De totale verdeeldheid in de Verenigde Staten

  Weergaven 44,273

Nieuwsuur

6 maanden geleden

De Amerikanen zijn verdeeld tot op het bot. De corona-crisis, Black Lives Matter en de verkiezingen verdelen het land meer dan ooit.
Verslaggever Eelco Bosch van Rosenthal maakt een roadtrip door een aantal swing states, met als einddoel Washington D.C. Tijdens deze reis zoekt hij Amerikanen op die de afgelopen jaren niet snel zullen vergeten. Omdat ze hun baan verloren of een geliefde tijdens de pandemie. Omdat zij protesteerden tegen Trump. Of omdat zij zich juist bekeken voelden, omdat ze hem steunen.

Wil je meer zien van de roadtrip van Eelco? Bekijk hier alle losse reportages: nos.nl/nieuwsuur/artikel/2353346-op-reis-door-een-land-in-crisis.html
#amerika #polarisatie #roadtrip
****************************************************************************
Vond je dit een goed verhaal? Doe dan een duimpje omhoog en abonneer je op dit kanaal.
Wil je elke dag verhalen bij het nieuws? Volg ons dan ook op Instagram: nieuwsuur

Reacties
Nieuwsuur
Nieuwsuur 6 maanden geleden
Bedankt voor het kijken en het liken! Wil je meer zien van de roadtrip door Amerika? Klik dan op deze link: nos.nl/nieuwsuur/artikel/2353346-op-reis-door-een-land-in-crisis.html
cyberhawk80
cyberhawk80 6 maanden geleden
@kungfujoe ik denk dat je even had door moeten luisteren tot 12 minuten.. en verder.. dit is niet echt een theorie.. en psych/sociologie is wel zeker een wetenschap.. anders zou de media niet werken..
kungfujoe
kungfujoe 6 maanden geleden
@cyberhawk80 politiek en economie (psychologie en alle menswetenschappen)zijn geen exacte wetenschappen daarom vind ik de theorieën maar matig interessant
kungfujoe
kungfujoe 6 maanden geleden
@cyberhawk80 meh
cyberhawk80
cyberhawk80 6 maanden geleden
@kungfujoe i know i know.. daarom ook nieuws PROGRAMMERING... ze programeren je hoe je moet denken en wat ja mag weten.. het zou fijn zijn die muur te doorbreken..
kungfujoe
kungfujoe 6 maanden geleden
@cyberhawk80 nee het nieuws hoort kijkers te verlijden niks meer niks minder (hoort objectief te zijn is het verkoopspraatje van de reclame jongens die je proberen te overtuigen te kijken de blauwe pil)
Silent Driver
Silent Driver 4 maanden geleden
Wanneer krijgen we een reportage te zien over de totale verdeeldheid in Nederland?
R De Souza Faria
R De Souza Faria 6 maanden geleden
nlposts.info/past/fKaTmLGzqqOHm3U/video
Ordinary human
Ordinary human 6 maanden geleden
Goed verslag, precies zoals het is.
LittleBigPlatinum
LittleBigPlatinum 6 maanden geleden
4:49 how ironic
M. de k.
M. de k. 6 maanden geleden
vrouw: "I am not being silenced" vliegtuig: "Are you sure about that?"
M. de k.
M. de k. 6 maanden geleden
@carla vos 4:45
مسلم. moslim صحيح sahih
مسلم. moslim صحيح sahih 6 maanden geleden
gedient in Afghanistan klopt niet meneer. ze zijn om verkeerde voorwendselen binnen gegaan onder een crimeel regiem. maar ben wel blij dat deze man het op tv toegeeft. het moest alleen via zijn beklaag komen.
Jelle vd M.
Jelle vd M. 6 maanden geleden
"So it was after that when I said, I'm not being silenced" oorverdovend vliegtuig incoming
Simon Sloototter
Simon Sloototter 6 maanden geleden
Heel langzaam zal de Nederlandse Media, NOS/NPO terug op hun woorden moeten komen. Maar dat kan gewoon niet anders als ze al die tijd hebben gepoogd de opinie een bepaalde kant op te duwen. Maar Trump heeft heel wat voor elkaar gekregen. Anderen landen beseffen eindelijk, dat ze niet kunnen blijven profiteren van de goedheid van Amerika en zelf hun eigen verantwoordelijkheden moeten nemen op millitairvlak. Ook heeft hij er voor gezorgd, dat de mensen zelfstandig gingen denken over het millieu. Dit heeft hij heeft hij veroorzaakt door uit het klimaat akkoord terug te trekken. De EU is wat dat betreft dol gedraaid en zal door de bevolking terug worden gefloten. En let goed op waar hij zich allemaal uit heeft terug getrokken. Hij doet dat echt niet voor niets. Ja, de Nederlandse Media, NOS/NPO kunnen behoorlijk doorzeuren over het mondkapje van Donald Trump. Donald Trum dient als bliksemafleider van eigen incompetentie. Ze zullen u nooit vertellen over de beweging BLEXIT. Heelveel zwarten en latino's kiezen deze keer voor Donals Trump.
bambi lambi
bambi lambi 6 maanden geleden
Biden Laptop Matters... TRUMP2020
Galaxy ride
Galaxy ride 6 maanden geleden
Ik snap nooit waarom mensen die naar een voedselbank gaan nog zulke riante luxe auto's hebben. Tis misschien goedkoper maar toch?!.....
Joker
Joker 6 maanden geleden
De meest gepolariseerde verkiezing ooit ...... Een burgeroorlog kan zo onstaan ongeacht wie er president wordt.
jo eri
jo eri 6 maanden geleden
Meest armste mensen ter wereld die overgewicht hebben, zegt genoeg!!!
outsideworld76
outsideworld76 6 maanden geleden
Trump 2020
Rick Hasel
Rick Hasel 6 maanden geleden
Miami word in lockdown gehouden door de democraten ,dit allemaal om Trump tegen te werken ,niet heel vreemd dat de mensen daar arm worden en het slecht hebben momenteel ,democraten gaan over lijken
FranklinMVG
FranklinMVG 6 maanden geleden
Dear people , the left simply implements the 2030 agenda; destruction of our economy (reset) and then BUILD BACK BETTER They do perfectly what is expected of them, not for the benefit of the population, but on behalf of the globalists / banksters / multinationals this "pandemic" is the BLACK SWAN event they were waiting for to bring this communist 2030 agenda ACCELERATE with emergency laws at war against an invisible enemy (covid) the LAST MAN STANDING is only President TRUMP, who "opposes" Should he still lose, our fate is irrevocably settled ... Unless enough people wake up THANKS TO brave activists
FranklinMVG
FranklinMVG 6 maanden geleden
@SniperR2D2 // Nick Engels is nu eenmaal de wereldtaal als je verder wilt kijken dan je eigen tuintje Wanneer je een wereldbeeld wilt vormen is Engels onontbeerlijk om informatie te verkrijgen of te delen , vandaar... Voor alle duidelijkheid: ik ben fier op ons Nederlands , in mijn geval Vlaams terwijl ik ook bewust ben van onze gezamenlijke geschiedkundige oorsprong (Friesland)
cyberhawk80
cyberhawk80 6 maanden geleden
nou nou .. niet helemaal eenzijdig maarrrrr.. de democraten zijn een zooitje als partij met schandalen..Biden is seniel aant worden...en alle rellen komen van links zoals blm antifa..halve steden staan in de fik elke avond al 180 dagen lang , en GEEN ENKEL clipje daarvan..?? maar nee hoor george floyd.. die dood ging aan een overdosis fentanyl.. das dan weer zonde van de reportage.. zoeken jullie nog mensen . ? want ik kan dit beter.. :)
juldup11
juldup11 6 maanden geleden
Trump is anti-globalisme anti-oorlog anti-overheidsingrijpen. BLM, waarom hoor ik ze niet over de doden elke week in steden als Chicago?
gaudetjaja
gaudetjaja 6 maanden geleden
Hartstikke leuk nieuwsuur. Goed, informatief item waar jullie duidelijk ook flink wat belastinggeld ingestoken hebben. Maar weer: AMERIKA. AMERIKA DIT, AMERIKA DAT. We zijn er eerlijk gezegd een beetje klaar mee. Over de Duitse verkiezingen hoor je helemaal niks in de media, terwijl dit voor Nederland van veel groter belang is dan de Amerikaanse. Zouden jullie kunnen stoppen met dat Amerikacentrische gedoe?
H Molenaar
H Molenaar 6 maanden geleden
Trump gaat winnen, of ze moet fraude plegen. Dit kan zo gebeuren: Dit willen ze ook in Nederland fraude plegen met de verkiezingen.! Mensen OGEN open.!!
patrick buchler
patrick buchler 6 maanden geleden
Ik hou mijn hart vast voor America. Ik vrees dat die Trump gaat winnen. Hopelijk heb ik het fout!
DW
DW 6 maanden geleden
Het land is alles behalve verdeeld. Heel de VS kleurt rood. Trump supporters gaan selfs naar Biden rallys om hun steun te betuigen aan een door de media verguisde president. De lijst met de wapenfeiten die deze man op zijn naam heeft staan is ongekend. Biden supporters zijn nauwelijks te vinden. Hoopjes mensen die betaald worden om het voor de camera te doen lijken of deze man aanhang heeft. De democratische partij gaat bij bejaarden langs de deur om ze te intimideren op deze seniel te stemmen. Stempassen van overleden personen, containers vol stembiljetten van militairen uit uitzendgebied worden gevonden, klaar om versnippert te worden etc etc. In werkelijkheid komt deze slechte acteur nog niet aan 10% van de stemmen. De lijken van de gevestigde orde komen uit de kast, ook hier. #jounalistiekalsrookgordijn
Bas bzb
Bas bzb 6 maanden geleden
lekker de voedselbank drive in met je dikke v8, laat me niet lachen
Jort van Tillo
Jort van Tillo 6 maanden geleden
Mooie reportage!
panlomito
panlomito 6 maanden geleden
Volgens mij zijn de VS inderdaad geen verzameling van rode en blauwe staten, de verdeling van het land is veel complexer met een verdeling langs wereldbeeld (globalistisch vs nationalistisch), economisch (have vs have-not), huidskleur (blank vs zwart) en religie (atheïst vs christen) waarbij er geen vaste verdeling is over rode en blauwe staten. Ik hoop dat Trump-Pence wint omdat Biden-Harris vooral zal uitpakken als Harris-Biden waar echt niemand op zit te wachten. Dan liever nog 4 jaar die onbehouwen vastgoedboer aan het roer.
MVE
MVE 5 maanden geleden
Gelukkig heeft die crimineel Trump dik verloren!
Bart Leon
Bart Leon 6 maanden geleden
Ik deel dit. Gaat over Jezus. Jezus: Johannes 14:21 Wie Mijn geboden heeft en die in acht neemt, die is het die Mij liefheeft, en wie Mij liefheeft, hem zal Mijn Vader liefhebben; en Ik zal hem liefhebben en Mijzelf aan hem openbaren. 22. Judas, niet de Iskariot, zei tegen Hem: Heere, hoe komt het dat U Zichzelf aan ons zult openbaren en niet aan de wereld? 23. Jezus antwoordde en zei tegen hem: Als iemand Mij liefheeft, zal hij Mijn woord in acht nemen; en Mijn Vader zal hem liefhebben, en Wij zullen naar hem toe komen en bij hem intrek nemen. 24. Wie Mij niet liefheeft, neemt Mijn woorden niet in acht; en het woord dat u hoort, is niet van Mij, maar van de Vader, Die Mij gezonden heeft. Johannes 21: 24 Dit is de discipel die van deze dingen getuigt en deze dingen beschreven heeft; en wij weten dat zijn getuigenis waar is. 25. En er zijn nog veel andere dingen die Jezus gedaan heeft. Als die ieder afzonderlijk beschreven zouden worden, dan zou, denk ik, de wereld zelf de geschreven boeken niet kunnen bevatten. Amen. Romeinen 6:23 Want het loon van de zonde is de dood, maar de genadegave van God is eeuwig leven, door Jezus Christus, onze Heere. Johannes 17:3 En dit is het eeuwige leven, dat zij U kennen, de enige waarachtige God, en Jezus Christus, Die U gezonden hebt. jezus.simplesite.com/
negteninja
negteninja 6 maanden geleden
hahahahaha
MAD MAX TRAVELS
MAD MAX TRAVELS 6 maanden geleden
Het is bizar te zien dat als je in een land leeft waar je mag protesteren zonder dat ze je opsluiten je de president beschuldigd van een dictator te zijn, anders een verhuizen naar China, Noord Korea of Venezuela. Amerika is verdeeld in kapitalisme en socialism, rood en blauw staan daar ver buiten. De Chinezen hebben zodanig hun communistische gif verspreid over de westerse wereld dat we moeten opletten dat het niet te laat is. Als dit zo verder gaat zal China de wereld regeren. Gedaan vrijheid, gedaan je vinger opsteken naar de president.
Harv harry
Harv harry 6 maanden geleden
CONGRATULATIONS 🧙🏿‍♂️ TRUMP ON YOUR VICTORY ⭐️⭐️⭐️💯⭐️⭐️⭐️😌
raffalopez
raffalopez 6 maanden geleden
Tyfus daar heb je die Engnek. Iedereen van NPO gaat naar Amerika op onze kosten. Twan kut pot M en nu deze nazi
Jw Sa
Jw Sa 6 maanden geleden
BLM = Bidens laptop matters.
Rick Hasel
Rick Hasel 6 maanden geleden
Burn Loot Murder
Bob Schoepen jr
Bob Schoepen jr 6 maanden geleden
Nou, mooi compliment hoe jullie alles in beeld hebben gebracht
MusicIsLegal
MusicIsLegal 6 maanden geleden
Walgelijk die linkse fascisten, zo agressief, respectloos en onredelijk, ik hoop voor Amerika dat Trump weer wint.
Peer X
Peer X 6 maanden geleden
The American dream . Welcome to the worst nightmare of all. REALITY !
illusion nl
illusion nl 6 maanden geleden
Voor een echt beeld van hoe het gaat daar.... Zie volgende l. Ink www.bitchute.com/video/9d3mHsN1ZPk1/ via bitslide Downl de bitslideapp.... Geen advertenties etc... Beter dat yt
Lystic
Lystic 6 maanden geleden
Polarisatie. Laat het ons niet gebeuren.
Denszie the first
Denszie the first 6 maanden geleden
100.000 immigranten per jaar polarisatie word steeds erger
sjaak zwart
sjaak zwart 6 maanden geleden
Het nepnieuws heeft weer eens de verkiezingen beïnvloed: Uit de HUNTER-BIDEN-LAPTOP, blijkt namelijk dat Creepy Uncle Joe totaal corrupt was en zijn zoon crack verslaafde en pedofiel. Uit de biografie van Biden's dochter blijkt dat hij haar aangerand heeft. En zelfs in het openbaar kan hij zijn vieze vingertjes niet thuishouden. Dat is de man die gesteund wordt door het nepnieuws; en het dan raar vinden dat mensen PEDOFIEL naar je gaan roepen. Het nepnieuws is het belangrijkste (propaganda) wapen van de PEDO-ELITE. Brand in de hel Nieuwsuur. www.bitchute.com/video/QjAfprrMb08/ www.bitchute.com/video/A9UI-AAeOmA/
tien van netten
tien van netten 6 maanden geleden
.scorpions is een gore aflegget dames van Netten No more information about me ook niét gelezene van Netten Noorlander is een gemene achterbakse letter jij gebruikt worden door te kunnen overleven van het eind van fff ROT voor Altijd en Bram van het eind van fff ROT voor je eigen.ikkie omhoog te houden aan het werk van het eind vorig seizoen nog steeds niet goed 8
Emile Durnez
Emile Durnez 6 maanden geleden
9:39 letterlijk niemand is zwart
Deez Nutz
Deez Nutz 20 dagen geleden
1 op de 7 BLM leden zijn slechts zwart. Het is een zwendel voor de politieke elite. Een van de cofounders heeft een huis van 1.4 mil gekocht. Tussen de witte mensen natuurlijk.
Qmotion
Qmotion 6 maanden geleden
Dus?
BoleroKing
BoleroKing 6 maanden geleden
Ik ken echt geen enkele gekleurde amerikaan die Trump niet steunt. Zeker nadat Biden ice cube afwees en het enkel over een plan voor zwarten wou hebben ná de verkiezingen terwijl Trump nu al - zonder mediaandacht - bezig is aan het platinum plan. Hetgene wat hen verbindt met de andere republikeinse stemmers: Ze geloven in het in eigen handen nemen van hun eigen leven en willen niet de slachtofferrol die de - overwegend blanke !!! - BLM relschoppers hen graag toebedeelt. Bernie Sanders' beroemde uitspraak over de meerderheid van de republikeinse stemmers, stelde dat deze gewoon met rust gelaten worden. Ironisch genoeg is Trump net de president die kiest voor protectionisme en aanpassingen van de wapenwetten. Biden mag dan de slechtste optie zijn in mijn ogen, Trump is echt geen republikein zoals het hoort. Ik vraag me af of hij nog verder gaat knagen aan het 2A in zijn tweede termijn.
doctor richtofen
doctor richtofen 6 maanden geleden
8:15 a wild karen appears
Chesse
Chesse 6 maanden geleden
Ze draagt een masker en is geen racist dus ik zie geen karen in haar.
M v. D
M v. D 6 maanden geleden
Dit land is niet tot het bot gesplitst... dat is wat ze ons willen laten geloven.. gewoon stemming creatie
Ophiuckus
Ophiuckus 6 maanden geleden
perception management
Eelco Schaaf
Eelco Schaaf 6 maanden geleden
niet testen mensen anders kom je met griep in ziekenhuis met grootste kans om besmet te raken, binnen de zorg en dit zorgsysteem met 1,3 miljoen medewerkers 300 ziekenhuizen en miljarden aan geld elk jaar en nu nog extra.ZORG/FARMA/EU/DEMOCRATEN usa lobby coup! bla bla bla zorg is zo slecht experts zo slecht dat geen enkele maatregel zin heeft tot daar eerst koppen rollen en strafrechtelijk vervolgd word. Gewoon niet testen en geduld ze blazen zich zelf op!en onthoud wie deze onzin steunde en propaganda voor maakte!sterkte
Eelco Schaaf
Eelco Schaaf 6 maanden geleden
@Ninjatijger dan lees je t toch niet. .LOL.laat je leKkEr TeSten.EN neem het vaCcin 2 keer.zo gooe,:-.
Ninjatijger
Ninjatijger 6 maanden geleden
Zou je a.u.b. wat hoofdletters en interpunctie in je tekst willen zetten? Op deze manier is het namelijk niet te lezen.
Vincent Huijgens
Vincent Huijgens 6 maanden geleden
Wauw typisch anti Trump! 🙌 Sukkels ! Make America great again 🇺🇸😍
van Looken Roel
van Looken Roel 6 maanden geleden
Als Biden wint, zijn wij gedoomd!
Me Nice
Me Nice 6 maanden geleden
Ik moet wel zeggen dat Joey een goed punt
D
D 6 maanden geleden
Trump 2020 Pence 2024 🇺🇸🇺🇸🇺🇸
McChrister
McChrister 6 maanden geleden
#TRUMP2020🙏🏼🍀🇺🇸
Tieske hurkmans
Tieske hurkmans 6 maanden geleden
Slim ingespeeld op het korter maken van fragmenten op youtube zodat de video niet te lang was👌🏻
DaveChiltern
DaveChiltern 6 maanden geleden
Geweldig om te zien dat Amerika massaal opkomt voor Trump. Respect voor hem dat hij na al die aanvallen vanuit de pers over het Mueller rapport - dat hem vrijpleitte - en de leugenachtige beschuldigingen dat hij steun zou krijgen vanuit Rusland nog steeds zoveel energie en daadkracht toont. Je moet er toch niet aan denken dat die linkse Sleepy Joe aan de macht komt..
suddenlybananas
suddenlybananas 20 dagen geleden
@Deez Nutz Oh hey een domrechtse Baudet papegaai..
Deez Nutz
Deez Nutz 20 dagen geleden
@suddenlybananas Oh hey een zelf hater
suddenlybananas
suddenlybananas 6 maanden geleden
Oh hey een Trump gekkie
Grip
Grip 6 maanden geleden
Deze reportage is weer zo'n voorbeeld van het media virus!!
Grip
Grip 6 maanden geleden
Valt wel mee hoor. De Amerikanen staan als één blok achter Trump. En die weet van aanpakken.
Grip
Grip 6 maanden geleden
@Jeroen B. Laten we het zo zeggen: ik hoop van wel. Tenzij je wilt dat de wereld volledig wordt overgeleverd en onderworpen aan de globalistische maffia, gesteund door socialisten en communisten.
Jeroen B.
Jeroen B. 6 maanden geleden
Dat denk ik nu echt niet, maar we zullen het wel zien de komende dagen.
Ruben van Willigen
Ruben van Willigen 6 maanden geleden
trump en biden zijn / zullen beide geen top presidenten zijn, beide hebben ze negatieve kanten waardoor ze niet gelieft zijn bij de andere, maar als neutrale inkijkt lijkt het mij het beste dat trump de verkiezingen wint, enkel en alleen omdat als biden nu wint het hele land weer omgegooid word in bestuursvorm, waardoor er wss nog meer chaos komt, in 2025 zal er dan een compleet nieuwe president zijn, en ik hoop dat amerika dan met betere kandidaten komt dan trump en biden
Sijpie88 Sijpie88
Sijpie88 Sijpie88 6 maanden geleden
Deze zogenaamde journalist, samen met z’n billemaatje Arjen vd Horst , en dat mens van M, zijn wel de laatste naar wie je moet kijken en luisteren, deze gasten zijn dus waar het om gaat , als je het hebt over FAKE-nieuws.., TOTAAL NIÉT OBJECTIEF , dus enorm ONBETROUWBAAR. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Richard de Jong
Richard de Jong 6 maanden geleden
Kennen jullie Joe biden wel?🤷 Die spoort juist aan op nog strengere maatregelen gebaseerd op een hele hoax?🧐 Joe biden word gechanteerd door China vanwege smerige zaken van hem!🙄 En zetten hem onder druk door telkens video's van hem en zijn zoon naar buiten te brengen? Trouwens waarom moet ik dat uitleggen aan jullie?🧐 Jullie zijn net zo smerig en verraden de mensen die jullie salaris betalen? Schaam je?🤮🤮😡
Bastiaan Stapelberg
Bastiaan Stapelberg 6 maanden geleden
Loop die verslaggever marathons?
Franciscus johannes burger
Franciscus johannes burger 6 maanden geleden
Bedankt voor de video .
Odytje
Odytje 6 maanden geleden
Red Wave is comming! Dit is Beverly Hills!! Kijk zelf hoe extreem Rechts deze supports zijn! De USA verdeeld????? Ik zie alle kleuren bij elkaar. nlposts.info/past/lmXVy7rbqauksJ8/video
Tjerda van Eijkel-van het Schip
Tjerda van Eijkel-van het Schip 6 maanden geleden
Ik miste de balans tussen Trump en Biden kiezers. Slecht opgezet dit. Teleurstellend.
Tjerda van Eijkel-van het Schip
Tjerda van Eijkel-van het Schip 5 maanden geleden
@Laika24102007 Radicaal?! Hahahaha 🤣 In positieve zin vast. En Trump wil van een Democratie naar een dictatuur, dat is pas radicaal. Dus wie is hier radicaal en een racist? Jij!
Laika24102007
Laika24102007 5 maanden geleden
@Tjerda van Eijkel-van het Schip Prima, blijf dan een radicaal.
Tjerda van Eijkel-van het Schip
Tjerda van Eijkel-van het Schip 5 maanden geleden
@Laika24102007 I disagree
Laika24102007
Laika24102007 5 maanden geleden
@Tjerda van Eijkel-van het Schip Kom op dat laten ze zowat overal zien, hoe vaak hebben ze overwinningsfeestje democraten getoond met riots en free shopping? Amerikaanse collega's ergeren zich aan dat soort filmpjes, reppublikeinen en democraten die prima samen op kantoor kunnen werken. Hoe vaak zie je die beelden? Nederlandse media is framen, framen, framen, om zoveel mogelijk geld te verdienen ....
Tjerda van Eijkel-van het Schip
Tjerda van Eijkel-van het Schip 6 maanden geleden
@Joppe Hoekstra Precies. Heel eenzijdig. En dit laten ze niet zien www.nu.nl/284078/video/trump-aanhangers-omsingelen-campagnebus-biden-in-texas.html
Odytje
Odytje 6 maanden geleden
Biden vind 4 jaar van George genoeg! (Euh Bush of Washington?) Biden wil Senator worden!! Biden weet soms niet in welke staat hij is. Linkse media wat is de mentale staat van Biden? Volgens de Linkse media is Trump mentaal niet in orde maar Biden wel. Joh wat een neutrale Reportage! En de linkse NPC’s geloven het!
Odytje
Odytje 6 maanden geleden
@Rick Hasel : Comman Man 🙂. Kwartje valt nu. Are you Junkie is inderdaad Biden uitspraak. Sorryyyyyyy 🤪
Rick Hasel
Rick Hasel 6 maanden geleden
@Odytje Was niet echt heel serieus bedoeld ,want het was namelijk ook een van de belachelijke dingen die Biden gezegd heeft in zijn interviews ,en als er iemand niet links is ,ben ik dat wel :D
Odytje
Odytje 6 maanden geleden
@Rick Hasel : Yes im a News Junkie! Real News like Laptop Matters! But you dont care Left wing NPC Junkie! Building Back Better???? So thats what the left is doing!
Rick Hasel
Rick Hasel 6 maanden geleden
Are you a Junkie?
Al Meloow
Al Meloow 6 maanden geleden
9:38 dit is incorrect, die vrouw hoorde bij blm en is eruit gestapt, geen niets vermoedende restaurant gast dus.
Al Meloow
Al Meloow 6 maanden geleden
@MusicIsLegal Ik wijs nieuwsuur alleen op een fout, zij is geen zielig restaurant bezoekertje zij heeft een paar minuten daarvoor zelf ruzie staan maken met de BLM protesters omdat ze eruit stapte.
MusicIsLegal
MusicIsLegal 6 maanden geleden
Wat maakt het uit wat die vrouw is of doet dat is haar keuze, mooi voorbeeld van BLM roofdieren, ze heeft geluk dat ze niet gelyncht is.
Jaapst
Jaapst 6 maanden geleden
Ja dus? Dus als je de sekte verlaat moet je behandeld worden als een afvallige? Spoor jij wel helemaal?
UselessHanzo
UselessHanzo 6 maanden geleden
nlposts.info/past/jmOrpZXTnqmsmoU/video&ab_channel=MrgunsngearBChannel lijkt erg accuraat!
Gökhan
Gökhan 6 maanden geleden
Bernie Sanders was de redding
Deez Nutz
Deez Nutz 20 dagen geleden
@Willem de Zwijger Verre van een communist. Maar hij is getrouwd in de Soviet unie ging er regelmatig op vakantie en noemde Chesa Boudin een held de zoon van twee radicalen communistische terroristen die 3 onschuldige agenten hebben vermoord. Maar deze Joodse zwendelaar is verre van een communist
PrideOfAmsterdam1980
PrideOfAmsterdam1980 6 maanden geleden
@Willem de Zwijger Vandaar zijn huwelijksreis naar de sovjet unie in de begin jaren 80,man deze kerel is een marxist c.q communist tot op het bot,alleen dan een van de elite die zelf miljoenen heeft en wil beslissen over de miljoenen van anderen.
G M
G M 6 maanden geleden
@Willem de Zwijger Tja op het moment dat iemand vanuit het niets de term ''extreem-rechtse tokkies'' gebruikt is het duidelijk dat ik die persoon per direct niet meer serieus neem.
G M
G M 6 maanden geleden
@Shabir_youtube-money Tja als we Al Gore mogen geloven was nederland als in 2006 onder gelopen...... Iemand met een groot groenestroom bedrijf die mag vertellen hoe erg onze planeet er aan toe is. Als de directeur van Shell een praatje houd over het klimaat geloof je het ook niet. Toch??
Shabir_youtube-money
Shabir_youtube-money 6 maanden geleden
Al Gore was een betere kandidaat geweest, Normaal gezond denkende man voor de Democraten,
Tjeerd Hoek
Tjeerd Hoek 6 maanden geleden
Een verdeeldheid voornamelijk veroorzaakt en aangewakkert door de media en de fake news organisaties, in de VS maar ook hier in NL. Con-ti-nu. Ooit een oprecht positief bericht op de NOS gezien over Trump en wat zijn regering heeft gedaan? Zonder negatieve ondertoon of valse framing. Is dat logischerwijs mogelijk en redelijk?
Laika24102007
Laika24102007 5 maanden geleden
@Robert Quirijns Komt van beide kanten, voor jou niet, want tja als je superlinks bent is het altijd rechts of niet soms?
Robert Quirijns
Robert Quirijns 6 maanden geleden
fake news komt toch vooral van de rechtse gekkie hoek
Odytje
Odytje 6 maanden geleden
4 jr lang twijfelt Links aan de mentale staat van Trump! Biden wil Senator worden en Biden vind 4jr van George genoeg! Bush of Washington?? En de linkse media twijfelt niet aan de mentale staat van Biden. Die Eelco is een democratische Partij Propagandist.
Eelco Schaaf
Eelco Schaaf 6 maanden geleden
nlposts.info/past/pnjd2LKahqOwuJc/video zie nos framing en overtreden van de wet.strafrechtelijk vervolgen alle die hier aan mee werken werktr!
mrappelgebak
mrappelgebak 6 maanden geleden
Heel blij met deze objectieve, neutrale reportage. Dank.
redwhite_040
redwhite_040 6 maanden geleden
@Claudia Trumpsta Ja maar dat laten ze niet zien in de NL media.
Claudia Trumpsta
Claudia Trumpsta 6 maanden geleden
mrappelgebak ; Zeer Neutraal! Dit is Beverly Hills dit weekend. Ongekend! Nog effe en California kleurt rood. nlposts.info/past/n6fatJCbgKWXmaM/video
nuenen75 ehv
nuenen75 ehv 6 maanden geleden
Lekker links lullen stereotype trump supporters zoeken en grote Amerikaan rijden .....grote kwiep
Blanco
Blanco 6 maanden geleden
Bedankt voor deze journalistiek! Mooie objectieve reportage, zonder partijen te kiezen. Helaas worden er tegenwoordig bijna nooit zulke reportages gemaakt....
Odytje
Odytje 6 maanden geleden
Ja heel eerlijk! Links Twijfelt aan de mentale staat van Trump!! FEIT! Maar Biden wil Senator worden en vind 4 jaar van George genoeg. En dan Twijfelt de Extreem Linkse media niet aan de mentale staat van Biden??? NEUTRAAL en OBJECTIEF??? Blanco hersens!
Pincer88
Pincer88 6 maanden geleden
Zomaar eens een hypothese: er zijn grote, machtige partijen in en buiten de VS, die profiteren van chaos en verdeeldheid in de VS. Hoe meer de mensen elkaar in de haren vliegen, hoe meer zij hun gang kunnen gaan. Als u dieper graaft, redactie van Nieuwsuur, dan zult u zien dat de kiem daarvan tijdens Reagan is gelegd, maar dat presidenten als Clinton en Obama daar geen vuist tegen konden maken. Sterker, Clinton tekende voor NAFTA, na enkele aanpassingen en loodste het in 1993 door het Congres. NAFTA -en andere vrijhandelsovereenkomsten - hebben ervoor gezorgd dat steeds meer bedrijven in de VS hun productie verplaatsten naar lage lonen landen, waaronder Mexico en Zuid-Oost Azië. Heel veel werkgelegenheid is daardoor in de VS verloren gegaan. Clinton tekende ook voor de vergaande liberalisering en deregulering van de financiële markten, hetgeen in 2008 in de bankencrisis culmineerde. Heel veel partijen hebben in de VS tonnen boter op het hoofd, ook de Democraten. Alleen slagen de laatsten er steeds in om de vermoorde onschuld uit te hangen en de zogenaamde 'social justice warriors' en klimaatactivisten op hun hand te krijgen, waardoor ze op het oog progressiever, humaner en aardiger lijken. Maar dat is schone schijn. Net als Blair in het VK, Kok in Nederland omhelsden de Democraten onder Clinton het 'nieuwe links.' En laten we daar nu eens zonneklaar over zijn: dat was het links dat niet opkwam voor de berooide 'white trash' maar wel allerlei andere minderheden en hoogopgeleide middenklassers uit de grote steden bevoordeelde, terwijl het voor de bühne daar een progressief sausje over goot. Maar de rijken en machtigen konden hun zakken nog steeds (en steeds beter) vullen en de berooide Amerikanen (van welke kleur ook) kreeg het enkel zwaarder. En Trump en zijn ultra nationalistische aanhang, maar ook BLM en ultra linkse activisten zijn daar de manifestatie van. Van systematische 'Verelendung' van de hardwerkende, 'gewone' mensen die hun baan, bestaanszekerheid en voorzieningen hebben zien verdampen terwijl de multimiljardairs het Congres, de rechtbanken, de media en het onderwijs opkochten. Lees Piketty a.u.b. en luister naar wijlen George Carlin (vanaf 6:45): nlposts.info/past/f361qKrMe7CE258/video&ab_channel=GeorgeCarlinOfficialNLpostsChannel Zodra Nieuwsuur, NOS Journaal en welke nieuwszender of krant dàt verhaal eens laat horen, kan ik ze serieus nemen. Tot die tijd zijn het enkel 'sfeerreportages' met een nadruk op hoe walgelijk Trump is. Dat is hij, zeker, maar waar komt die zak patat vandaan? Onderzoek en toon dat in vredesnaam.
connie schuiling
connie schuiling 6 maanden geleden
@Travis Bickle travis dombo zonder herseninhoud.
Pincer88
Pincer88 6 maanden geleden
@connie schuiling Maar wacht even, dat is geen KKK.
connie schuiling
connie schuiling 6 maanden geleden
nlposts.info/past/iYDXsrvQe52mxIU/video
connie schuiling
connie schuiling 6 maanden geleden
@VoLcKEA1 Hoezo maakt dat niet uit? Ik vind het heel verontrustend dat een uiterst racistische partij zichzelf voordoet als het tegenovergestelde, terwijl je aan alles kan zien dat ze in niets veranderd zijn. Nog verontrustender vind ik dat mensen propaganda voor waar aannemen en nooit zelf nadenken. Dat maakt onze msm ook erg dubieus. De democraten hebben nog steeds dezelfde verdeel en heers agenda alleen ze noemen het prolife, blm of armoedebestrijding terwijl ze precies het tegenovergestelde doen. Als msm eerlijke verslaggeving zou doen, was dit ook allang aan het licht gekomen. Gelukkig worden de minderheden massaal wakker en vallen niet meer voor deze leugen van zeer corrupte mensen. Schrik niet als Trump massaal gesteund gaat worden door minderheden en dat de corruptie, die uit gaat komen, in het geheel bij de democraten ligt.
VoLcKEA1
VoLcKEA1 6 maanden geleden
@connie schuilingOok al zou je gelijk hebben, wat ik niet meteen ontken. Wat maakt het uit wat die partij nu eenmaal meer dan 100 jaar geleden voor stond? Maakt het niet meer uit waar ze nu voor staan? Anyway, beide partijen zijn, zoals ik zei, 2 kanten van dezelfde medaille. De medaille waar alleen maar de zogenaamde elite telt en de rest kan oprotten in armoede en miserie als het van hen afhangt. Je moet niet denken dat Trump OF Biden maar ene fuck geeft om jou, ik of Jan met de pet op
Husky Pup
Husky Pup 6 maanden geleden
raar
BeGenius
BeGenius 6 maanden geleden
ah een keer een neutraal iets. bedankt.
thommie busch
thommie busch 6 maanden geleden
Hahahaha kut land
Kolendamp
Kolendamp 6 maanden geleden
Eelco is een goed journalist.
v
v 6 maanden geleden
he werkt kolendamp ook al hallucinerend
Claudia Trumpsta
Claudia Trumpsta 6 maanden geleden
Kolendamp : Ik denk dat de schoonmoeder van Eelco hier niet blij mee is. Beverly Hills dit weekend. Dit is ongekend. nlposts.info/past/n6fatJCbgKWXmaM/video
Odytje
Odytje 6 maanden geleden
Vraag even aan hem wat de mentale staat van Biden is! Biden vind 4jr van George genoeg! Biden wil Senator worden. Eelco in dienst van Nancy polosky is een goede journalist? Ja propagandisten zijn goede journalisten. Linkse NPC’s
ABCdW
ABCdW 6 maanden geleden
Twee partijen, rood en blauw, irritatie gegarandeerd.
Tropical20080301
Tropical20080301 6 maanden geleden
Beetje slap verhaal, er had zoveel meer in gezeten. Iedereen wist al lang en breed dat het hier verdeelt was. De verdeling is ook niet iets nieuws, hooguit een nieuwe ronde van aandacht voor het verschijnsel. Amerikanen hebben het hier ook zelf in de hand, ze blijven maar dummies terug brengen die niets of niemand ooit goeds gebracht hebben; na 2,4, of 6 jaar zou iedereen to ch beter moeten weten. Het andere probleem is de grootte van de populatie, met 300 miljoen Amerikanen is het makkelijk om de andere kant op te kijken.
Tropical20080301
Tropical20080301 6 maanden geleden
2 partijen stelsel zorgt voor classificatie; iets wat hier diep in de cultuur verweven zit. Amerikanen stemmen ook raar, vaak op 1 onderwerp, abortus, supreme court, of 'ik vind zijn vrouw niet aardig.' Zo 'selfish' als ze zijn, kijken ze bij het stemmen niet naar zich zelf om zich af te vragen wat deze politicus voor mij doen/gedaan hebben? Zenders zoals FoxNews and NBC enz. dragen ook veel bij aan deze polarisatie, het is het verdien model. Het verhaal van Lubach FabeltjesFuik een paar weken terug is waar en geld ook voor TV. Er zijn een hoop mensen die hun nieuws uit slechts 1 bron verkrijgen en dat is flink gekleurd; gaat can generatie op generatie. Neutraal nieuws is hier bijna niet te vinden. Het blijft een probleem.
bbrou
bbrou 6 maanden geleden
Er is een groot aantal oorzaken voor die verdeeldheid aan te wijzen, waar het tweepartijenstelsel er naar mijn mening een van is. Of in ieder geval is dat waar de Amerikaan de polarisatie bevestigd ziet.
Victor
Victor 6 maanden geleden
Zowel een hele hoop Trump als biden aanhangers kunnen zich gewoon niet gedragen. Is het nou zo lastig om een beetje objectief te blijven? Te snappen dat *elke* kandidaat positieve maar ook negatieve kanten heeft. Persoonlijk vind ik dat Trump niet een heel heel slecht beleid heeft gevoerd in de afgelopen 4 jaar maar dat hij wel een ongekende eikel is. En ik zie hem graag vervangen worden door een respectvol persoon.
Odytje
Odytje 6 maanden geleden
Een Respectvol persoon is iemand die voor Senator gaat ipv President? Of die zegt dat 4 jaar van George wel genoeg is. Bush of Washington wie bedoeld Biden? Ja wij moeten met de mentale staat van Biden respectvol omgaan! 4jr lang Trump haat en twijfel mentale staat Trump is respectvol! Joh wat hebben linkse mensen veel respect voor nieuws feiten. NOT! Meningen zijn nieuws. Feiten is geen nieuws! Hunter Biden laptop corruptie is geen nieuws. Respect voor de BIDEN’s! Respecteer corruptie!
UselessHanzo
UselessHanzo 6 maanden geleden
heb je uberhaupt wel eens gekeken naar de persoon trump? nlposts.info/past/nWKxqKWml4iqvnU/video&ab_channel=NowThisNews zo iemand hoort zowieso gewoon achter de tralies! NIETS positiefs aan.
bram van loon
bram van loon 6 maanden geleden
karen is gespot
Get Educated
Get Educated 6 maanden geleden
Burgeroorlog in de maak.
mtmt2
mtmt2 6 maanden geleden
@Thomas Snowjink Hoewel met briefstemmen zeker wel kan worden gefraudeert, gaat hij dat echt niet kwalificeren als nep. Maar we zien wel wie gaat winnen. Gelukkig is het niet ons land
Thomas Snowjink
Thomas Snowjink 6 maanden geleden
@mtmt2 Ik zei letterlijk dat trump zou valsspelen door het kwalificeren van briefstemmen als nep. Dat is fraude van de hoogste orde, en ook iets wat waarschijnlijk de stemming zal vertragen maar niet zal veranderen aangezien ze juridisch geen poot hebben om op te staan. En hij heeft helemaal niet gezegd dat hij niet wil dat zijn kinderen in een rassenjungle moeten leven. Gelukkig is er zoiets als factchecking. eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2020/10/27/fact-check-post-partly-false-biden-1977-racial-jungle-remark/6045749002/
mtmt2
mtmt2 6 maanden geleden
@Thomas Snowjink Hij heeft letterlijk gezegd dat hij niet wilt dat zijn kinderen in een rassenjungle moeten leven, naast die domme uitspraken van dit jaar. Maar dit was het punt niet, het punt was dat jij zegt dat Trump alleen kan winnen door brief stemmen om fraude te plegen. Maar hij is juist de gene tegen brief stemmen. Daarvoor zei je dat anderen beter onderzoek moeten doen, maar blijkbaar doe je dat zelf helemaal niet. Dat maakt je een hypocriet
Thomas Snowjink
Thomas Snowjink 6 maanden geleden
@Alexander Rewijk De regels in Amerika zijn nou eenmaal zo dat de stemmen voor 4 november moeten binnenkomen, anders worden ze niet geteld. Daar heeft niemand problemen mee. Inderdaad, niemand loopt warm voor biden. Biden is een fossiel die op zijn laatste benen loopt. Het blijft echter wel zo dat mensen veel meer een hekel hebben aan trump dan dat ze fan zijn van biden en dat is misschien op de lange termijn geen goede strategie, maar het zal wel werken voor deze verkiezing. Mensen zijn het gelieg en het gezanik van trump spuug en spuug zat. Ik ben benieuwd waar jij ziet dat trump een fitte indruk maakt? Hij is veel aan het toespreken inderdaad. Maar de man is ook 76 jaar, ik zie een uitgeputte trump die nu vooral wartaal aan het uitslaan is tijdens zijn toespraken. Als je over swing staten hebt die van blauw naar rood gaan moet je het ook hebben over staten die van rood naar blauw gaan. Het feit dat texas, georgia en arizona naar blauw neigen te gaan geeft twee dingen aan. Voornamelijk texas en arizona hebben een grote influx aan mensen, vooral democraten, vanuit new york, california en het noordoosten die hun toevlucht zoeken in Texas en Arizona. De bevolkingssamenstelling is zwaar aan het veranderen. Daarnaast zijn heel veel republikeinen gewoon trump-moe. Ze zijn moe dat hij het eens zo eervolle instituut tot schande brengt. De aanstelling van Amy Barret is iets wat de republiekeinen nog het meest waarderen in Trump maar alsnog. Het wordt een close call, maar uiteindelijk wint biden.
Thomas Snowjink
Thomas Snowjink 6 maanden geleden
@mtmt2 Lol.. "racistische kneus" Door de crime bill zeker? En z'n uitspraken over het school systeem in de jaren 80? Als dat racisme is dan heeft Trump absoluut geen recht van spreken met het actief tegenhouden van zwarte bewoners in zijn complexen in de jaren 80 en zijn uitspraken over de central park 5. Daarnaast is die hele birther movement jegens obama een farce, een hoax maar vooral gedrenkt in racisme.
drunkensailor112
drunkensailor112 6 maanden geleden
Dat krijg je als de ene helft van de bevolking zwak begaafd is, vrijwel altijd slaaf is geweest en hun eigen familie neukt en de andere helft individualistisch, goed opgeleid, dynamisch en progressief is
Minas Gerais
Minas Gerais 6 maanden geleden
joey 31 jaar.. lijk wel 45 man man
Niles Cooper
Niles Cooper 6 maanden geleden
Trump gaat helaas net als in 2016 weer winnen, niet door zijn succes, maar door het falen van de democraten.
G M
G M 6 maanden geleden
@Willem de Zwijger alweer tokkie? waar het hart vol van is......
Odytje
Odytje 6 maanden geleden
@Niles Cooper : Sry voor mijn gescheld. Corrupte harem de EU. Richt je nu even niet op mij. Maar op de NL media. Als trump wint met toch een behoorlijke overwinning. Zie jij dan ook niet in dat de media van geen kant klopt. En ja als Trump fan 2016 ook een hoop bagger over mij heen gehad. Tijden zijn gelukkig verandert. Trump is niet zo fout. Wat de media doet is fout.
Niles Cooper
Niles Cooper 6 maanden geleden
@Odytje Een lang betoog voor de vrijheid van meningsuiting, onafhankelijke journalistiek en minder academische dogmas. Zoals gezegd ben ik het voor een groot deel met u eens en daarom vindt ik het ook zo treurig dat u uzelf ontkracht door te overdrijven en te schelden. "Corrupte harem"? U vindt het onterecht dat Trump een dictator wordt genoemd, maar vervolgens gooit u zelf met die term naar mensen die ook niet aan de definitie voldoen. Realiseert u dan werkelijk niet dat u niet alleen uzelf, maar ook de goeie dingen die u zegt belachelijk maakt? Zonde hoor.
Willem de Zwijger
Willem de Zwijger 6 maanden geleden
@Odytje Tokkie. Niemand boeit je mening, ga nu maar weer eenzaam zijn in je kelder.
Willem de Zwijger
Willem de Zwijger 6 maanden geleden
@Odytje Tokkie ga terug naar je fabeltjesluik je hoort hier niet.
VivaHollandia32
VivaHollandia32 6 maanden geleden
Dit zijn wel inderdaad de betere reportages van Nieuwsuur. Ik hoop dat het zo neutraal mogelijk blijft.
VivaHollandia32
VivaHollandia32 6 maanden geleden
@Odytje Heb je het filmpje wel gekeken?
Odytje
Odytje 6 maanden geleden
Neutraal? Overduidelijk Pro Democratische partij propaganda! Trump = Democratie Toekomst aan de Patriots! Het Volk! Biden Links Globalisme = Dictatuur. Persvrijheid en Democratie dood in de EU en NL.
Ricardo8388
Ricardo8388 6 maanden geleden
Im white, im a male and im imbred.
Deez Nutz
Deez Nutz 20 dagen geleden
Het is 'inbred' Ricardo.
Ruler74
Ruler74 6 maanden geleden
Ricardo is geen naam maar een diagnose
DriebierTV
DriebierTV 6 maanden geleden
Black Likes Matter
DriebierTV
DriebierTV 6 maanden geleden
@Master Chief 117 All Likes Matter?
harrie houtman
harrie houtman 6 maanden geleden
Laat tenminste zien wie/wat er achter de verdeeldheid zit, wie jaagt de demonstraties aan, sponsort deze, wie heeft voordeel bij verdeeldheid? Flut reportage, npo/nos linkse indoctrinatie, op kosten van belastingbetaler nota bene.
Willem de Zwijger
Willem de Zwijger 6 maanden geleden
Linkse indoctrinatie? Ik durf te wedden dat jij niet eens weet wat links en indoctrinatie betekent dus hou aub je bek dicht en ga terug naar je kelder.
Explosivenothingness
Explosivenothingness 6 maanden geleden
@DommeFrans alsof je mag drinken in een gesticht
harrie houtman
harrie houtman 6 maanden geleden
@DommeFrans ik zou wat meer moeten drinken, water. alcohol heb ik nooit gebruikt, ook geen tv in huis gehad, dat geeft idd een ander wereldbeeld.
DommeFrans
DommeFrans 6 maanden geleden
Volgens mij moet jij stoppen met drinken Harrie
Budget King
Budget King 6 maanden geleden
Waarom lijken veel van die Trump fans op gehersenspoelde domme mensen, dat wijf met der stoeltjes met Trump erop, hoe oud ben je hahahahahah
Sid
Sid 6 maanden geleden
Alle shit van daar rolt door naar hier.
Alexander Rewijk
Alexander Rewijk 6 maanden geleden
@DutchGreen Gaming dat had ik er ook van begrepen, dat corruptie een beetje een lastig punt wordt om hem aan te rekenen omdat hij er inderdaad daadwerkelijk geld op lijkt te verliezen. nou kan ie het misschien ook wel via z'n zoontje sluizen net zoals biden ofzo (maar dan veel competenter dan dat), maar obama had het fatsoen daar niet eens voor, die liep gewoon met de jackpot uit het witte huis weg ;) volgens mij had ome donald al redelijk snel door dat een hoop van de 3-letter organisaties tegen hem waren en misschien zelfs bespioneerden.... iets met assange, en waarschijnlijk wel zo slim is geweest om bepaalde handeltjes even achterwege te laten zolang hij president is. uiteindelijk moet een economie het toch een beetje top-down van de rijken hebben, als die nerveus worden, investeren ze niet, geld moet rollen, belasting verlagen voor bedrijven lijkt een bezopen idee, totdat je je realiseert dat kan betekenen dat zij zich vestigen in amerika en weer terug geven aan de economie, althans, meer dan als ze niets met je te maken hebben, uiteindelijk is het allemaal een beetje een piramidespelletje. tja... Trump, ondanks het feit dat ie een hoop poep praat, en basically van de rockefeller stal is, is het toch weer eens iets anders, energieke vent.
Jeroen B.
Jeroen B. 6 maanden geleden
@DutchGreen Gaming Denk je echt dat die Trump "bekend van op de tv", zijn zakken niet mooi heeft liggen vullen? De man in kwestie is een charlatan die maar in twéé dingen goed geweest in zijn leven: mensen bedriegen en gaan lopen met de eer van een ander. Moest hij het niet halen, moet je niet verschieten van de 'vuile was' die men buiten zal kunnen hangen. Het probleem in de VS is dat er geen politieke ruimte is voor échte conservatieven die verstand hebben én moraliteit voor de dag kunnen brengen.
Dredd Redd
Dredd Redd 6 maanden geleden
Door de eeuwen heen is het zo geweest dat bij extremen die de voedsel productie aantasten over een ( flink ) aantal jaren er een grootschalige onrust onder de bevolkingen ontstaan . Dan worden de grootmacht(en) omver geworpen zoals de dynastieën in China en nu is de US aan de beurt . De vraag is alleen hoe erg het hier gaat worden .
DonHrvato
DonHrvato 6 maanden geleden
Trump is idioot Biden is een smiecht
Jan
Jan 6 maanden geleden
Hee dat is fake news eelco!
Karel Benschop
Karel Benschop 6 maanden geleden
Alle grote naties vallen uiteindelijk toch..?
RTgames
RTgames 6 maanden geleden
Weet niet of dat met amerika het geval is voor covid groeide de economie sterk amerika is pas 80 jaar de grootmacht historisch gezien is dit sowieso nog erg kort amerika is nog steeds veruit de grootste economie ter wereld vergeet niet dat het land dan ook net zo groot is als europe dus er zijn veel verschillende mensen en gebieden met verschillende problemen. Amerika leek nog zeker niet op de aftocht en zoals je kan zien met china nu is zelfs dat land nog zo goed als volledig van de amerikanen afhankelijk aangezien hun economische groei sterk is ingeperkt door de amerikanen terwijl dit in Amerika meevalt de Amerikaanse economie was dus gewoon gezond alleen zijn er veel mattschappelijke problemen.
Elements Trance
Elements Trance 6 maanden geleden
Ik hoop echt dat Joe Biden wint. Beter voor iedere Amerikaan én voor de wereld. Alleen de rijken en eliten hebben baat dat Trump president blijft. Als Trump toch blijft, voorspel ik een massa immigratie uit Amerika.
Deez Nutz
Deez Nutz 20 dagen geleden
@Willem de Zwijger Van zijn mening klopt geen hout mensen mogen daar gewoon op reageren. Dat heeft niks met een bubbel te maken
Deez Nutz
Deez Nutz 20 dagen geleden
Vandaar dat elke multi miljonair een hekel heeft aan Trump
Joyce Groeneveld
Joyce Groeneveld 6 maanden geleden
@Willem de Zwijger wat knap dat jij dat uit 1 zinnetje kan halen! 2016 was ook 99% killary Clinton toch? En iedereen geloofde de media hierop? En toen won trump..... maar het is mischien beter om het laatste woord van je nickname eer aan te doen. Bubble boy
Willem de Zwijger
Willem de Zwijger 6 maanden geleden
@Joyce Groeneveld Jij accepteert zijn mening niet en dat laat zien dat jij ook in een bubbel leeft.
Willem de Zwijger
Willem de Zwijger 6 maanden geleden
@Joyce Groeneveld Ik wil niet veel zeggen maar jij leeft ook in een bubbel aan de andere kant van het politieke spectrum.
Goy de patriot
Goy de patriot 6 maanden geleden
Het zijn écht niet alleen de donker gekleurden, die vroeger zware tijden gekend hebben. Vanaf de jaren 1700 tm de jaren van WOII woedde in Europa de ene grote oorlog na de andere. Bovendien was de armoede in Europa zó groot, dat men al blij was, als men ’t letterlijk overleefde. De Amerikanen, dus ook de slaven daar, mogen allang blij zijn, dat zij al die tijd niet in Europa woonden. Uit dankbaarheid voor wat wij nú hebben, mogen wij echt wel bidden voor de zielenrust van onze voorouders. Zo kent iedereen - ongeacht ras en anderszins - verschrikkelijke verhalen uit het verleden. Laat ons niet terugkijken (dat heeft geen enkele zin), maar vooruitdenken. Wat men vroeger goed vond, vindt men nu verkeerd en andersom. Achteraf praten is altijd gemakkelijk. En eerlijk = eerlijk: voor zover ik weet, is er in Europa geen enkele administratie, die bijhoudt van welk ras iemand is. Het is hoog tijd dat donker gekleurden ophouden met ‘slachtoffertje spelen’ en eindelijk ‘kerels’ worden (ongeacht of je man of vrouw bent’). Dus, waar je op kunt bouwen en niet alleen maar afbreken.
Jenneke
Jenneke 6 maanden geleden
Armoede gelijktrekken met slavernij. Dit soort opmerkingen bewijzen dat het leren van geschiedenis heel, heel belangrijk is. Schaamteloze opmerking.
Blep
Blep 6 maanden geleden
Terugkijken blijft belangerijk, dit om te zorgen dat we dezelfde fouten niet weer maken. We moeten alleen uitkijken dat we ons niet te veel focussen op het verleden, maar ook vooruit blijven kijken.
Sebastian Smit
Sebastian Smit 6 maanden geleden
ik vind dit zo'n ontzettend goed item. Geen mening, beide kanten van het verhaal, geen verborgen onderliggende boodschap met een politieke voorkeur. top journalistiek, ga zo door nieuwsuur!
A BeeCeeDee
A BeeCeeDee 6 maanden geleden
@harrie houtman De tijd zal het leren :)
outsideworld76
outsideworld76 6 maanden geleden
@A BeeCeeDee lol kennelijk begrijpt u de functie van geld niet.
harrie houtman
harrie houtman 6 maanden geleden
@A BeeCeeDee 'Niet- geventileerde ruimtes', de enige factor waar ik zelf terughoudend/voorzichtig ben. Volgens mij was/is dit het probleem in zorgcentra. We leven in een omgekeerde wereld, bijna letterlijk, ik denk zelfs dat de grootste complotten 'plain in sight' zijn, niet geheim maar voorbij de confort-zone : )
A BeeCeeDee
A BeeCeeDee 6 maanden geleden
@harrie houtman Ik weet niet op welke positie ventilatie staat, er is geen ordening in gemaakt. Ik schaar je niet onder complot-gekkies. Er zijn legio voorbeelden van complotten die toch waarheid bleken, dus enig wantrouwen is ook mij niet vreemd. Alleen is er 1 kenmerk, complotten blijven niet lang geheim, maar goed, er zijn altijd uitzonderingen op de regel zou jij waarschijnlijk zeggen ;)
A BeeCeeDee
A BeeCeeDee 6 maanden geleden
@outsideworld76 Dat iedereen hetzelfde systeem gebruikt maakt het nog geen samenwerken. Als iedereen Windows op z'n PC zet omdat dat handig werkt is het nog geen blijk van samenwerking. Hoe heb jij vastgesteld dat er oorlogen worden gevoerd om redenen die mensen niet kunnen bevatten? En kun je je onderzoeksgegevens met ons delen? Heb je in alle landen een enquete gehouden? Een internetpoll?
Mrcl S
Mrcl S 6 maanden geleden
hoe durf je naar de voedselbank te gaan met zo een grote auto onder je bibs.... voor de rest heeft dit 'nieuws-item' geen enkele toegevoegde waarde...
Jan van Riebeeck
Jan van Riebeeck 6 maanden geleden
Zonder auto wordt je in de VS als mentaal gestoord gezien. Daarnaast zijn de afstanden immens en OV bestaat niet. Je hebt een auto nodig, anders kom je nergens aan de bak.
Bear
Bear 6 maanden geleden
Die grote auto’s hebben heel veel rijke en arme Amerikanen en heb je al op de link in de beschrijving geklikt?
Xavier d'Arche
Xavier d'Arche 6 maanden geleden
Die grote auto's kosten daar niet meer dan kleine auto's. En zonder auto kom je nergens, vooral niet in staten als Florida (in San Francisco, Chicago of New York misschien nog wel).
Remy Buitenhuis
Remy Buitenhuis 6 maanden geleden
"blue loves matter" lol 6:44
Denszie the first
Denszie the first 6 maanden geleden
@Remy Buitenhuis hahaha Nederlandse agenten gebruiken veel minder dodelijk geweld als ze dat wel doen worden er meteen onderzoeken ingesteld. Gewoon meewerken als je onschuldig bent ben je zo weer vrij
Willem de Zwijger
Willem de Zwijger 6 maanden geleden
@Remy Buitenhuis Waar is je bewijs dat de Nederlandse rechters corrupt zijn? Je kunt niet iemand beschuldigen zonder geldig bewijs.
Martijn Heil
Martijn Heil 6 maanden geleden
@Kevin Lee Precies. En wanneer deze incidenten consequent gebeuren, keer op keer weer, is er geen sprake van een paar rotte appels maar een corrupt, fout systeem dat dat gedrag genereerd.
Remy Buitenhuis
Remy Buitenhuis 6 maanden geleden
@Kevin Lee daar is NL geen uitzondering op bovendien zijn de rechters in NL ooknog zeer corrupt.
j030
j030 6 maanden geleden
‘Dit land is gespleten tot op het bot.’ Ik denk dat dat mede komt door de subjectieve (Amerikaanse) media die de feiten niet representeren zoals ze zijn, maar die feiten gebruiken om zo hun achterliggende mening te ‘pushen.’ Het gebeurt zowel bij linkse media (CNN) als bij rechtse media (Fox News).
warfighter1988
warfighter1988 5 maanden geleden
Precies media bepaalt wat voor mentaliteit de mensen in her land hebben. Bovendien zinn amerikanen enorm extreme met alles wat ze doen, ze springen de hele tijd heen en weer met hun emoties
Thijmen Star
Thijmen Star 6 maanden geleden
Dit
Ordinary human
Ordinary human 6 maanden geleden
Wij ook.
Vicious circle
Vicious circle 6 maanden geleden
Nee oke, maar is dat in Nederland anders dan? Ik denk dat dit zeker een grote invloed heeft op de verdeeldheid daar. Maar dat andere invloeden zorgen dat dit onder een vergrootglas komt te staan. Of andersom eigenlijk, de Amerikaanse media legt het al verdeelde land onder een vergrootglas wat tot meer verveeldheid leid. Ik denk dat het politieke systeem van Amerika de grootste boosdoener is in de basis. Het onder controle proberen te houden van zo'n groot gebied met verschillende staten die eigenlijk individueel een land had kunnen zijn.. We zien het ook met de EU nu. Hoeveel van jullie volgen europese debatten? En dat terwijl daar de meeste belangrijke wetten en budgetten verdeeld worden.
j030
j030 6 maanden geleden
@neej Fox News is niet veel beter. Zij hemelen de president op, alhoewel ze heel soms weleens kritiek uiten op de president. CNN kraakt de president alleen maar af, en mocht er positief nieuws over Trump zijn, dan verzwijgen ze dat en blijven ze praten over dat andere negatieve nieuws over Trump. Dat is in elk geval mijn observatie
Jantje Tandje
Jantje Tandje 6 maanden geleden
Amerika. Een ontwikkelingsland met een glitterjasje aan.
Galaxy ride
Galaxy ride 6 maanden geleden
goed gezegd!
f0REAL
f0REAL 6 maanden geleden
@Willem de Zwijger china's bbp is in werkelijkheid 20% lager dan dat ze beweren. Gek dat mensen china nog geloven in deze tijden...
Alexander Rewijk
Alexander Rewijk 6 maanden geleden
@Bear klinkt als een zeer sterk verhaal de chinese staalindustrie kost ze op jaarbasis 3x het bedrag van all hun totale export waarde (van wat we op papier meekrijgen dan...) ze zitten in een bubbel en stampen met gigantisch tempo dingen uit de grond. het is wel een tastbare investering, maar sommige dingen pleuren nu 15-20 jaar later alweer half uit elkaar. (nou is het staal wel weer te gebruiken so not too much harm done?) ...explosieve groei, gigantisch veel dingen bouwen, en dan laten verpauperen, haha ze hebben dat communisme toch goed afgekeken.
AFCA 1900
AFCA 1900 6 maanden geleden
Haha de VS is een prachtig land waarin men veel beter leeft dan in NL als je een beetje opgeleid bent. De media doet alsof de V.S. een ontwikkelingsland is maar als je er een halfjaartje woont wil je nooit meer weg.
Thomas E
Thomas E 6 maanden geleden
@Incorruptus dat was inderdaad mijn punt.
DarkDutchman
DarkDutchman 6 maanden geleden
Mericans ...
Dick Cheesehead
Dick Cheesehead 6 maanden geleden
Deze extreem-linkse wappie die het grootste corruptieschandaal van de Amerikaanse geschiedenis m.b.t. de Biden familie negeert en de meest fantasievolle complottheorieën over Russen propageert gaat ons wat uitleggen over de situatie in de VS. Is het echt een normale manier van 'protesteren' om dood aan de politie te scanderen en hele wijken naar de grond af te branden? Willekeurige mensen onder de druk van intimidatie en geweld van een meute mee te doen met scanderen? Zou er ook een ideologie kunnen achter zitten? Ben je echt zo blind voor communisme? Helemaal blind voor de indoctrinatie van jongeren van met socialisme? Ook geen notie genoten wat er op universiteiten aan de hand is met dat zwaar gestoorde giftige intersectionaliteit? Het zijn allemaal rijkeluiskindjes die geweld en verwoesting veroorzaken onder de vlag Antifa. Hallo?! Hoezo niet geprivilegieerd? Man, man, man.
Willem de Zwijger
Willem de Zwijger 6 maanden geleden
@Dick Cheesehead Jij doet ook niets met je leven hé?
Dick Cheesehead
Dick Cheesehead 6 maanden geleden
@ABCdW Hoog IQ jij.
ABCdW
ABCdW 6 maanden geleden
@Dick Cheesehead maar gauw terug naar je populistische mand, woef
Dick Cheesehead
Dick Cheesehead 6 maanden geleden
@ABCdW Je slingert maar wat stront tegen de muur in de hoop dat het blijft plakken. Heel hoog IQ dit. Je weet wat projectie is?
ABCdW
ABCdW 6 maanden geleden
@Dick Cheesehead zo te horen ben je nog nooit in the usa geweest. Succes in je parallelle universum. Verzamel wat ja knikkers om je heen dan heb je altijd gelijk 🤏
TrippyT
TrippyT 6 maanden geleden
Het lukt jullie niet om jullie mening er doorheen te laten schemeren hé jammer
Willem de Zwijger
Willem de Zwijger 6 maanden geleden
@Odytje Fascisme is geen linkse stroming, prove me wrong.
Odytje
Odytje 6 maanden geleden
@Master Chief 117 : Dankje Links Ubermench dat jij ons rechtse tokkies noemt. Liever een Tokkie dan een Linkse Fascist!
TrippyT
TrippyT 6 maanden geleden
@Master Chief 117 Heftige aanname, en goed onderbouwd je hebt me overtuigd ze doen het niet
TrippyT
TrippyT 6 maanden geleden
@Durante Held Dat doen ze dus wel ironisch bedoelt
Durante Held
Durante Held 6 maanden geleden
Dat is toch ook niet de bedoeling dat ze hun mening er doorheen laten schemeren?
vrancras
vrancras 6 maanden geleden
Ah kijk, een uitgebreid politiek nieuws item over een nep democratisch systeem in een land waar ik niet woon.
Trekfolie
Trekfolie 6 maanden geleden
En toch klik je op de link. Feit blijft dat de USA een dermate grote vinger in de wereldpolitiek heeft dat de presidentverkiezing daar ook enige invloed op ons leven heeft.
Nederland uit Nederland
Nederland uit Nederland 6 maanden geleden
het is ook een republiek -,-
Simon
Simon 6 maanden geleden
Nou Nieuwsuur, ik had iets meer verwacht. Dit zijn wat bij elkaar gescharrelde stukjes reportage van minstens een half jaar oud. En wat is de boodschap, amerika is verdeeld? Dat wisten we allang.
Simon
Simon 6 maanden geleden
@Master Chief 117 Bedankt voor je constructieve bijdrage. Maar zoals je zelf inmiddels waarschijnlijk ook al beseft, is het daar nu te laat voor. Ik heb er namelijk al naar gekeken.
Armoede in de VS
08:26
Nieuwsuur
Weergaven 76K
VENOM: LET THERE BE CARNAGE - Official Trailer (HD)
2:44
Sony Pictures Entertainment
Weergaven 15 mln.
The Legendary Commando Raid At St. Nazaire | The Greatest Raid Of All Time | Timeline
58:25
Niemand wil deze mensen als buren
10:48
Nieuwsuur
Weergaven 453K
Kartelformatie bewijst: FVD heeft al 4 jaar gelijk!
04:51
Forum voor Democratie
Weergaven 12K
Making a £13000 turntable
35:47
New Yorkshire Workshop
Weergaven 1,3 mln.
VENOM: LET THERE BE CARNAGE - Official Trailer (HD)
2:44
Sony Pictures Entertainment
Weergaven 15 mln.
FREDO - INDEPENDENCE DAY FREESTYLE
3:59
FREDOPG
Weergaven 1,6 mln.