccineren de redding is. Wat een sneue vertoning voor een griepvariant.. Wat angstporno wel niet met je kan doen
Black Mask
Black Mask 11 dagen geleden
Aan de meeste reacties te zien zijn mensen erg in de angst , voor Covid 19- waar voor je straks een groene joden ster bij je moet hebben om een Supermarkt in te gaan 😂🤦🧟🐑 Laat dat ff in zinken als je zit te zeiken over de covid 19 genocide wat dit straks met zich mee brengt. Als je eens onderzoek doet naar die vacinatie deze is een experiment tot 2023:) Als je mij al een Wappie vindt zou je toch eens bij je zelf te raden moeten gaan de echte Wappies zijn de gemuilkorfde BBB #slaven ! Die denken dat alles beter wordt komt er straks bedrogen uit ;)
PlukkieTDI
PlukkieTDI 11 dagen geleden
@Jesus Saves Dit. Als ik jou was, zou ik de eerste 3 minuten overslaan. Die zijn niet aardig. Maar daarna wordt uitgelegd hoe het hele verhaal van Jezus als de zoon van God (Son oftewel Sun), zijn dood en de wederopstanding na 3 dagen, de drie koningen, etc is ontstaan uit de interpretatie van het hele gebeuren rondom de zon(sopkomst en -ondergang) en de sterren (beelden). Elk geloof, en dat zijn er door de eeuwen heen honderden geweest, is op hetzelfde gebaseerd. Ze hebben allemaal dezelfde overeenkomsten, dezelfde termen, de zelfde datum (25 december) en dezelfde symbolen, al lang, lang, lang voordat Jezus geboren was. Jezus zal best hebben bestaan en volgelingen hebben gehad, maar hij was een gewone man en geen zoon van een god. Zijn verhaal en de verhalen uit de Bijbel zijn pas na 60, 80 jaar en nog veel jaren later opgeschreven en dan is het dus van horen zeggen of in ieder geval niet echt realistisch meer. Maar bekijk de link, als je het Engels kunt volgen. Het is echt een eye-opener. nlposts.info/past/mYm0pt2afpGMzKc/video
Gill Bates Foundation Comedy Channel
Gill Bates Foundation Comedy Channel 11 dagen geleden
@Tsar Kalinka Today het jezelf overkomt ? Een seizoens verkoudheidsgriep ? Vanwaar die plotselinge angst voor een griepje ?
Joennemans
Joennemans 11 dagen geleden
@Jesus Saves Ik kan zeker inhoudelijk reageren. Zie mijn eerdere post hier. Daar zul je het niet mee eens zijn en ik vind het dikke prima. Ik ga verder niet de diepte in met je, juist om je geloofsovertuiging. Dat is niet schofferen of stoer doen, of hoe je het ook wilt noemen. Mijn ervaring is dat discussiëren met iemand die een geloofsovertuiging heeft, waar ik je verder helemaal vrij in laat, totaal nutteloos is. Als je anderen, zonder enige inhoud of onderbouwing, wilt afschilderen als dat zij degene zijn die zich niet hebben ingelezen, dan zie ik weer die rode draad in de manier van discussiëren. De vele spel- en vormfouten, sorry, ik vind dat passen in die lijn. Om maar niet te spreken over dat een geloof wat mij betreft één grote aanname is en dat zie ik ook, niet verwonderlijk, terug in je verdere relaas omtrent corona. Succes met je geloof verder, maar doe vooral geen moeite mij ermee te overtuigen. Respecteer het.
Jesus Saves
Jesus Saves 11 dagen geleden
@PlukkieTDI hoe ga jij archeologisch het bestaan van Jezus Christus ontkennen?
Boaz
Boaz 12 dagen geleden
Alles moet eerst failliet
Johnny Bravo
Johnny Bravo 11 dagen geleden
@parafraceren Dan moet jij zelf niet aan komen kakken met een volstrekt onzinnige stelling namelijk. Een overheid heeft geen enkele redenen om dat te willen. Als dat al jou eerste insteek is in deze discussie dan moet je niet raar opkijken wanneer men er inhoudsloos op reageert. Het simplistische denken van jou is erg kenmerkend in de huidige tijd aangezien er zich vaker situaties hebben voor gedaan gedurende de geschiedenis waarbij mensen op een dergelijke manier dachten. Zo heb je het meest recente voorbeeld met het Joodse volk die in vrijwel passieve houding meewerkte aan de regels en wetten van het Nazi regime. De mensen toendertijd dachten ook dat meewerken het beste was omdat iemand dood maken wel erg raar is en met welke reden? Want als Hitler meteen zei we gaan een genocide toepassen waren de mensen allang weg gerend. Dus nogmaals als jij op een normale manier een discussie wilt voeren dan raad ik je aan het simplistische denken achterwege te laten, of anders niet te klagen wanneer je dergelijke antwoorden terug ontvangt.
parafraceren
parafraceren 11 dagen geleden
​@Gill Bates Foundation Comedy Channel Doen alsof ik te dom ben om je waanzinnige theorietjes te begrijpen, zodat je geen inhoudelijke antwoorden hoeft te geven is een volstrekt kansloze vorm van redeneren.
Gill Bates Foundation Comedy Channel
Gill Bates Foundation Comedy Channel 11 dagen geleden
@parafraceren er is geen enkele reden dat jij kan begrijpen waarom alles failliet moet. en realiteit onzin noemt.
Dutch Pancake
Dutch Pancake 12 dagen geleden
@nick lol
nick
nick 12 dagen geleden
de ccp lust die gesloopte economie wel
Niemand wil deze mensen als buren
10:48
Nieuwsuur
Weergaven 453K
The Legendary Commando Raid At St. Nazaire | The Greatest Raid Of All Time | Timeline
58:25
Zo stelen criminelen jouw auto | NIEUWSUUR
08:23
Where Are All the Bob Ross Paintings? We Found Them.
10:50
The New York Times
Weergaven 14 mln.
Swiss Alps
25:03
Rick Steves' Europe
Weergaven 1 mln.
when the food is straight up bussin | Kitchen Nightmares
17:46
Full Replay: Starship SN15 sticks landing during flight test
11:6:19