Een jaar lang revalideren door corona: zo is het nu met Arie en Nettie

  Weergaven 50,919

Nieuwsuur

19 dagen geleden

Hoe is het met Arie Meijer en Nettie van den Brink nadat ze corona kregen en weken op de IC lagen? Nieuwsuur volgt hen vanaf het moment dat ze werden ontslagen van de intensive care.
Covid-19 is een jaar geleden nog een nieuwe ziekte. Niemand weet nog precies hoe lang het duurt en of je helemaal herstelt. Inmiddels zijn ruim 17.000 Nederlanders eraan overleden. Duizenden anderen belandden op de IC. En honderden vechten daar nog steeds voor hun leven. Als ze het overleven staat hen nog te wachten wat Arie en Nettie inmiddels achter zich hebben liggen.
Voor elke dag aan de beademing, staat een week revalidatie. Hoe was het afgelopen jaar voor Arie en Nettie en worden ze ooit weer de oude?
#corona #intensivecare #revalideren
******************************************************************************
Dit is een verhaal van verslaggever Marijn Duintjer Tebbens en cameraman Roel van Hees.

Reacties
Nieuwsuur
Nieuwsuur 19 dagen geleden
Bedankt voor het kijken van deze video! Wil je meer van onze verhalen zien? Abonneer je dan op dit kanaal. En vergeet deze 👍 niet, als je dit een goed verhaal vindt.
WimKop
WimKop 9 dagen geleden
@flappy Ik voel me zo wappy Klopt. En trouwens, ik zie alleen maar DIKKE bejaarden in deze video. Mogelijk dat dáár eens iets over kan worden uitgezocht door Nieuwsuur...? En voor de toekomst: misschien toch op zoek gaan naar "slachtoffers" die niet eerst zelf hun gezondheid kapot hebben gemaakt?
flappy Ik voel me zo wappy
flappy Ik voel me zo wappy 17 dagen geleden
Fear porn
B van der V
B van der V 12 dagen geleden
In een verpleeghuis in het Gelderse Wehl zijn 12 van de 29 bewoners - bijna de helft - positief getest op corona, terwijl het merendeel van hen is gevaccineerd tegen het virus. Het gaat om dementerende ouderen. De bewoners verblijven in isolatie op hun kamers. Een woordvoerder laat aan Omroep Gelderland weten dat bijna alle bewoners zowel de eerste als tweede vaccinatie hebben gehad.
dhrdogterom
dhrdogterom 10 dagen geleden
@B van der V ‘Er zijn ontwikkelingen, bijvoorbeeld het gebruik van ivermectine, om mensen die echt ziek zijn te helpen daar overheen te komen. Het probleem is: het is daar niet voor geregistreerd. (…) Ik pleit daarvoor. Omdat je ook direct resultaat hebt.’ Schetters haakt hier in op een populair thema dat rondzingt in meer complotdenkende kringen: er bestaan wel degelijk werkzame geneesmiddelen tegen corona, maar gezondheidsautoriteiten houden die onder druk van de industrie tegen, om zo vaccins te kunnen doordrukken. ‘Dat klopt al meteen van geen kanten’, zegt CBG-beoordelaar Wijnans. ‘De ontstekingsremmer dexamethason werkt ook hartstikke goed. En die is meteen geregistreerd tegen covid toen uit de onderzoeken duidelijk werd dat hij patiënten kan helpen.’ Momenteel spitst veel discussie zich toe op ivermectine, een middel tegen parasitaire worminfecties. Maar wat Schetters zegt, klopt niet: artsen kunnen het onder bepaalde voorwaarden wel degelijk voorschrijven, ‘off-label’, zoals dat heet. ‘Het gebeurt vaker dat een bestaand middel voor andere indicaties of groepen wordt aangewend’, zegt Sturkenboom. ‘Mochten er goede aanwijzingen zijn dat het werkt en veilig is, en er zijn geen alternatieven, dan mag een arts dat op eigen verantwoordelijkheid na instemming van de patiënt doen.’ Alleen wringt daar de schoen: bij die goede aanwijzingen. Volgens een recente, nog ongepubliceerde samenvatting van elf eerdere studies, door de Ierse vaccinoloog Adrian Hill, verbetert ivermectine de overlevingskans bij corona met liefst 83 procent. Maar internationale medische instanties - én Hill zelf - aarzelen, in afwachting van enkele grote, degelijke onderzoeken. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het middel volgens vroege celproeven alleen tegen het coronavirus zou werken in extreem hoge, voor de mens schadelijke concentraties. Dat maakt experts onzeker: kan het dan wel werken bij normaal gebruik? ‘Er is reden voor hoop, maar off-labelgebruik vereist een zorgvuldige afweging van de risico’s en de baten, zeker bij ernstig zieke patiënten’, vatte een Spaans-Zwitsers team daarom samen. Sturkenboom kan zich erover verbazen. ‘Het rare is: er worden hier enthousiast middelen aanbevolen die voor covid nog niet goed zijn getest op effectiviteit. Terwijl men een vaccin dat na onderzoek in 40 duizend mensen effectief en veilig is bevonden, niet wenst te omarmen.’
dhrdogterom
dhrdogterom 10 dagen geleden
@B van der V ‘Een mRNA vaccin is eigenlijk genetische manipulatie. Dat is wat het is.’ Geen citaat van Schetters zelf, maar van Andrew Wakefield, van wie tijdens het interview een gespreksfragment wordt getoond. Schetters stemt met nadruk in: ‘Ik onderstreep volledig de risico’s die hij schetst.’ En dat steekt. Wakefield is namelijk de frauderende Britse arts die de vaccinscepsis sterk heeft aangewakkerd, door een verband tussen het bmr-vaccin tegen bof, mazelen en rode hond en autisme te bepleiten. Fraude, zo bleek achteraf: de twaalf kinderen die Wakefield beschreef hadden hun verschijnselen niet kort na vaccinatie, maar veel later en soms ruim ervoor gekregen. ‘Ik snap echt niet dat iemand met zo’n achtergrond als Schetters zich laat associëren met Wakefield’, zegt hoogleraar Savelkoul, die de zaak-Wakefield goed kent. ‘Wakefield is uit het artsenregister geschrapt, vanwege fraude’, zegt Sturkenboom. ‘Daarover wordt hier met geen woord gerept.’ En, zo zeggen de universitaire experts eenstemmig, van genetische ‘manipulatie’ is bij het nieuwe vaccin geen sprake. Het boodschappermolecuul rna waaruit het vaccin bestaat, wordt immers niet opgenomen in het dna van de gastheer, maar binnen enkele dagen afgebroken. ‘Dit is moleculaire biologie volgens het boekje’, zegt Van Egmond. ‘Om het rna van het vaccin om te zetten in dna zijn enzymen nodig die onze eigen cellen helemaal niet aanmaken. Dat gebeurt dan ook niet.’ Als het vaccin werkelijk werd ingebouwd in het dna in de celkern, zou dat nog sterker gelden voor allerlei andere rna-moleculen in de cel, zegt hoogleraar coronavirologie Eric Snijder (LUMC). ‘Gewone door een virus geïnfecteerde cellen zijn letterlijk afgeladen met viraal rna. Coronavirussen en nog een aantal andere groepen maken zelfs extra mRNAs. Dus als dit echt een probleem was, dan zou het ook een probleem zijn voor iedereen die natuurlijk geïnfecteerd raakt, met welk rna-virus dan ook’, zegt hij. ‘Miljarden mensen, duizenden jaren lang, tientallen infecties per jaar.’ En dat niet alleen: ‘Het zou ook opgaan voor iedereen die gevaccineerd wordt met een klassiek vaccin tegen polio, bof, mazelen, rode hond of gele koorts, waar toch al heel wat ervaring mee is’, vervolgt Snijder. ‘En het zou ook schering en inslag zijn met de gewone mRNAs van de cel zelf.’ Van Egmond zucht hoorbaar aan de telefoon. ‘Mensen die dit soort dingen beweren, snappen maar niet dat het vaccin hetzelfde doet als het virus zelf. Maar dan in sterk verminderde vorm, op een gecontroleerde manier, zodat je wel immuun wordt, maar niet ziek.’
dhrdogterom
dhrdogterom 10 dagen geleden
@B van der V Irritatie is er over de laatdunkende manier waarop Schetters, en vooral interviewer Flavio Pasquino, praten over Wijnans: ze zou ‘niet lekker geslapen’ hebben en ‘behoorlijk onzeker’ zijn omdat ze ‘een lastige boodschap’ moest brengen. ‘De manier waarop ze hier met een expert van het CBG omgaan die transparant uiteenzet wat er wel en niet bekend is vind ik totaal niet kunnen’, zegt Sturkenboom. Wijnans zelf reageert laconiek. ‘Ik begrijp best dat mensen kritisch zijn en vragen hebben. Dat is precies waarom we proberen zo veel mogelijk informatie beschikbaar te maken en waarom we heel duidelijk laten zien wat we weten en wat niet. ‘Maar dan moet dit natuurlijk niet uit context gehaald worden - misbruikt worden, eigenlijk. We zijn juist superkritisch tegenover de farmaceutische industrie. Dat is ons werk. Maar dit filmpje trekt van alles uit zijn verband en zaait onnodig onrust.’
dhrdogterom
dhrdogterom 10 dagen geleden
@B van der V Gaat dit vaccin nu helpen de situatie zo te krijgen dat we elkaar weer kunnen knuffelen? (…) Deze mevrouw (Wijnans) zegt dat het niet duidelijk is. Ik zeg dat het niet het geval is. Het beschermt niet 100 procent tegen circulatie van het virus. In de gevaccineerde groep waren toch nog 8 mensen geïnfecteerd.’ Inderdaad is onbekend of de coronavaccins ook ‘steriliserend’ zijn - in staat het virus helemaal weg te houden uit het lichaam. Goed denkbaar is dat iemand die is ingeënt nog wel geïnfecteerd kan raken, zij het op een laag pitje. Dat is overigens geen geheim, maar een nadrukkelijke kanttekening die alle beoordelaars en betrokken onderzoekers maken. Alleen wil dat nog niet zeggen dat de vaccins dus niet ‘helpen’, zoals Schetters zegt. Vaststaat immers dat het vaccin bij de proeven in elk geval 95 procent van de ziektegevallen voorkwam. Dat alleen al maakt de kans op doorgifte van het virus vele malen kleiner. ‘Met enig gezond verstand kun je begrijpen: als mensen niet meer hoestend en niezend rondlopen, zal er ook minder doorgifte van het virus plaatsvinden’, zegt Wijnans. En het is de optelsom der dingen: ‘Deze vaccins zijn veilig, zorgen ervoor dat er minder mensen ziek worden, er minder druk op de zorg komt en dat het zorgpersoneel blijft rondlopen. Dat is heel nuttig in deze pandemie, denk ik dan’, zegt Wijnans.
dhrdogterom
dhrdogterom 10 dagen geleden
@B van der V ‘De resultaten van de proeven gaan alleen over lichte klachten. De mevrouw van het CBG geeft aan: we kunnen niet zeggen of het vaccin beschermt tegen ernstige covid. (…) Als je het uitrekent, kom je op een bescherming van 75 procent.’ Schetters doelt op het vooronderzoek van het vaccin van Pfizer, op 44 duizend proefpersonen. Van hen kregen 170 mensen covid: 8 in de gevaccineerde groep, en 162 in de groep die een nepmiddel kreeg - vandaar 95 procent bescherming. Maar haast allemaal werden die mild ziek. Ernstige corona kregen maar vier mensen: drie in de placebogroep en een in de gevaccineerde groep. Vandaar de 75 procent die Schetters noemt. Maar wel of geen ‘ernstige corona’ was dan ook niet waarnaar men keek, zegt Wijnans, de ‘mevrouw’ van het CBG in kwestie. ‘Deze studies zijn niet groot genoeg om dat aan te tonen, dat wisten we van tevoren. Als we ernstige gevallen als uitkomstmaat hadden geëist, hadden we nog maanden moeten wachten tot het er genoeg zijn.’ Terwijl er alle reden is om aan te nemen dat het vaccin ook beschermt tegen ernstige covid, vindt Sturkenboom. ‘Als je covid voorkomt, verminder je logischerwijs ook het aantal ernstige gevallen, omdat dat de geëscaleerde vorm is van gewone covid.’ ‘We blijven altijd bij de data. Dus kunnen we niet zeggen: het zal ook wel werken voor ernstige gevallen’, zegt Wijnans. ‘Maar in dit geval is er eigenlijk geen enkele twijfel over. Als een vaccin beschermt tegen ziekte, is dat ook tegen ernstige ziekte. Dat is zo’n open deur dat ik me hier echt een beetje over verbaas.’ Bij het vergelijkbare vaccin van Moderna waren de cijfers overigens al anders: in de placebogroep werden 30 mensen ernstig ziek, in de gevaccineerde groep niemand.
insAneTunA
insAneTunA 13 dagen geleden
Het spinnen bij nieuwsuur is begonnen. Nu is het kabinet ineens het slachtoffer van alles. Laten we even duidelijk maken dat Rutte en zijn handlangers alle ellende aan zichzelf te danken hebben door hun onrechtmatige en immorele handelen. En dat zij de daders zijn, en niet het slachtoffer. Ze klagen ineens over een afrekencultuur terwijl de VVD jarenlang met hun populisme de grootste bijdrage leverde voor die zelfde afrekencultuur. Neem bijvoorbeeld het onderwerp milieu problematiek. Maar nu ze zelf HEEL TERECHT op hun eigen wangedrag en onvermogen afgerekend worden is de wereld ineens te klein. Zorg dat je de wet niet overtreed, zorg dat je de rechtsstaat niet schendt, zorg dat je de mensen niet schoffeert en onterecht van een crimineel feit beschuldigd, zorg dat mensen gezond kunnen leven en ergens kunnen wonen. Zorg er voor dat het rechtssysteem voor iedereen functioneert, zorg er voor dat mensen niet meteen failliet gaan na hun studie...en ik kan nog wel even doorgaan. Dus als je laat wat je niet mag doen, en doet wat je hoort te doen, dan zijn er weinig mensen die zullen klagen. Rutte en zijn handlangers moeten gewoon voor altijd uit de politiek verdwijnen. Zij hebben hun kansen verspeeld.
insAneTunA
insAneTunA 10 dagen geleden
@dhrdogterom Kopieer en deel mijn betoog met anderen waar het kan :-)
dhrdogterom
dhrdogterom 10 dagen geleden
ik ben het helemaal met je eens probleem is dat voor meeste Nederlanders dit als blijkbaar niet belangrijk ervaren word en voor een groot deel die hier wel door geraakt worden blijkbaar populisme de oplossing is. dus ja ik ben voor nooit meer vvd laten we met zen alle sp stemmen maar ik zie nog veel minder in de populisten op rechts dat is een nog groter gevaar voor Nederland
Yep Achternaam
Yep Achternaam 14 dagen geleden
Facebook heeft een populaire, snel groeiende groep verwijderd waarin leden verhalen plaatsten over negatieve bijwerkingen van het Covid-19 vaccin. De social mediagigant heeft een groep van 120.000 leden gesloten die “vaccinatieslachtoffers en hun families” bijeenbracht. De sluiting van de pagina volgt op de invoering door Facebook in februari van een verbod op een breed scala aan beweringen over Covid-19 vaccins. De lijst van verboden claims omvat de bewering dat vaccins bloedstolsels kunnen veroorzaken. Facebook kondigde in februari aan dat alle gebruikers die berichten plaatsen over bijwerkingen van het Covid-19 vaccin, kunnen verwachten te worden geschorst. Alle opmerkingen over vaccins die gevaarlijk zouden kunnen zijn of niet zouden werken, is nu verboden. Men mag zelfs niet beweren dat het vaccin van AstraZeneca bloedstolsels kan veroorzaken.
Robert Neven
Robert Neven 10 dagen geleden
@Yep Achternaam en vaststellingen doe je in een ziekenhuis op de corona afdeling, durf je daar eens een kijkje gaan nemen???
Yep Achternaam
Yep Achternaam 10 dagen geleden
@Robert Neven Geloven doe je in de kerk. Feiten tellen wel. Kijk is een keer verder dan je neus lang is!
Robert Neven
Robert Neven 10 dagen geleden
@Yep Achternaam ja?????? gelloof er gen klote van
Yep Achternaam
Yep Achternaam 10 dagen geleden
@Pelle Norder HEERLIJK GENOTEN! dat klinkt niet bijster intelligent. Ik wacht wel tot 23april 2023 als de testen van de vaccins gereed zijn.
Yep Achternaam
Yep Achternaam 10 dagen geleden
@Pelle Norder Tot nu officieel ruim 10000 vaccinatie doden in de EU volgens de EMA.
william88805
william88805 14 dagen geleden
''Een jaar lang revalideren door corona: zo is het nu met Arie en Nettie'' Nou erg hoor, zijn ze bijna dood. Jammer alleen dat door hun de andere 17.5 miljoen inwoners in dit land dankzij dit soort TraanTrek Staats Proganda en hun medeplichtige Stasi honden in uniform al meer dan een jaar onder een dictatuur gedwongen worden. Mensen die zich lenen voor zo'n documentaire hadden wat mij betreft liever meteen de pijp uit mogen gaan.
Odytje
Odytje 14 dagen geleden
En wie kritisch is over Corona wordt de mond gesnoerd!!! Welkom in de linkse Corona dictatuur met veel censuur!
Odytje
Odytje 12 dagen geleden
@esther witte : Dat altijd extreme gevallen van Corona duidelijk in beeld worden gebracht. Altijd de zelfde virologen en deskundigen met hun verhaal van gevaar en bang makerij. Echter de kritische wetenschappers over Corona komen niet in beeld. Als wetenschap wordt uitgeschakeld. Hoe serieus is het dan? Mega veel Censuur om trend Corona. Dat is mijn punt! Ik kom uit een tijd waarin kritisch nadenken normaal was. Anno nu wordt je weg gelabeld als complot denker en een wappie wie niet mee gaat met de staats propaganda en linkse politieke idealen.
esther witte
esther witte 12 dagen geleden
Maar hoezo is dit relevent nu icm bovenstaande documentaire? Ik vraag me af wat je er (eigenlijk) mee bedoeld te zeggen..
Bolia Fops
Bolia Fops 14 dagen geleden
Zweeds RIVM zegt ; PCR test niet geschikt om corona besmetting aan te tonen.. IFR corona gaat richting 0,15% , dat is lager dan griep.
esther witte
esther witte 12 dagen geleden
Wat wil je hier mbt bovenstaande documentaire mee zeggen? Is dit relevant in reactie hierop?
Monica -
Monica - 12 dagen geleden
nee PCR kun je geen heel virus mee aan tonen. maar wel het genoom. Net zo als dat je als je het DNA van een mens in kaart brengt, je wel een stukje van het mens aan toont maar niet de hele persoon. T virus bestaat took uit eiwitten en dergelijke en dat toon je niet aan met PCR. ook zegt het niks over hoe besmettelijk iemand is. wel toont het aan ook iemand virus bij zich draagt --> besmet is.
Robert Neven
Robert Neven 13 dagen geleden
ezel dat je bent
OEGROMOV
OEGROMOV 15 dagen geleden
Zweeds RIVM zegt ; PCR test niet geschikt om corona besmetting aan te tonen.. IFR corona gaat richting 0,15% , dat is lager dan griep.
Yep Achternaam
Yep Achternaam 15 dagen geleden
De politie is in verschillende steden in actie gekomen om Koningsdagvierders op ‘te drukke plekken’ zoals parken tot vertrek te dwingen. De ME trad onder andere in het Vondelpark in Amsterdam op. In Breda werd de Mobiele Eenheid ingezet om het Valkenbergpark te ontruimen. Kamerlid Gideon van Meijeren reageert: “Walgelijk. Vandaag had zo’n mooie dag kunnen zijn. Het is ook hartstikke gezond om met dit weer lekker naar buiten te gaan en van de zon te genieten. Maar in ‘het nieuwe normaal’ is dit crimineel gedrag waar de knuppelbrigade tegen optreedt. Laten we dit nóóit accepteren!” Wanneer je de bevolking alleen nog maar onder controle kunt houden met grof geweld, dan ben je als land diep gezonken. Nota bene omdat mensen ook dat feestje van Willem willen vieren, wordt er door de ME op los gemept. Trots op je land, Willem?” vraagt hij. Nysten zegt geen verjaardag van een koning te vieren die zwijgt terwijl mensenrechten in zijn land worden geschonden. “Iedereen moet thuisblijven van de regering en jij gaat er lekker op uit met je verjaardag? Wat een belediging van je volk!”
Bolia Fops
Bolia Fops 14 dagen geleden
zien hoe mensen er zoveel aan hebben en ik hoop dat ik Arie en Nettie's voetsporen mag treden.
chding zuure
chding zuure 15 dagen geleden
Zit is een heel goede video. Geen angstzaaien. Maar laten zien hoe het echt is. Wens iedereen veel beterschap‼️🍀🙏🏻
mijuo roui
mijuo roui 15 dagen geleden
heftig, maar erg herkenbaar voor iedereen die een zware ziekenhuisperiode heeft gehad.
Heal The World
Heal The World 15 dagen geleden
Wat veroorzaakt corona eigenlijk.
Heal The World
Heal The World 15 dagen geleden
@chding zuure lekker vaag antwoord.
chding zuure
chding zuure 15 dagen geleden
vorm omdat het niet direct opvalt, en het vooral mensen raakt die dat niet door hebben.
Yep Achternaam
Yep Achternaam 15 dagen geleden
Begin deze maand oordeelde de rechtbank in het Duitse Weimar dat de coronamaatregelen op scholen schadelijk zijn voor kinderen en dat rechten van leerlingen zijn geschonden. Na het moedige vonnis sloeg het establishment met volle kracht terug: huiszoeking! Het vonnis van rechter Christian Dettmar uit Weimar kwam voor de politiek als een onaangename verrassing. Advocaat Reiner Fuellmich laat via Telegram weten dat de politie gisteren een huiszoeking bij hem heeft gedaan. Volgens de eerste berichten zijn de privéauto, de woning en het kantoor van de rechter doorzocht. Zijn mobiele telefoon is door de politie in beslag genomen. Het heeft er alle schijn van dat er een politiek motief achter de huiszoeking zit, schrijft weekblad Wochenblick, dat spreekt van ‘overheidsrepressie’.
mijuo roui
mijuo roui 15 dagen geleden
Respect voor de mentale strijd van deze mensen. Mooi dat deze mensen hersteld zijn en nog een tijdje kunnen genieten van het leven. Alleen mijn opvatting is dat deze mens
sannio komi
sannio komi 15 dagen geleden
Erg mooi om te zien en ook erg belangrijk om hiervan bewust te zijn; hoeveel effect corona wel niet kan hebben
soniyu ziuy
soniyu ziuy 16 dagen geleden
Arme mensen, mogen ze er weer bovenop komen!
Gianni Van den Bosch
Gianni Van den Bosch 16 dagen geleden
heftig, maar erg herkenbaar voor iedereen die een zware ziekenhuisperiode heeft gehad.
esther witte
esther witte 12 dagen geleden
Ik werk op de IC en het is niet alleen maar "te dik volk" ze liggen er in alle soorten en maten. Als je dit doormaakt en overleefd veranderd je zelf en je leefstijl voorgoed!
Monica -
Monica - 12 dagen geleden
@sannio komi dan doe je veel mensen ect te kort. Ik ken 2 mensen die nu in het ziekenhuis liggen met covid, beide onder de 60 en beide gezond gewicht en altijd actieve levensstijl. Het hoeft dus echt niet door slecht eten te komen.
sannio komi
sannio komi 15 dagen geleden
Ik zie vooral veel te dik volk, dat zelfs na een bijna doodervaring het vraatzuchtige levenstijltje doorzet.
vinasu maaj
vinasu maaj 16 dagen geleden
zoals je wilt. Ik weet niet waar de cijfers van de griep gebleven zijn, maar daar overlijden ook mensen aan.
esther witte
esther witte 12 dagen geleden
"zoals je wilt"?? 😆 Jeetje. Waar reageer je op? De cijfers van de griep zijn ook gewoon terug te vinden. (Als je maar wil;)) overlijden zeker mensen aan maar we hebben het nu over een wereldwijde pandemie met een iets hogere mortaliteit dan de simpele influenza.
soniyu ziuy
soniyu ziuy 16 dagen geleden
Ik zie vooral veel te dik volk, dat zelfs na een bijna doodervaring het vraatzuchtige levenstijltje doorzet.
Yep Achternaam
Yep Achternaam 16 dagen geleden
Uit een ongepubliceerd rapport van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid blijkt dat er mogelijk een verband is tussen de tweede dosis van het Pfizer-vaccin en tientallen gevallen van myocarditis, een ontsteking van het hartspierweefsel, bij mannen. Dat schrijft The Times of Israel. De onderzoekers, hooggeplaatste ambtenaren op het ministerie van Volksgezondheid, maken zich grote zorgen.
vinasu maaj
vinasu maaj 16 dagen geleden
Ik begrijp echt niet dat je zo’n pens kan krijgen
Yep Achternaam
Yep Achternaam 16 dagen geleden
Afgelopen zaterdag verzamelden zich naar schatting ruim één miljoen mensen in Londen om te betogen voor vrijheid. In de mainstream media bleef het oorverdovend stil. In de schaarse mediaberichten over de massabetoging werd gesproken over ‘hooguit 10.000’ demonstranten. Marianna Spring van de BBC twitterde dat ‘enkele duizenden anti-lockdownbetogers’ door Londen liepen. Ze voegde toe dat het vooral ging om mensen die ‘geloven in internetcomplotten’. Haar collega Mike Wendling zei dat er ‘hooguit 5000 tot 10.000’ betogers meeliepen, die volgens hem ‘geen normale mensen’ waren.
beedsj roiue
beedsj roiue 16 dagen geleden
Wat een krachtige mensen allebei!
Cucciolo Luccioco
Cucciolo Luccioco 16 dagen geleden
Mensen krijgen eindelijk door dat we systematisch worden gehypnotiseerd. Bovendien maken al die absurde maatregelen ons ook wakker uit die roes van oppervlakkig materialisme, en de definitie van geluk wordt terecht in vraag gesteld. Dit is zijn tijden om na te denken over dingen die er echt toe doen. Om stil te staan bij existentiële levensvragen. En ook, juist nu we uit elkaar gedreven worden, bij ons als samenleving. Wat ons verbindt en verenigt. nlposts.info/past/m5i0xqXOpaiq2o0/video&ab_channel=hladinisakti Prabhupadabooks . com
beedsj roiue
beedsj roiue 16 dagen geleden
Het is bekend dat mensen met overwicht eerder overlijden of ernstig ziek worden
Yep Achternaam
Yep Achternaam 17 dagen geleden
Sneltesten giftig! Er is namelijk een zeer giftige vloeistof ontdekt in een test die in veel Europese landen wordt gebruikt. De Duitse krant Die Welt meldt dat het gaat om sneltesten van het Koreaanse merk SD Biosensor die worden verkocht door farmareus Roche. De testen bevatten octylfenol, dat in de EU wordt beschouwd als ‘zeer zorgwekkende stof’. Roche heeft ook in Nederland een ontheffing gekregen voor het afleveren van deze test, waar nog geen CE-certificaat voor is afgegeven.
Lien Bijs
Lien Bijs 13 dagen geleden
En dan? Er gaat een droog wattenstaafje met niks in je keel en neus en die wordt uiteindelijk in een testvloeistof gedaan. Voor mijn part is het zwaar gif, als het maar uit de buurt van mensen blijft.
Yep Achternaam
Yep Achternaam 17 dagen geleden
Een Brusselse rechtbank heeft de Belgische overheid veroordeeld, binnen 30 dagen een eind te maken aan de coronamaatregelen. De rechtbank oordeely, dat de COVID-maatregelen van de regering en de deelstaten, om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, niet wettelijk, dus illegaal zijn. Volgens Lackner zegt de rechtbank eigenlijk met zoveel woorden, een wettelijke basis ontbreekt, waarop de ministeriële besluiten gebaseerd zijn.
Daan Stenekes
Daan Stenekes 17 dagen geleden
Afgelopen zomer is er een hersentumor bij me ontdekt, toen heb ik zo'n drie maanden in het ziekenhuis gelegen waarvan twee op de IC. Nu chemo en revalideren, mooi om te zien hoe mensen er zoveel aan hebben en ik hoop dat ik Arie en Nettie's voetsporen mag treden.
esther witte
esther witte 12 dagen geleden
Heel veel sterkte en voorspoed gewenst! x
Robert
Robert 17 dagen geleden
13:37 Vooral suiker blijven vreten haha!
Robert
Robert 12 dagen geleden
@esther witte Tuurlijk mag dat, maar ik vind het wel grappig dat ie doorgaat met wat em in een bijna dood situatie heb gebracht.
esther witte
esther witte 12 dagen geleden
De man geniet mag het?!! Na zo'n ziekbed en revalidatie?
Henry Kuppens
Henry Kuppens 17 dagen geleden
Dit is geen medeleven tonen voor mensen die juist zo te lijden kunnen hebben aan een dergelijke zware griep. Jaarlijks of zelfs dagelijks kun je mensen laten zien die ernstig ziek worden, zeker met een virus als dit. Het benadrukken van de ernst, het geveinsde medelijden om het drama zoveel mogelijk te versterken. Dit is een typisch voorbeeld van misbruik maken van menselijk lijden dat op zich dan wel feitelijk is. Maar door de media misbruikt wordt om propaganda te voeren in zijn gemeenste vorm. In zijn gemeenste vorm omdat het niet direct opvalt, en het vooral mensen raakt die dat niet door hebben.
dhrdogterom
dhrdogterom 17 dagen geleden
dat je dit na een jaar en zo veel leed nog kan zeggen is echt ziek
Virt Real
Virt Real 17 dagen geleden
Mooie and ingrijpende docu, klasse! Wat ik me afvraag, krijgen deze mensen, vrijwel allemaal met hoge BMI, ook hulp van een dietist om op een gezond gewicht te komen? Dat zou het herstelproces waarschijnlijk enorm versnellen.
Virt Real
Virt Real 11 dagen geleden
@Ken Sheen In een ideale wereld nemen we allemaal onze verantwoordelijkheid, vooral aangaande onze gezondheid, maar da's nu eenmaal niet de realiteit. Het is daarom volgens mij gewoon een kwestie van tussen twee kwaden het minste kiezen.
Ken Sheen
Ken Sheen 11 dagen geleden
@Virt Real De nauwelijks met het leven verenigbare obesitas is op zich al een degeneratie. Daar nog eens coaches op zetten die empatisch gaan meehuilen met hun clienten? De degeneratie geïnstitutionaliseerd; zo diep zijn we zo langzamerhand gezonken.
Virt Real
Virt Real 14 dagen geleden
@Ken Sheen Klinkt mooi in theorie, maar de praktijk is anders. Het blijkt erg moeilijk om nieuwe gewoonten aan te leren. Ja, voedings coaching vergt een investering, maar de druk op het zorgstelsel wordt enorm verlicht wanneer mensen een gezonde BMI hebben. Kijk maar eens in menig ziekenhuis, de meerderheid heeft overgewicht.
Ken Sheen
Ken Sheen 14 dagen geleden
Een (door de gemeenschap betaalde ) dietist? Laat de mensen eens zelf nadenken over zichzelf.
Pier Boers
Pier Boers 17 dagen geleden
Respect voor de mentale strijd van deze mensen. Mooi dat deze mensen hersteld zijn en nog een tijdje kunnen genieten van het leven. Alleen mijn opvatting is dat deze mensen aan hun overgewicht te zien niet goed genoeg voor hun gezondheid hebben gezorgd. Zou heel benieuwd zijn hoe het was geweest als deze mensen een gezonde levensstijl hadden.
Monica -
Monica - 12 dagen geleden
overgewicht is niet altijd de oorzaak. Mijn schoonmoeder ligt nu in het ziekenhuis( 59 jaar, geen onderliggend lijden, altijd actief) en is keurig op gewicht, degene die haar besmet heeft ligt op de IC en dat is iemand begin 40 ook gezond gewicht maar toch IC. Het is lang niet altijd aan te wijzen waarom iemand zo ziek word
Quenn
Quenn 17 dagen geleden
🧢
jurrien boot
jurrien boot 18 dagen geleden
Ja de griep heeft een grote impact vaak long problemen veel mensen hebben te weinig weerstand te zwaar ongezond leven enz. Dat was in andere jaren ook zo alleen werd daar nagenoeg geen aandacht aan gegeven.
esther witte
esther witte 12 dagen geleden
Weer deze zinloze vergelijking.. wat ontzettend jammer dat mensen gewoon niet WILLEN inzien. Pure onwil en anarchisme is het.
dhrdogterom
dhrdogterom 17 dagen geleden
omdat dit niet de griep is en er nu ook veel meer mensen ziek worden en dus ook veel meer van dit leed is
voedingszuurE338
voedingszuurE338 18 dagen geleden
Ik zie vooral veel te dik volk, dat zelfs na een bijna doodervaring het vraatzuchtige levenstijltje doorzet.
touraneindanke
touraneindanke 17 dagen geleden
@voedingszuurE338 ,. Wie lezen kan heeft een enorme voorsprong!
Nobody None
Nobody None 17 dagen geleden
Zie deze meneer www.gelderlander.nl/doesburg/sven-lag-weken-in-coma-mijn-partner-werd-voorbereid-op-mijn-dood~a8dd35c6/ en kijk naar zijn ervaring en levensstijl.
voedingszuurE338
voedingszuurE338 17 dagen geleden
@touraneindanke generatie van nu, waar heb je het over, die lui zijn ouder dan 60
touraneindanke
touraneindanke 17 dagen geleden
De generatie van nu...energie drank drugs en fastfood gaat deze leeftijd niet of nauwelijks halen. Eten en drinken ontwikkeld om ons te verslaven. De professoren bij mc Donald Red Bull en Coca Cola doen goed werk voor de aandeelhouders. Laat het pleps verrekken voordat ze de pensioenleeftijd bereiken. Opruimen die uitvreters.
anne beumer
anne beumer 17 dagen geleden
Juist !
Jef frey
Jef frey 18 dagen geleden
Mooie video. Zo zie je maar dat we de bevolking opnieuw moeten opvoeden betreft gezond leven. We moeten mensen belonen op gezond leven!
voedingszuurE338
voedingszuurE338 18 dagen geleden
Ik begrijp echt niet dat je zo’n pens kan krijgen
i am Roopa
i am Roopa 18 dagen geleden
Tuurlijk..de meest extreme tonen maar niet bij vertellen hoeveel mensen herstellen en niks van merken......propaganda en schandalig dat jullie deze mensen als slachtoffer gebruiken..msm tegenwoordig is zo laag en schandalig en onmenselijk.
esther witte
esther witte 12 dagen geleden
Weet je wat onmenselijk is? Die walgelijke bagetaliserende opmerking van je. Zo zijn er nog duizenden of heb je niet geluisterd/opgelet? Niks propoganda en onmenselijk. Jij kwaakt zoals het je het beste uitkomt maar zo werkt dat niet. Ik heb niets met de msm maar dit is alles uit z'n verband rukken. Het gaat er toch in deze docu helemaal niet om hoeveel er wel goed herstellen het gaat nu om deze mensen. Daar heet het een docu voor en geen nieuws geratel.
Bram !
Bram ! 18 dagen geleden
Maken jullie ook filmpjes over jongeren die zelfmoord plegen door de lockdown en ondernemers die alles kwijt Zijn geraakt??
esther witte
esther witte 12 dagen geleden
Nee!! Want het gaat nu "even" hierover goed? En die filmpjes zijn al een tijdje bekend. Maar dit is nu hier even belangrijk.
Domenique Crown
Domenique Crown 17 dagen geleden
Daar zijn genoeg filmpjes van te zien op NLposts. Ook over ondernemers die alles zijn kwijtgeraakt door de relschoppers.
dhrdogterom
dhrdogterom 17 dagen geleden
nee want die zijn er niet laagste aantal faillissementen sinds de jaren 80 en even veel zelfmoorden als in 2019 dus lul niet
None None
None None 18 dagen geleden
Het is bekend dat mensen met overwicht eerder overlijden of ernstig ziek worden
Robert Neven
Robert Neven 13 dagen geleden
None None, het is ook erg bekend dat druggs gebruikers niet het besef hebben hoe erg corona is, maar leg ze dat maar eens uit, de nonbelievers zijn stuk voor stuk ongedisciplineerden idioten,
ألامير بن حبار$
ألامير بن حبار$ 18 dagen geleden
nlposts.info/project/dQxzq912sKnIPN9VER5RZQ.html
Dj Mdance
Dj Mdance 18 dagen geleden
hoop dat er betere tijden komen en we weer een beetje normaal kunnen leven het is vreselijk.😢❤🍀
Nabnormaal TV
Nabnormaal TV 18 dagen geleden
Pff. Wens ze het aller beste 🙏
HolyResolution
HolyResolution 18 dagen geleden
ECHT WETEN WAAR DIT ALLEMAAL OM GAAT KIJK MIJN FILM MET MIJN EIGEN ONDERZOEK GEMAAKT VOOR U DIE DE WAARHEID LIEFHEEFT: nlposts.info/past/qovLtsytiJactY0/video
Brickbee
Brickbee 18 dagen geleden
Hou die rotzooi lekker voor jezelf en vermoei de wereld er niet mee.
Paco Paco
Paco Paco 18 dagen geleden
Man man, wat een gezever! Ik ga ff een bord patat eten met een frikandel speciaal.
Robert Neven
Robert Neven 13 dagen geleden
doe dat maar snel , en rook er nog een wietje na, off blaas je longen nog eens vol met rotzooi
kaas
kaas 18 dagen geleden
tja misschien toch niet zo handig om elke dag frikandellen naar binnen te werken
kaas
kaas 11 dagen geleden
@esther witte ? Een dikke buik is een teken van overgewicht. Dit is een risicofactor om op de ic te komen. Begrijp t probleem niet echt
esther witte
esther witte 12 dagen geleden
Nogal ongenuanceerd en vooroordelend. Wie zegt dat deze man dat doet? Wil je daarmee zeggen dat hij anders geen covid had gekregen of?? Wat is de waarde van je reactie? Benieuwd.
Pelle Norder
Pelle Norder 12 dagen geleden
@kaas Ben het eens gap, wat is er nou zo lastig aan om wat gezonder te eten en wat meer te bewegen.
kaas
kaas 17 dagen geleden
@Ralph Nieberding tja je kan het zielig vinden voor die mensen of je kan het probleem aanpakken namelijk dat er veelste veel mensen zijn die ongezond leven. Maar ja dat is fat shaming en dat mag helaas niet :(
Ralph Nieberding
Ralph Nieberding 17 dagen geleden
Gevoelloze reactie. Luchtte het op?
badejong
badejong 18 dagen geleden
Corona is niet meer dan een griepje,,,, Tuurlijk! Alleen de werkelijkheid is anders...
esther witte
esther witte 12 dagen geleden
Ik heb zelden zo'n domme ongefundeerde ongenuanceerde opmerking gelezen. Hersendiarree heet zoiets.
dhrdogterom
dhrdogterom 17 dagen geleden
@SeriousMils nee sterfte cijfer is niet 0,15 maar tussen 0,5 en 1% maar ja jullie wappies hebben 1 onderzoek van de duizenden waar dat uit kwam dus is voor jullie 0,15% en de manier hoe je over mensen praat laat zien dat je totaal geen sociaal mens bent
jurrien boot
jurrien boot 18 dagen geleden
Griep heb je in 6-8 varianten.
SeriousMils
SeriousMils 18 dagen geleden
In de werkelijkheid heeft het t zelfde sterftecijfer.. 0,15%. Als je een dikke pens hebt en ongezond leeft, zal je van een verkoudheidje al t loodje leggen.
Jef frey
Jef frey 18 dagen geleden
Kijk je ook even na zijn lichaam en dus ook naar zijn levensstijl?
Diede Klinkenberg
Diede Klinkenberg 18 dagen geleden
Arme mensen, mogen ze er weer bovenop komen!
MrJesseisthebest
MrJesseisthebest 18 dagen geleden
Vervolgens zitten ze bij Arie gezellig koffie te drinken met het hele dorp
Info Assurantiekantoor de Haan
Info Assurantiekantoor de Haan 18 dagen geleden
Mooie reportage ,zou iedereen moeten zien en ook iets mee moeten doen. Pas goed op elkaar en wees voorzichtig
VriendRick
VriendRick 18 dagen geleden
Wanneer gaan we het overheidsfalen ter sprake brengen! Voor het sluiten van ziekenhuizen. {geen geld} Het halveren van ic-bedden {geen geld} Het opzetten van een onzinnige test maatschappij {voor veel geld} Het verbieden van bestaande medicijnen. Het goedkeuren van ongezond fabrieksvoedsel. Ect....... De lijst is eindeloos. De overheid is een roofdier die prooit op de zwakkeren in de samenleving om daar doormiddel van subsidies geld aan te verdienen! De samenleving wordt uitgehold door de overheid.
VriendRick
VriendRick 16 dagen geleden
@Nobody None maar ja als je moet kiezen tussen 2 kwaden. En gaat het nou om geld of gaat het om mensenlevens redden. Mijn wereldbeeld op de bestuurlijke politiek is aardig bijgesteld de afgelopen 2 jaar. Politiek is mafia. Ze hebben er een zootje van gemaakt. Maar steken niet de hand in eigen boezem ze volharden enkel in hun rovers gedrag. Maar goed ook hieraan komt een einde en de verantwoordelijken moeten dan in het beklaagden bankje plaatsnemen. Want bestaande medicijnen verbieden is moorddadig verkeerd.
Nobody None
Nobody None 16 dagen geleden
@VriendRick het was niet alleen het kabinet die dat niet wou en het personeel moest ook van over de hele wereld bij elkaar gesprokkeld worden en dan moeten zij zich ook nog kwalificeren volgens Nederlands systeem en niveau om het werk te mogen doen. Hadden ze het moeten doen? In mijn ogen ja maar ik heb daar niets over te zeggen en tja voor hoelang wil je zo'n boot huren is vooral voor de verzekering waarschijnlijk de vraag geweest. Een IC inrichting kun je niet echt op beknibbelen de benodigde apparatuur is nu eenmaal idioot duur en gekwalificeerd personeel is ook niet goedkoop en het duurt ongeveer twee jaar om op te leiden voor de specialisatie hoorde ik gisteren.
VriendRick
VriendRick 16 dagen geleden
@Nobody None waar jij over valt zijn keuzes. En je kan het inderdaad heel duur inrichten en opzetten of kosten besparend. Maar de overheid is enkel wederkerige verdienmodelen aan het opzetten. Zodat het de burgers maximaal geld kost. Het zijn keuzes Ze hoeven ook geen ic-bedden aan te houden ze konden een kant en klaar schip huren om de pieken op te vangen. Inclusief opgeleid personeel. Nee dank u wel. Maar dat hebben we niet nodig zegt dit kabinet dan.
Nobody None
Nobody None 16 dagen geleden
@VriendRick ik weet niet hoe lang de IC kwalificatie geldig blijft als je het werk niet doe het zal misschien niet weer twee jaar duren voor je volledig gekwalificeerd bent als je alle bijscholing bij houdt maar ik weet dit niet precies. En geen één baas houdt personeel op de loonlijst als ze misschien maar een paar maanden in de tien of twintig jaar werk voor ze hebben dat geldt gelukkig niet alleen voor de overheid. En ik neem aan dat je wel begrepen hebt dat de eerste zin in het vorige commentaar sarcastisch was?
VriendRick
VriendRick 16 dagen geleden
@Nobody None zzp'ers noemen ze dat. Zo doet de overheid dat idd. Oveetheid houdt enkel rekening met zichzelf. Klopt als een bus.
VriendRick
VriendRick 18 dagen geleden
68 jaar, altijd ongezond en veel te veel suiker en fabrieksvoedsel gegeten. Een alcoholist gaat ook vroeger dood door een slechte levenswijze. Vroeger ging men dood op 35 jarige leeftijd. Vroeger was dit niet nieuwswaardig. 3. Komt het vaak voor? Heel vaak. In 2015 stelden huisartsen ruim 250.000 keer longontsteking vast. Mannen krijgen iets vaker longontsteking dan vrouwen, zeker op oudere leeftijd. Waarom is niet bekend. Jaarlijks worden ongeveer 35.000 mensen met een longontsteking in het ziekenhuis opgenomen. Dat aantal stijgt volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek sinds de jaren tachtig flink. Zo is het aantal ziekenhuisopnames van 65-plussers met longontsteking tussen 1981 en 2005 verdrievoudigd. Waarschijnlijk heeft dat met de vergrijzing te maken en met het feit dat ziektes als suikerziekte of kanker steeds beter te behandelen zijn. Patiënten blijven langer in leven, maar door hun kwetsbare gezondheid zijn ze extra gevoelig voor longontsteking. 4. Kun je door een griepje longontsteking krijgen? Jazeker. Griep ontstaat door een virus. Meestal verloopt een virusinfectie niet ernstig, maar het griepvirus kan wel voor een tijdelijke verzwakking van de trilhaartjes in de luchtpijp zorgen. Soms ontstaat daardoor bovenop de griep een longontsteking, meestal door een bacterie die haar kans schoon ziet en toeslaat.
fontfroide1
fontfroide1 18 dagen geleden
Niet vergeten dat deze groep mensen uit een tijdperk komen waar er door 95% van de mensen werd gerookt. Op verjaardagen waren de huiskamers blauw van de rook. Bovendien werd er op het werk niet zo gelet op gezondheid voor de werknemers. Mijn man heeft begin 70er jaren rem voeringen staan maken en pakkingen van asbest waarbij het stof om zijn oren vloog, uiteraard zonder bescherming. Terwijl in 60er jaren al bekend was dat het longkanker maar zeker beschadiging van de longen veroorzaakte.
Ralph Keeldar
Ralph Keeldar 18 dagen geleden
Fijn, dat Arie & Nettie, zo "goed" uit zijn gekomen. Ze genieten (nu) van iedere dag. 👍🏾
WimKop
WimKop 9 dagen geleden
Misschien hadden zij (en zeer velen met hen!) iets minder moeten "genieten van iedere dag" op hun luie reet en juist meer moeten bewegen en vooral heel veel minder moeten vreten. Zie die buiken... van zo ongeveer iedereen in die uitzending!
UFO HUNTERS NL
UFO HUNTERS NL 19 dagen geleden
was dan ook gbeurd met de griep... er was geen corona totdat iedereen zich vol ging spuiten diegen die de prik pakken imuum maar dragers heb ik het idee veel mensen worden ziek nu rondom gevaccineerde
jordy
jordy 18 dagen geleden
@Timo lees zijn bericht aub
Timo
Timo 18 dagen geleden
@jordy wat heeft dat met elkaar te maken
jordy
jordy 18 dagen geleden
Er was geen corona tot iedereen zich vol liet spuiten citeer ik. Na de kersr waren de eerste vaccinaties en de eerste besmetting in nederland was in maart van dat jaar
Timo
Timo 18 dagen geleden
@20kilovolt hahaha echtzo
20kilovolt
20kilovolt 18 dagen geleden
Je naam zegt al genoeg...
niels lammers
niels lammers 19 dagen geleden
Als ex-patient ontroert mij dit ontzettend. Heel dankbaar voor alle steun die ik destijds en tot op heden gekregen heb, en ik gun Arie en Nettie verder een fantastisch en liefdevol leven, ondanks de beperkingen. Lieverds zijn het.
trueblue wonderful
trueblue wonderful 19 dagen geleden
Wat ik zou willen weten is hoe mensen dat virus hebben gekregen. Ik zag een woonkamer vol mensen. Hoe kun je dat nog willen als je zo ziek geweest bent door Covid-19? Ik heb sinds 16 jaar CVS en daarom ben ik al een jaar in huis, want ik kan dit virus er niet bij hebben. Nu het zo lang duurt maak ik weleens een ommetje. Het leven loopt niet altijd zoals je wilt. Ik weet niet waar de cijfers van de griep gebleven zijn, maar daar overlijden ook mensen aan.
WimKop
WimKop 9 dagen geleden
@esther witte De cijfers van de griep en corona kun je juist heel goed met elkaar vergelijken. Voorbeeld: in seizoen 2017-2018 ("griep"seizoenen lopen van september tot september) waren er aldus RIVM ongeveer 9500 griepdoden. Covid-19 veroorzaakte tot op heden in totaal 17.000 doden. Maar dat is het totaal van TWEE seizoenen, want de seizoenen 2019-2021 en 2020-2021 worden telkens bij elkaar opgeteld. Dus 17.000/2 maakt 8500 doden gemiddeld, is 1000 onder de griep van 2017-2018. (Er zijn natuurlijk ook veel mildere griepseizoenen, maar dat zal in de toekomst ook voor coronavirussen weer gelden.) En zelfs het percentage covid-19 doden loopt sterk af: in week 15 van dit jaar (=2 weken geleden) overleden 2900 mensen (alle oorzaken), waarvan minder dan 5% aan covid-19.
trueblue wonderful
trueblue wonderful 10 dagen geleden
@esther witte Natuurlijk zijn die cijfers er, ergens op internet, maar in de media wordt er weinig tot geen aandacht meer aan geschonken, terwijl die cijfers vòor Corona zelfs in het Journaal genoemd werden. Het lijkt alsof het dodental door de griep er niet meer toedoet. Dat bevreemdt me. Die mensen hebben ook nabestaanden die om hen rouwen. Als je dit een pietluttige vergelijking wilt noemen, be my guest.
esther witte
esther witte 12 dagen geleden
Ja er overlijden ook mensen aan griep en die cijfers zijn er gerust wel. Maar corona is een wereldwijde pandemie daar zit best een verschil tussen. En daarbij, cijfers van de griep en corona kun je niet met elkaar vergelijken. Ik werk zelf op de IC en ik blijf me verbazen over de lutteligheid waarop mensen dingen met elkaar vergelijken, tegen elkaar wegstrepen of "prioriteren."
Stineke
Stineke 18 dagen geleden
Ik weet hoe ik corona gekregen heb. Heb zelf heeel goed opgepast vanaf het begin. Alle regels nageleefd. Toch besmet, tijdens het koffie drinken op 1,50 m! Je moet om te drinken even je mondkapje afdoen‼️ Mijn man, en ik leven al een jaar heel voorzichtig. Mijn man is ook risico patiënt., hou vol. Heel veel gezondheid🍀🙏🏻
Stineke
Stineke 19 dagen geleden
Zit is een heel goede video. Geen angstzaaien. Maar laten zien hoe het echt is. Wens iedereen veel beterschap‼️🍀🙏🏻
Nomen Nescio
Nomen Nescio 18 dagen geleden
Angstzaaien, dat is iets waar de wappies zich vooral mee bezig houden 😉
xnick007
xnick007 19 dagen geleden
Meer vrijheid voor de jeugd! Zonder feesten worden ze gedeprimeerd. Alles moet open en laat vooraal meer naar en van andere landen reizen. Nu de Indiase variant in opkomst is hebben wij extra behoefte aan versoepelingen!
Sem
Sem 12 dagen geleden
@esther witte Da's het lastige van het geschreven woord.
esther witte
esther witte 12 dagen geleden
Sarcasme is soms echt niet te interpreteren. In gesprek wel maar het is niet zo gek dat het niet meteen begrepen word, ik moest ook 2x lezen. Jij weet hoe je het bedoeld maar een ander ziet dat niet meteen. ;)
xnick007
xnick007 18 dagen geleden
@Sem dacht het overduidelijk was...
Sem
Sem 18 dagen geleden
@JvR1972 VRSarcasme
JvR1972 VR
JvR1972 VR 19 dagen geleden
Ik snap je redenatie niet; omdat er een nieuwe variant is meer versoepelingen?
Bas Hermans
Bas Hermans 19 dagen geleden
Indrukwekkende documentaire met veel emotie en menselijke thema's, maar als ik deze video bekijk, zie ik voornamelijk een maatschappelijk probleem en niet zo zeer een medisch probleem. Het gros van de betrokken in deze video heeft overgewicht en daarmee grote risico op ernstige infectie/IC. Daar mee zeg ik niet "eigen schuld dikke bult", want de oorzaken van overgewicht overstijgen ook het individu (voedingsindustrie, het adagium "vooral genieten", opvoeding/opleidingsniveau). Ik zeg wel dat het voeren van deze discussie zeer belangrijk is en niet alleen maar genieten van tragedisch perspectief (vallen, opstaan, strijden en hereniging).
Jef frey
Jef frey 18 dagen geleden
Ik durf dat wel te zeggen. Je lichaam moet je dierbaar zijn, als jij je hele leven het vol gooit met onzin. Dan is het logisch dat je op de lange termijn een veel mindere weerstand zal hebben.
Bart Willemsen
Bart Willemsen 19 dagen geleden
Mooie docu! Vreselijke ziekte blijft het. Hopelijk herstellen ze weer helemaal uiteindelijk
Pipo de Schoen
Pipo de Schoen 19 dagen geleden
Hij heeft een jaar lang geen frituur gegeten het gaat een stuk beter...
touraneindanke
touraneindanke 19 dagen geleden
En geen gele jongens, Jammer! Kwestie van prioriteiten stellen.
Souchira
Souchira 19 dagen geleden
Wel even schrikken toen Arie weer thuis was en met vrienden thuis zat.. volgens mij had iedereen daar overgewicht in die kamer. Daar is echt een probleem, zeker op latere leeftijd. Verder heel mooi gedaan!
WimKop
WimKop 9 dagen geleden
@Jef frey Eens. Laatst zag ik een mooie slogan daarover: "If you don’t make time for your health you will be forced to make time for your illness!" En deze mensen zijn bewijs nr. 1!
Jef frey
Jef frey 18 dagen geleden
Dat is ook één van de redenen dat corona zo hard toeslaat bij mensen die al bijna heel hun leven ongezond leven.
mezstah
mezstah 19 dagen geleden
Dat is bij heel Nederland bijna een probleem, zo veel dikke kinderen tegenwoordig die amper goed kunnen bewegen...
Sem Timmermans
Sem Timmermans 19 dagen geleden
Verschrikkelijk wat deze mensen hebben doorstaan! Echter snap ik dan weer niet dat als je dan van corona "hersteld" bent je met heel de familie en vrienden op de bank durft te gaan zitten..
jordy
jordy 18 dagen geleden
Iets van imuun zijn misschien
Stineke
Stineke 18 dagen geleden
Dat begrijp ik ook niet. Wij houden ons echt aan de regels. Maar begrijp ook hun emoties
diemc7a1
diemc7a1 19 dagen geleden
Ga huilen
Ken Sheen
Ken Sheen 19 dagen geleden
Leed natuurlijk. Maar laat deze mensen (ook na hun coronaperiode) eerst maar eens gaan afvallen. 80% van de IC opnames obesitas. En 80% van de obesitas is vraat/vreetzucht en slechts 20% (psycho)pathologisch gerelateerd.
esther witte
esther witte 12 dagen geleden
Eenieders eigen verantwoordelijkheid. Die keuze ligt niet bij een ander. Allemaal drogredenen dit.
touraneindanke
touraneindanke 18 dagen geleden
@Ken Sheen ,. Het verstrekken van vestigingsvergunningen is een overheidstaak. Onze omgeving opschonen dus ook. Langzaam aan begint dat te werken in het centrum van Amsterdam bijvoorbeeld. Maar alles wat er al zit mag blijven. Loop met kinderen door een koopgoot en probeer weg te blijven bij de mac enz... Als ouder, grootouders enz. Kun je moeilijk op de stoep blijven staan. Hetzelfde geld als je in de supermarkt gaat met kids. Positive info naar kids moet van de overheid komen. Anders gaan we Engeland en Amerika achterna. Als we het zo verder laten gaan loopt het zorgsysteem vast. Eigen verantwoordelijkheid eerst is een waarheid als een koe maar tevens een ongelofelijke dooddoener. Dat dachten ze in de voornoemde landen namelijk ook. De commerciële graaiers zijn veel sterker als het volk de feiten spreken voor zich.
Ken Sheen
Ken Sheen 18 dagen geleden
@touraneindanke Dat wordt een andere discussie: wat wettelijk mag en wat wettelijk kan. Probleem is dat wij in de verzorgingsmaatschappij de eigen verantwoordelijkheid grotendeels kwijt zijn geraakt. "Ik ben zielig, de overheid moet me helluppuh!!!" Niks overheid op dit punt. Zelf nadenken als je keuzes hebt. Als het noodlot je treft dan is er pas de overheid.
touraneindanke
touraneindanke 18 dagen geleden
@Ken Sheen ,. Dat is heel kort door de bocht. Mij lukt het wel om de verleidingen te weerstaan en vele met mij in NL. Maar even serieus, kun jij respect opbrengen voor de manier waarop fastfood ketens werken? En de frisdrank energy drinks en water giganten? Hetzelfde voor de graan en melkproducten die eerst worden ontleed en dan als puur slowly killing food ons worden opgedrongen. Vergunningen voor een winkelstraat/centrum barstensvol fastfood tenten worden toch echt niet door mij verleend. Eigen verantwoordelijkheid eerst JA!! Maar allemaal doen alsof dat het ook is....... nee dat is echt te kort door de bocht.
Sjoerd
Sjoerd 18 dagen geleden
Ik vind 20% nog best veel, lijkt mij dat dat veel lager ligt nog
Ivo Verbeek
Ivo Verbeek 19 dagen geleden
Om stil van te worden, heel indrukwekkend. Wat een krachtige mensen. Ik wens ze het allerbeste toe
Toon M
Toon M 18 dagen geleden
Dit is ook voor corona 19 bij heel veel meer mensen overkomen. Influenza, Rhinus en covid komen (gemuteerd) en gaan met de seizoenen al zolang als de mensheid oud is. Feitelijk zijn er aan covid 19 niet zo heel veel meer mensen aan overleden dan tijdens andere "slechte" griep seizoenen.
R Schmidt
R Schmidt 19 dagen geleden
Prachtig neergezet
diemc7a1
diemc7a1 19 dagen geleden
Bericht van de propaganda afdeling: Twee shekels zijn bijgeschreven op uw account.
V L
V L 19 dagen geleden
Prachtig neergezet. Liefdevol en realistisch. Terwijl ik dit keek ging meerdere keren door me heen hoe het bestaat dat er mensen zijn die corona bagatelliseren. En hoeveel de mensen van de zorg allemaal doen. Diep respect
Nobody None
Nobody None 12 dagen geleden
@esther witte ik ben in een revalidatie centrum mensen uit de eerste golf tegen gekomen en daar waren ook mensen bij die minimaal één keer in de week sporten en ook meerdere weken aan de beademing in de IC hebben gelegen door covid-19.
Jef frey
Jef frey 12 dagen geleden
@esther witte kans is aanzienlijk minder groot. Toch?
esther witte
esther witte 12 dagen geleden
Ik werk zelf op de IC, als je denkt dat leefstijl en BMI alleen de boosdoeners zijn en je met een gezond lijf lekker fit niet op de IC terecht komt dan heb ik nieuws. Dat gaat je niet redden. Ik kom ze in alle soorten tegen, dus acht jezelf niet onsterfelijk.
Nobody None
Nobody None 17 dagen geleden
@Jef frey en hoe is dat bij deze man? www.gelderlander.nl/doesburg/sven-lag-weken-in-coma-mijn-partner-werd-voorbereid-op-mijn-dood~a8dd35c6/
Jef frey
Jef frey 18 dagen geleden
Kijk je ook even naar hun BMI en levensstijl? Dat is één van de grootste redenen dat corona zo hard toeslaat.
20kilovolt
20kilovolt 19 dagen geleden
Het duurt niet lang of er melden zich al weer van die gekken die bijbel teksten plaatsen of die tegen vaccinatie zijn of beweren dat corona niet bestaat.
Jesus Saves
Jesus Saves 16 dagen geleden
@20kilovolt dank voor het lezen, hoop dat je een wijze keuze maakt ;-) Het is een aanname te denken dat ik bij de flath earth movement zit. Dat is sowieso controlled opposition. Door Bijbelse kosmologie ben ik juist tot Christus als Redder van mijn ziel gekomen. De Bijbel refereert in ca 240 Bijbelverzen naar een; immovable flath earth, domed with a firmament, disc shaped and on pillars. In de hele Bijbel staat geen een ‘heliocentric’ Bijbelvers. De aantoonbare leugens van NASA zijn ongekend en niet te weerleggen. Hier een goed kanaal met een zeer interessante playlist...waaronder ook een video met 40 bijbelverzen die daarover gaan. Enjoy! nlposts.info/chart/PLnGK2KSDuwdjfY2Ny9aQUd5GgguhvHrWF.html Kies wijs, satan wil uw onsterfelijke ziel!
20kilovolt
20kilovolt 16 dagen geleden
@Jesus Saves Tjonge wat een lang verhaal heb het gelezen tot ik bij deze tekst kwam "en je leeft ook niet op een rondvliegende bal die met ongekende snelheden door het NASA ‘planetenstelsel heenvliegt en waar hele oceanen aan vastgeplakt zitten door een ‘magische’ kracht genaamd zwaartekracht." Dus jij bent een Flatearther laat ik daar toevallig echt een gruwelijke hekel aan hebben aan deze flauwekul. Ik zou nog eerder in een god geloven dat die onzin die de flat earth mafketels me proberen wijs te maken. Doe je zelf een lol en laat je gek maken door deze organisatie. Er is overweldigend veel bewijs dat de aarde een globe is. De Flat Earth Society is onkruid hier op NLposts heb ook geen interesse in deze propaganda. Van de FE moeten we van af en zo snel mogelijk verdelgt worden om hersen schaden te voorkomen aan de kijkers.
Jesus Saves
Jesus Saves 16 dagen geleden
@diemc7a1 Al het ‘oude’ moet kapot om het ‘nieuwe normaal’ en de communistische new world order, agenda 2030, 6uild 6ack 6etter, van het world economic forum te kunnen introduceren. Corona is het rookgordijn! (corona=kroon op ‘hun’ werk). Deze wereld is in alle opzichten echt compleet gevallen en God Almachtig is het zat! Zijn toorn gaat nu elk moment komen, kies wijs want ‘man cannot save mankind’! Dit is echt de ENIGE uitweg om aan al het onheil wat zeer snel gaat komen te kunnen ontsnappen...De macht van deze wereld ligt namelijk bij satan aka lucifer, daarom zijn de echt leidende elite, waaronder de vrijmetselaars, de Jezuïeten en de RK kerk (de paus voldoet aan de kenmerken van de anti-Christ) ook satanisten. Alle wereldleiders weten wie hij is en gaan bij hem op bezoek. Alle wegen leiden naar Rome. Satan zal nu, zoals geprofeteerd, elk moment in mensvorm wereldwijd ten tonele komen en zal vanaf dan heersen over de gehele aarde. God Almachtig Jezus Christus trekt zeer binnenkort grotendeels zijn beschermende hand terug van deze aarde. Het zal de allerergste periode in de menselijke geschiedenis zijn voor de mensen die achter zullen blijven. God wil dat een ieder gered wordt echter heeft Hij aan ons allen vrije wil gegeven om Jezus Christus als redder van zijn/haar ziel te aanvaarden. Hij dwingt niemand uit pure liefde... Er zullen nu elk moment 7 jaren van hel op aarde uitbreken (de grote verdrukking) en de wereld zoals wij die nu kennen zal voorgoed voorbij zijn. Miljarden mensen zullen overlijden door oorlogen, pestuitbraken, honger en natuurgeweld. Miljoenen mensen zullen worden gedood door onthoofding wanneer zij uiteindelijk een merkteken (vaccinatie in pleistervorm met micronaalden) in hun rechterhand danwel voorhoofd zullen weigeren om nog iets te kunnen kopen of verkopen. nlposts.info/past/g6nIzpvXioygrmw/video Neem dit merkteken (merkteken van het Beest 666) NOOIT en accepteer als je dan nog op aarde bent direct de Gospel en ben bereid voor Christus te sterven. Als je het teken namelijk wel accepteert zal je Goddelijk DNA aangepast worden en kun je niet meer in de Hemel komen. Google hiervoor het Bijbelboek Openbaring 13:16-17 Echter ‘het lichaam van Christus’ (‘de gemeente’), een ieder die de juiste Gospel (google 1. Korintiërs 15:1-4) voor het uitbreken van dit alles aanvaard heeft zal mogen ontsnappen aan alles wat onherroepelijk snel komen gaat. Kijk allereerst deze video, uitleg over de Gospel; nlposts.info/past/oJTImNvbj6Fpnps/video Dit is het mysterie van de ‘Opname van de gemeente’ onthult aan de apostel Paul (die wij in het tijdperk van Genade dienen te volgen) en in het Engels de ‘pre tribulation rapture’ genoemd. nlposts.info/past/n5efzpfeb596sWw/video Deze mega gebeurtenis zal tot de plotselinge vermissing van miljoenen mensen leiden en zal door de mainstream media afgedaan worden als een ontvoering door, jawel aliens! Daarom wordt (o.a. door het Pentagon, de RK kerk en Hollywood) de alienagenda ook zo gepushed, zodat de ontwetenden zullen denken dat er buitenaardsen bestaan wat in werkelijkheid demonen zijn. Alle profetieën die moesten uitkomen om deze gigantische profetie te laten uitkomen zijn inmiddels uitgekomen. Wees dus wijs want, nee je bent niet onstaan uit een oerknal en vervolgens van een aapje tot mens geworden en je leeft ook niet op een rondvliegende bal die met ongekende snelheden door het nasa ‘planeten’stelsel heenvliegt en waar hele oceanen aan vastgeplakt zitten door een ‘magische’ kracht genaamd zwaartekracht. Het zijn allemaal vieze stinkende leugens om je bij je creator Jezus Christus (God in het vlees) weg te houden. Hemel en hel zijn waarheid en het gaat erom waar je onsterfelijke ziel heengaat als je deze wereld verlaat. Het doel van dit leven is om met jouw vrije wil te begrijpen en te erkennen dat we een alleswetende creator hebben, dat we in Zijn Heilige ogen allemaal zondaars zijn en om Jezus Christus als redder van jouw ziel te vinden en Hem te dienen waar mogelijk. We zijn ALLEMAAL in nood van onze redder die voor de gehele mensheid de dood overwonnen heeft door aan het kruis voor al onze zonden, ja ook die van jou, te sterven. Niemand kan door zijn eigen goede werken in de Hemel komen, Christus heeft alles voor ons gedaan. Je hebt geen kerk, geen pastoor, nee niemand nodig om gered te kunnen worden, enkel geloof in Zijn voltooide werk. Erken naar God dat je een zondaar bent, vraag Jezus als redder in jouw leven en geloof met heel je hart en ziel in de dood, begrafenis en wederopstanding na drie dagen van Jezus Christus, dat alleen Hij jouw redder en verlosser is en Zijn kostbare bloed voor jouw zonden gelaten heeft en je zult als je deze wereld verlaat eeuwig leven hebben in een wereld die zo mooi is en ons voorstellingsvermogen totaal voorbij gaat. Doe je dit niet, wat een keuze is, dan is je lot bezegeld voor eeuwige pijniging in de hel. God heeft ons het grootste goed ooit gegeven, namelijk vrije wil! Hij stuurt geen mensen naar de hel, je kiest er zelf voor. Zoals Christus zelf aangaf; ‘je bent of voor mij, of tegen mij’ Er is geen tussenweg, het pad zou smal zijn! De nanoseconde dat je de Gospel aanvaard ben je gered en die redding kun je NOOIT meer verliezen, je bent bezegeld voor altijd! Ook al maak je daarna de domste fouten in je leven, Hij laat je nooit meer los, Zijn liefde voor ons is met geen woorden te beschrijven. Hier alle eindtijdtekenen in een video en een verwijzing naar een Nederlandse site. rumble.com/vdpdc9-end-times-checklist.html www.godskalender.nl De opname is de openbaring van de apostel Paulus aangaande de plotse wegname van de leden van het 'Lichaam van Christus' en dat zijn wereldwijd alle mensen die in het juiste evangelie geloven, 1 Korinthiërs 15: 1-4. Bijbelteksten die met de opname in verband staan zijn: 1 Thessalonicenzen 2:19, 1 Thessalonicenzen 4:13-18, 1 Thessalonicenzen 5:9, 2 Thessalonicenzen 2:1-4, 1 Korinthiërs 15:50-52, Filippenzen 3:20-21, Titus 2:13.
Jesus Saves
Jesus Saves 16 dagen geleden
Al het ‘oude’ moet kapot om het ‘nieuwe normaal’ en de communistische new world order, agenda 2030, 6uild 6ack 6etter, van het world economic forum te kunnen introduceren. Corona is het rookgordijn! (corona=kroon op ‘hun’ werk). Deze wereld is in alle opzichten echt compleet gevallen en God Almachtig is het zat! Zijn toorn gaat nu elk moment komen, kies wijs want ‘man cannot save mankind’! Dit is echt de ENIGE uitweg om aan al het onheil wat zeer snel gaat komen te kunnen ontsnappen...De macht van deze wereld ligt namelijk bij satan aka lucifer, daarom zijn de echt leidende elite, waaronder de vrijmetselaars, de Jezuïeten en de RK kerk (de paus voldoet aan de kenmerken van de anti-Christ) ook satanisten. Alle wereldleiders weten wie hij is en gaan bij hem op bezoek. Alle wegen leiden naar Rome. Satan zal nu, zoals geprofeteerd, elk moment in mensvorm wereldwijd ten tonele komen en zal vanaf dan heersen over de gehele aarde. God Almachtig Jezus Christus trekt zeer binnenkort grotendeels zijn beschermende hand terug van deze aarde. Het zal de allerergste periode in de menselijke geschiedenis zijn voor de mensen die achter zullen blijven. God wil dat een ieder gered wordt echter heeft Hij aan ons allen vrije wil gegeven om Jezus Christus als redder van zijn/haar ziel te aanvaarden. Hij dwingt niemand uit pure liefde... Er zullen nu elk moment 7 jaren van hel op aarde uitbreken (de grote verdrukking) en de wereld zoals wij die nu kennen zal voorgoed voorbij zijn. Miljarden mensen zullen overlijden door oorlogen, pestuitbraken, honger en natuurgeweld. Miljoenen mensen zullen worden gedood door onthoofding wanneer zij uiteindelijk een merkteken (vaccinatie in pleistervorm met micronaalden) in hun rechterhand danwel voorhoofd zullen weigeren om nog iets te kunnen kopen of verkopen. nlposts.info/past/g6nIzpvXioygrmw/video Neem dit merkteken (merkteken van het Beest 666) NOOIT en accepteer als je dan nog op aarde bent direct de Gospel en ben bereid voor Christus te sterven. Als je het teken namelijk wel accepteert zal je Goddelijk DNA aangepast worden en kun je niet meer in de Hemel komen. Google hiervoor het Bijbelboek Openbaring 13:16-17 Echter ‘het lichaam van Christus’ (‘de gemeente’), een ieder die de juiste Gospel (google 1. Korintiërs 15:1-4) voor het uitbreken van dit alles aanvaard heeft zal mogen ontsnappen aan alles wat onherroepelijk snel komen gaat. Kijk allereerst deze video, uitleg over de Gospel; nlposts.info/past/oJTImNvbj6Fpnps/video Dit is het mysterie van de ‘Opname van de gemeente’ onthult aan de apostel Paul (die wij in het tijdperk van Genade dienen te volgen) en in het Engels de ‘pre tribulation rapture’ genoemd. nlposts.info/past/n5efzpfeb596sWw/video Deze mega gebeurtenis zal tot de plotselinge vermissing van miljoenen mensen leiden en zal door de mainstream media afgedaan worden als een ontvoering door, jawel aliens! Daarom wordt (o.a. door het Pentagon, de RK kerk en Hollywood) de alienagenda ook zo gepushed, zodat de ontwetenden zullen denken dat er buitenaardsen bestaan wat in werkelijkheid demonen zijn. Alle profetieën die moesten uitkomen om deze gigantische profetie te laten uitkomen zijn inmiddels uitgekomen. Wees dus wijs want, nee je bent niet onstaan uit een oerknal en vervolgens van een aapje tot mens geworden en je leeft ook niet op een rondvliegende bal die met ongekende snelheden door het nasa ‘planeten’stelsel heenvliegt en waar hele oceanen aan vastgeplakt zitten door een ‘magische’ kracht genaamd zwaartekracht. Het zijn allemaal vieze stinkende leugens om je bij je creator Jezus Christus (God in het vlees) weg te houden. Hemel en hel zijn waarheid en het gaat erom waar je onsterfelijke ziel heengaat als je deze wereld verlaat. Het doel van dit leven is om met jouw vrije wil te begrijpen en te erkennen dat we een alleswetende creator hebben, dat we in Zijn Heilige ogen allemaal zondaars zijn en om Jezus Christus als redder van jouw ziel te vinden en Hem te dienen waar mogelijk. We zijn ALLEMAAL in nood van onze redder die voor de gehele mensheid de dood overwonnen heeft door aan het kruis voor al onze zonden, ja ook die van jou, te sterven. Niemand kan door zijn eigen goede werken in de Hemel komen, Christus heeft alles voor ons gedaan. Je hebt geen kerk, geen pastoor, nee niemand nodig om gered te kunnen worden, enkel geloof in Zijn voltooide werk. Erken naar God dat je een zondaar bent, vraag Jezus als redder in jouw leven en geloof met heel je hart en ziel in de dood, begrafenis en wederopstanding na drie dagen van Jezus Christus, dat alleen Hij jouw redder en verlosser is en Zijn kostbare bloed voor jouw zonden gelaten heeft en je zult als je deze wereld verlaat eeuwig leven hebben in een wereld die zo mooi is en ons voorstellingsvermogen totaal voorbij gaat. Doe je dit niet, wat een keuze is, dan is je lot bezegeld voor eeuwige pijniging in de hel. God heeft ons het grootste goed ooit gegeven, namelijk vrije wil! Hij stuurt geen mensen naar de hel, je kiest er zelf voor. Zoals Christus zelf aangaf; ‘je bent of voor mij, of tegen mij’ Er is geen tussenweg, het pad zou smal zijn! De nanoseconde dat je de Gospel aanvaard ben je gered en die redding kun je NOOIT meer verliezen, je bent bezegeld voor altijd! Ook al maak je daarna de domste fouten in je leven, Hij laat je nooit meer los, Zijn liefde voor ons is met geen woorden te beschrijven. Hier alle eindtijdtekenen in een video en een verwijzing naar een Nederlandse site. rumble.com/vdpdc9-end-times-checklist.html www.godskalender.nl De opname is de openbaring van de apostel Paulus aangaande de plotse wegname van de leden van het 'Lichaam van Christus' en dat zijn wereldwijd alle mensen die in het juiste evangelie geloven, 1 Korinthiërs 15: 1-4. Bijbelteksten die met de opname in verband staan zijn: 1 Thessalonicenzen 2:19, 1 Thessalonicenzen 4:13-18, 1 Thessalonicenzen 5:9, 2 Thessalonicenzen 2:1-4, 1 Korinthiërs 15:50-52, Filippenzen 3:20-21, Titus 2:13.
Jesus Saves
Jesus Saves 16 dagen geleden
Al het ‘oude’ moet kapot om het ‘nieuwe normaal’ en de communistische new world order, agenda 2030, 6uild 6ack 6etter, van het world economic forum te kunnen introduceren. Corona is het rookgordijn! (corona=kroon op ‘hun’ werk). Deze wereld is in alle opzichten echt compleet gevallen en God Almachtig is het zat! Zijn toorn gaat nu elk moment komen, kies wijs want ‘man cannot save mankind’! Dit is echt de ENIGE uitweg om aan al het onheil wat zeer snel gaat komen te kunnen ontsnappen...De macht van deze wereld ligt namelijk bij satan aka lucifer, daarom zijn de echt leidende elite, waaronder de vrijmetselaars, de Jezuïeten en de RK kerk (de paus voldoet aan de kenmerken van de anti-Christ) ook satanisten. Alle wereldleiders weten wie hij is en gaan bij hem op bezoek. Alle wegen leiden naar Rome. Satan zal nu, zoals geprofeteerd, elk moment in mensvorm wereldwijd ten tonele komen en zal vanaf dan heersen over de gehele aarde. God Almachtig Jezus Christus trekt zeer binnenkort grotendeels zijn beschermende hand terug van deze aarde. Het zal de allerergste periode in de menselijke geschiedenis zijn voor de mensen die achter zullen blijven. God wil dat een ieder gered wordt echter heeft Hij aan ons allen vrije wil gegeven om Jezus Christus als redder van zijn/haar ziel te aanvaarden. Hij dwingt niemand uit pure liefde... Er zullen nu elk moment 7 jaren van hel op aarde uitbreken (de grote verdrukking) en de wereld zoals wij die nu kennen zal voorgoed voorbij zijn. Miljarden mensen zullen overlijden door oorlogen, pestuitbraken, honger en natuurgeweld. Miljoenen mensen zullen worden gedood door onthoofding wanneer zij uiteindelijk een merkteken (vaccinatie in pleistervorm met micronaalden) in hun rechterhand danwel voorhoofd zullen weigeren om nog iets te kunnen kopen of verkopen. nlposts.info/past/g6nIzpvXioygrmw/video Neem dit merkteken (merkteken van het Beest 666) NOOIT en accepteer als je dan nog op aarde bent direct de Gospel en ben bereid voor Christus te sterven. Als je het teken namelijk wel accepteert zal je Goddelijk DNA aangepast worden en kun je niet meer in de Hemel komen. Google hiervoor het Bijbelboek Openbaring 13:16-17 Echter ‘het lichaam van Christus’ (‘de gemeente’), een ieder die de juiste Gospel (google 1. Korintiërs 15:1-4) voor het uitbreken van dit alles aanvaard heeft zal mogen ontsnappen aan alles wat onherroepelijk snel komen gaat. Kijk allereerst deze video, uitleg over de Gospel; nlposts.info/past/oJTImNvbj6Fpnps/video Dit is het mysterie van de ‘Opname van de gemeente’ onthult aan de apostel Paul (die wij in het tijdperk van Genade dienen te volgen) en in het Engels de ‘pre tribulation rapture’ genoemd. nlposts.info/past/n5efzpfeb596sWw/video Deze mega gebeurtenis zal tot de plotselinge vermissing van miljoenen mensen leiden en zal door de mainstream media afgedaan worden als een ontvoering door, jawel aliens! Daarom wordt (o.a. door het Pentagon, de RK kerk en Hollywood) de alienagenda ook zo gepushed, zodat de ontwetenden zullen denken dat er buitenaardsen bestaan wat in werkelijkheid demonen zijn. Alle profetieën die moesten uitkomen om deze gigantische profetie te laten uitkomen zijn inmiddels uitgekomen. Wees dus wijs want, nee je bent niet onstaan uit een oerknal en vervolgens van een aapje tot mens geworden en je leeft ook niet op een rondvliegende bal die met ongekende snelheden door het nasa ‘planeten’stelsel heenvliegt en waar hele oceanen aan vastgeplakt zitten door een ‘magische’ kracht genaamd zwaartekracht. Het zijn allemaal vieze stinkende leugens om je bij je creator Jezus Christus (God in het vlees) weg te houden. Hemel en hel zijn waarheid en het gaat erom waar je onsterfelijke ziel heengaat als je deze wereld verlaat. Het doel van dit leven is om met jouw vrije wil te begrijpen en te erkennen dat we een alleswetende creator hebben, dat we in Zijn Heilige ogen allemaal zondaars zijn en om Jezus Christus als redder van jouw ziel te vinden en Hem te dienen waar mogelijk. We zijn ALLEMAAL in nood van onze redder die voor de gehele mensheid de dood overwonnen heeft door aan het kruis voor al onze zonden, ja ook die van jou, te sterven. Niemand kan door zijn eigen goede werken in de Hemel komen, Christus heeft alles voor ons gedaan. Je hebt geen kerk, geen pastoor, nee niemand nodig om gered te kunnen worden, enkel geloof in Zijn voltooide werk. Erken naar God dat je een zondaar bent, vraag Jezus als redder in jouw leven en geloof met heel je hart en ziel in de dood, begrafenis en wederopstanding na drie dagen van Jezus Christus, dat alleen Hij jouw redder en verlosser is en Zijn kostbare bloed voor jouw zonden gelaten heeft en je zult als je deze wereld verlaat eeuwig leven hebben in een wereld die zo mooi is en ons voorstellingsvermogen totaal voorbij gaat. Doe je dit niet, wat een keuze is, dan is je lot bezegeld voor eeuwige pijniging in de hel. God heeft ons het grootste goed ooit gegeven, namelijk vrije wil! Hij stuurt geen mensen naar de hel, je kiest er zelf voor. Zoals Christus zelf aangaf; ‘je bent of voor mij, of tegen mij’ Er is geen tussenweg, het pad zou smal zijn! De nanoseconde dat je de Gospel aanvaard ben je gered en die redding kun je NOOIT meer verliezen, je bent bezegeld voor altijd! Ook al maak je daarna de domste fouten in je leven, Hij laat je nooit meer los, Zijn liefde voor ons is met geen woorden te beschrijven. Hier alle eindtijdtekenen in een video en een verwijzing naar een Nederlandse site. rumble.com/vdpdc9-end-times-checklist.html www.godskalender.nl De opname is de openbaring van de apostel Paulus aangaande de plotse wegname van de leden van het 'Lichaam van Christus' en dat zijn wereldwijd alle mensen die in het juiste evangelie geloven, 1 Korinthiërs 15: 1-4. Bijbelteksten die met de opname in verband staan zijn: 1 Thessalonicenzen 2:19, 1 Thessalonicenzen 4:13-18, 1 Thessalonicenzen 5:9, 2 Thessalonicenzen 2:1-4, 1 Korinthiërs 15:50-52, Filippenzen 3:20-21, Titus 2:13.
Juist Ja
Juist Ja 19 dagen geleden
Zo’n grote gele jongen! Ongezonde oudere levensjaren worden gered; gezonde levensjaren van jongeheren gaan verloren. Krankzinnig!
Lien Bijs
Lien Bijs 11 dagen geleden
@Ken Sheen Obesitas is inderdaad een groot risico voor met name mannen om ernstig ziek te worden van Corona, dat lijkt me nu toch al wel algemeen bekend. Ik denk niet dat je veel mensen bij hoeft te praten hierover want dat weet iedereen. Ik denk ook dat ik jou niet hoef bij te praten over het nieuws van vandaag dat nu vooral met de Engelse variant nu meer jonge en fitte mensen ernstig ziek op de IC liggen mede omdat er nu al veel risicopatienten zijn gevaccineerd. Mensen die niet te dik zijn en ook geen onderliggende ziekte hebben.
Ken Sheen
Ken Sheen 11 dagen geleden
@Lien Bijs Ik za je nog even bijpraten Lien: de meeste mensen die ernstig ziek worden van Corona eten veel meer dan ze verbranden. En al dat opgeslagen voedsel maakt ze veel kwetsbaarder voor allerlei ziektes. De meeste van die veel te dikke mensen gaan andere mensen de schuld geven van hun vraatzucht en lopen bovendien de deur plat bij de gezondheidszorg. De kosten daarvan worden betaald door de mensen die wel op hun gezondheid letten.
Ken Sheen
Ken Sheen 11 dagen geleden
@Joël Even goed lezen Joël. Iets dat je overkomt (kanker e.d.) en iets dat je jezelf aandoet (obesitas in 80% van de gevallen) met alle ziektegevolgen vandien.
Lien Bijs
Lien Bijs 13 dagen geleden
@Ken Sheen Wat doet deze man zichzelf aan dan?
Pelle Norder
Pelle Norder 18 dagen geleden
Hoho wat een haat allemaal. Ik denk dat Juist Ja zijn standpunt niet helemaal zorgvuldig heeft geformuleerd maar hij heeft wel punt. Een jaar lang online onderwijs en thuiswerken waar het overgrote gedeelte van de bevolking een schijthekel aanheeft. Er gaan talloze ondernemers failliet en of raken dan wel hun baan kwijt. De jeugd wordt depressief want zij mogen niet meer bij elkaar komen omdat er een virus is dat de jeugd niet of nauwelijks schaadt en dat allemaal voor de solidariteit van ouderen. Lijkt me een prima plan, maar we doen het nu wel al echt bijna 14 maanden. Een half jaar had iedereen harstikke veel begrip voor gehad, maar het duurt nu alleen maar langer en langer, de rek is eruit. Het bedroeft me dan een beetje dat er gewoon hartstikke veel ''kwetsbaren'' zijn die hun levensstijl niet aanpassen en gewoon nog weer doorgaan met ongezond eten en te weinig bewegen. Je dient er natuurlijk ook zelf de verantwoordelijkheid voor te dragen.
Jonathan
Jonathan 19 dagen geleden
Erg mooi om te zien en ook erg belangrijk om hiervan bewust te zijn; hoeveel effect corona wel niet kan hebben
diemc7a1
diemc7a1 19 dagen geleden
Bericht van de propaganda afdeling: Twee shekels zijn bijgeschreven op uw account.
Juan Fe Peña Rivera
Juan Fe Peña Rivera 19 dagen geleden
de regering van de antichrist komt binnenkort in de wereld. Ik ben niet met alle respect katholiek geen tempel, persoon, geloof of iets dergelijks redt alleen Jezus Christus toont het de Bijbel in Johannes 3: 15-18, Johannes 1:12, Handelingen 4:12, geloof in Jezus waar u ook bent in uw geest en hart. Alleen Jezus redt.
Cucciolo Luccioco
Cucciolo Luccioco 16 dagen geleden
Mensen krijgen eindelijk door dat we systematisch worden gehypnotiseerd. Bovendien maken al die absurde maatregelen ons ook wakker uit die roes van oppervlakkig materialisme, en de definitie van geluk wordt terecht in vraag gesteld. Dit is zijn tijden om na te denken over dingen die er echt toe doen. Om stil te staan bij existentiële levensvragen. En ook, juist nu we uit elkaar gedreven worden, bij ons als samenleving. Wat ons verbindt en verenigt. nlposts.info/past/m5i0xqXOpaiq2o0/video&ab_channel=hladinisakti Prabhupadabooks . com
diemc7a1
diemc7a1 17 dagen geleden
@Wiggeltje Woepie Dat is wat je zo Joods maakt.
Wiggeltje Woepie
Wiggeltje Woepie 17 dagen geleden
@diemc7a1 ik had het even druk, maar mensen mogen van mij gewoon christen zijn hoor. Ik heb niks tegen christenen en gaf het een kans, maar het gaat mij niet lukken om te leven als christen. Puur omdat ik veel van de immorele kant houd. Ik wordt doodongelukkig als ik mijn zondige kant niet mag uitleven 😁
20kilovolt
20kilovolt 17 dagen geleden
@diemc7a1 Ben jij toevallig de zelfde persoon als Chuck Ravin?
diemc7a1
diemc7a1 17 dagen geleden
@20kilovolt De stilte van Wiggel bevestigd dat ik gelijk heb.
VriendRick
VriendRick 19 dagen geleden
Wanneer bestaande medicijnen gebruikt worden herstellen mensen veel sneller en hoeft niemand te sterven. Maar deze medicijnen zij verboden voor politieke doeleinden. Dit is moorddadig slecht. Dit zou gevolgen moeten hebben voor de verantwoordelijken. Het is dood door schuld.
dhrdogterom
dhrdogterom 17 dagen geleden
@diemc7a1 dit is probleem complot denkers al is het wetenschappelijk bewezen dan is die studie gefabriceerd. jij denkt natuurlijk aarde is ook plat en die foto's uit ruimte of vliegtuig zijn ook allemaal nep net als de maanlanding
HolyResolution
HolyResolution 18 dagen geleden
ECHT WETEN WAAR DIT ALLEMAAL OM GAAT KIJK MIJN FILM MET MIJN EIGEN ONDERZOEK GEMAAKT VOOR U DIE DE WAARHEID LIEFHEEFT: nlposts.info/past/qovLtsytiJactY0/video
diemc7a1
diemc7a1 19 dagen geleden
@Joël Het is onomstotelijk bewezen dat HCQ en ivermectine veilig en werkzaam zijn tegen corona. Alleen de deals zijn al gesloten met big pharma dus grote kans dat de onderzoeken die jij leest gemanipuleerd zijn tbv vaccinatie programma.
diemc7a1
diemc7a1 19 dagen geleden
@dhrdogterom is wel bewezen dombo jij vals geïnformeerd. Er is onomstotelijk bewijs dat beide medicijnen werken.
VriendRick
VriendRick 19 dagen geleden
@dhrdogterom als jij een gedegen mening wilt vormen dan dien je beide kanten te lezen/horen. 3. Komt het vaak voor? Heel vaak. In 2015 stelden huisartsen ruim 250.000 keer longontsteking vast. Mannen krijgen iets vaker longontsteking dan vrouwen, zeker op oudere leeftijd. Waarom is niet bekend. Jaarlijks worden ongeveer 35.000 mensen met een longontsteking in het ziekenhuis opgenomen. Dat aantal stijgt volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek sinds de jaren tachtig flink. Zo is het aantal ziekenhuisopnames van 65-plussers met longontsteking tussen 1981 en 2005 verdrievoudigd. Waarschijnlijk heeft dat met de vergrijzing te maken en met het feit dat ziektes als suikerziekte of kanker steeds beter te behandelen zijn. Patiënten blijven langer in leven, maar door hun kwetsbare gezondheid zijn ze extra gevoelig voor longontsteking. 4. Kun je door een griepje longontsteking krijgen? Jazeker. Griep ontstaat door een virus. Meestal verloopt een virusinfectie niet ernstig, maar het griepvirus kan wel voor een tijdelijke verzwakking van de trilhaartjes in de luchtpijp zorgen. Soms ontstaat daardoor bovenop de griep een longontsteking, meestal door een bacterie die haar kans schoon ziet en toeslaat.
Joey van der Steen
Joey van der Steen 19 dagen geleden
Wat een krachtige mensen allebei!
Joey van der Steen
Joey van der Steen 18 dagen geleden
@diemc7a1 als je god met een hoofdletter schrijft vind ik je eigenlijk al niet echt voor rede vatbaar.
Jolly Jumper
Jolly Jumper 18 dagen geleden
@diemc7a1 Waarom ga je niet iets leuks of nuttigs zoeken om te doen?
diemc7a1
diemc7a1 18 dagen geleden
@Joey van der Steen Nee je hebt gelijk dit is een representatie van de achterlijke werkelijkheid waar we in leven: angstzaaierij voor boomers. Ik zie ook wel echt dat de generatie boomers extreem bang zijn om dood te gaan. Een extreem zwakke generatie. Waar ben je bang voor? Voor het einde van je levenscyclus? Wat bij de menselijke natuur hoort? Wat een stapje dichterbij is omdat je je hele leven ongezond hebt geleefd? Als je 65 plus bent en je hebt kinderen en kleinkinderen, dan heb je toch een voltooid leven? Wat wil je dan nog meer? Het is niet dat deze mensen nog volop bijdragen aan de maatschappij. Maar de mensen die dat wel doen, de jongere generaties, die zitten opgesloten om jou aan levensinfuus te houden. Mensen zijn bang om dood te gaan omdat ze God hebben verlaten en ze weten dat ze zich daarvoor moeten verantwoorden op hun laatste dag op aarde. Daarom willen ze dat zo lang mogelijk uitstellen. Als mijn tijd is gekomen dan is dat maar zo. Ik heb nergens spijt van. Maar ik wil 100% kunnen leven ondanks deze Viruswaanzin. De verantwoordelijkheid van de maatschappij ligt nu bij de jongere generaties.
Joey van der Steen
Joey van der Steen 18 dagen geleden
@diemc7a1 o wacht, dit is allemaal in scene gezet natuurlijk? Stom van mij zeg dit...
diemc7a1
diemc7a1 18 dagen geleden
@Timo Kneus
Kees-Jan
Kees-Jan 19 dagen geleden
2 Timothëus 1: 7 Want God heeft ons niet gegeven een geest van vreesachtigheid, maar van kracht en liefde en bezonnenheid.
dhrdogterom
dhrdogterom 18 dagen geleden
en het geschieden in die dagen in het jaar 2020 - 2021 dat alle geloofsfundamentalisten gezamenlijk met yoga moeders en antisemieten iedere week koffie gingen drinken het was een heus conrona wonder
diemc7a1
diemc7a1 19 dagen geleden
Echt hè. Angst voor de dood is het grootste probleem van de boomer generaties. Ze zullen krampachtig blijven vasthouden.
Luke
Luke 19 dagen geleden
Heel spijtig voor deze mensen maar t staat niet in verhouding met wat de complete samenleving wordt aangedaan door de regering..
diemc7a1
diemc7a1 18 dagen geleden
@Luke Wordt tijd vriend. Het einde der tijden is voorspeld in de bijbel zoals het zich nu voltrekt. Het is onvermijdelijk. Make your peace with God en zorg dat je zo goed mogelijk voorbereid bent op wat komen gaat.
Luke
Luke 19 dagen geleden
@diemc7a1 Ik ook niet
diemc7a1
diemc7a1 19 dagen geleden
@Luke Ze lezen de bijbel niet.
Luke
Luke 19 dagen geleden
@diemc7a1 Snap ook niet hoe mensen nog niet tot besef zijn gekomen. Zal denk ook niet meer gebeuren
diemc7a1
diemc7a1 19 dagen geleden
Enige redelijke comment met verstand.
fontfroide1
fontfroide1 19 dagen geleden
Dank mensen van Nieuwsuur. Even dit verzoek, ik volg de mensen die filmpjes zetten op NLposts die anders denken over COVID en spreken over ‘griepje’ en het wantrouwen tegenover de vaccinaties. Als ik opmerkingen plaats maken die weinig indruk bij de volgers en denk dat het bij hun meer indruk zou maken als er ook jongeren met hun COVID ellende aan het woord komen. Bij Op1 heb ik jongeren aan het woord gezien die ook op een Facebook groep zitten (20.000) die dezelfde gevolgen ervaren als de mensen in jullie reportage. Is het voor jullie mogelijk daar iets mee te doen zodat mensen als ik de link kunnen plaatsen onder de filmpjes en hopelijk meer jongeren wakker te schudden. Ja ik ben mij bewust van het feit dat “believers” moeilijk te overtuigen zijn maar ik zie in de media toch echt te weinig tegenargumenten met harde cijfers bijvoorbeeld hoeveel jongeren het betreft en wat zij ervaren, die zwalkers over kunnen halen. Dat dat kan lukken heb ikzelf ervaren met twee zussen waarvan de één alles geloofde wat op internet werd beweerd tot de platte aarde aan toe en de ander er achteraan hobbelde, maar zodra ik de kans kreeg was die zo weer om. Omdat ik emigreerde had ik er geen vat meer op en spreek ze inmiddels allebei niet meer. Aangezien we hier steeds meer mee te maken krijgen door de social media vind ik het heel belangrijk dat er meer aandacht voor komt. Heel vaak kom ik namelijk tegen dat de gewone media als verdacht en beïnvloed door de politiek wordt beschouwd en velen kijken dan ook geen televisie meer en lezen geen kranten, dat is een gevaarlijke ontwikkeling voor de maatschappij, uiteindelijk moeten we het toch samen voor elkaar, met nadruk, boksen.
esther witte
esther witte 12 dagen geleden
Misschien moet je dan toch eens even kijken op de gemiddelde covid IC op dit moment... Je verhaal slat kant nog wal. Een feit is dat mensen hier elke dag op de IC nog steeds keihard aan doodgaan. Lekker bagatelliseren die corona, vooral doen. Hoop stoer roepen maar meekijken ho maar.
diemc7a1
diemc7a1 14 dagen geleden
@Nieuwsuur ga huilen
Nieuwsuur
Nieuwsuur 14 dagen geleden
Hoi, bedankt voor je reactie. We hebben eerder deze video gemaakt over jongeren en aanhoudende klachten na corona: nlposts.info/past/rJ3UttDGaoKh3GQ/video
Cucciolo Luccioco
Cucciolo Luccioco 16 dagen geleden
Mensen krijgen eindelijk door dat we systematisch worden gehypnotiseerd. Bovendien maken al die absurde maatregelen ons ook wakker uit die roes van oppervlakkig materialisme, en de definitie van geluk wordt terecht in vraag gesteld. Dit is zijn tijden om na te denken over dingen die er echt toe doen. Om stil te staan bij existentiële levensvragen. En ook, juist nu we uit elkaar gedreven worden, bij ons als samenleving. Wat ons verbindt en verenigt. nlposts.info/past/m5i0xqXOpaiq2o0/video&ab_channel=hladinisakti Prabhupadabooks . com
diemc7a1
diemc7a1 18 dagen geleden
@PassionForFireworks Inderdaad, wordt er nu ook zoveel aandacht aan andere ziektes geschonken? Leukemiepatienten bijf?
Jesper Gorter
Jesper Gorter 19 dagen geleden
Prachtig gedaan, zoals altijd kwaliteit van nieuwsuur
fontfroide1
fontfroide1 18 dagen geleden
@The Story of the Raccoon - Jeemdee Als je zijn kanaal bekijkt wordt alles duidelijk. Doe ik altijd als eerste dan weet je ong. met wie je te maken hebt.
The Story of the Raccoon - Jeemdee
The Story of the Raccoon - Jeemdee 18 dagen geleden
@diemc7a1 Hoezo niet? Je bent 'propaganda' aan het tegengaan met het verspreiden van je eigen propaganda. Volgens Van Dale is propaganda "alles wat wordt gedaan om aanhangers te winnen voor bepaalde (politieke) ideeën", dat ben jij toch ook aan het doen met je copy-paste? Denk het wel hè. Zoals ik al zei; super grappig dat jij daar de ironie niet van ziet.
diemc7a1
diemc7a1 18 dagen geleden
@The Story of the Raccoon - Jeemdee is het aanwijzen van propaganda trollen, hetzelfde als verspreiden van propaganda? Denk het niet hè.
diemc7a1
diemc7a1 18 dagen geleden
@The Story of the Raccoon - Jeemdee Welke propaganda?
Nomen Nescio
Nomen Nescio 18 dagen geleden
@The Story of the Raccoon - Jeemdee De vraag is nog maar of het wel een echte persoon is of een bot. Er zijn helaas nogal wat partijen die er belang bij hebben om angst en verdeeldheid te zaaien en de "wappies" laten zich als gewillige schaapjes gebruiken om al die onzin te verspreiden. En dan denken ze slim te zijn omdat ze zogenaamd zelf onderzoek doen en zelf nadenken 🤣😖😭
Dutch84
Dutch84 19 dagen geleden
Prachtige doku! Geweldig werk weer
Castor
Castor 9 dagen geleden
@WimKop oorzaak: ongezonde levensstijl aanleiding: corona Gebeurtenis: komt op de IC door slechte ademhaling gevolg: revalideren en of lichamelijke/mentale schade Zo hoort het te zijn
WimKop
WimKop 9 dagen geleden
@Castor En hoe lopen mensen diabetes (type 2) meestal op? Yep, via obesitas. En hoe "krijg" je dat? Simpel: elk pondje gaat door het mondje. Nieuwsuur had ook een andere documentaire kunnen maken: "Hoe foute lifestylekeuzes van mensen leidden tot het in paniek op slot doen van een heel land." Iets zegt me dat die uitzending nog wel even op zich zal laten wachten, past niet in het hysterische narratief...
Castor
Castor 18 dagen geleden
@diemc7a1 gegroet mede FvD’er. Zoals Wybren van Haga al zegt is dat er nou eenmaal gewoon mensen met bepaalde obstakels en aandoeningen. Daarom zie ik vanuit een FvD dit niet als propaganda maar gewoon hoe het echt is gegaan. Mensen die nou eenmaal bijvoorbeeld obesitas en of suikerziekte hebben zijn gewoon meer vatbaar en dan krijg je dus dit soort situaties.
diemc7a1
diemc7a1 18 dagen geleden
@Nomen Nescio Verdeeldheid en angst? Op wat voor manier? Dat is toch juist wat in dit filmpje gebeurt?
Nomen Nescio
Nomen Nescio 18 dagen geleden
@diemc7a1 En van welke propagandamachine ben jij? Besta je eigenlijk wel echt of ben je een zgn. 'bot' van een partij die er belang bij heeft om verdeeldheid en angst te zaaien?
watje janssen
watje janssen 19 dagen geleden
En wie nog steeds gelooft dat het een,,griepje,, is mag het nu zeggen
Cucciolo Luccioco
Cucciolo Luccioco 16 dagen geleden
Mensen krijgen eindelijk door dat we systematisch worden gehypnotiseerd. Bovendien maken al die absurde maatregelen ons ook wakker uit die roes van oppervlakkig materialisme, en de definitie van geluk wordt terecht in vraag gesteld. Dit is zijn tijden om na te denken over dingen die er echt toe doen. Om stil te staan bij existentiële levensvragen. En ook, juist nu we uit elkaar gedreven worden, bij ons als samenleving. Wat ons verbindt en verenigt. nlposts.info/past/m5i0xqXOpaiq2o0/video&ab_channel=hladinisakti Prabhupadabooks . com
Julian van den Berg
Julian van den Berg 16 dagen geleden
@Revolting Kittah wat mij betreft zuig je het dan uit je duim, maar hé, liegen om beter te lijken in een discussie op het internet moet kunnen.
Revolting Kittah
Revolting Kittah 16 dagen geleden
@Julian van den Berg De gaat je geen flikker aan bv.
Julian van den Berg
Julian van den Berg 16 dagen geleden
@Revolting Kittah maar wat is de naam van je bedrijf?
Nobody None
Nobody None 16 dagen geleden
@Revolting Kittah ook de 1.424 op 7 april 2020 in de IC's aangezien jij blijkbaar weer naar dat soort cijfers terug wil.
Niemand wil deze mensen als buren
10:48
Nieuwsuur
Weergaven 453K
Is biologische voeding gezonder?
39:00
The Legendary Commando Raid At St. Nazaire | The Greatest Raid Of All Time | Timeline
58:25
Let’s Talk About the Israel-Palestine Conflict | The Daily Show
8:54
The Daily Show with Trevor Noah
Weergaven 1,5 mln.