Tegenstrijdige vaccinberichten, wat moet je ermee?

  Weergaven 212,010

Nieuwsuur

3 maanden geleden

Elke dag verschijnen er op sociale media talloze berichten, filmpjes en foto's over de bijwerkingen en gevaren van de vaccins tegen het coronavirus. Ondertussen zegt de overheid dat vaccineren dé manier is om corona te bestrijden.
De hoeveelheid informatie over het vaccin is enorm en deskundigen zijn het ook niet altijd eens. Dat maakt het voor sommigen lastig om te bepalen of zij die prik wel of niet moeten nemen. Waar het ene bericht overduidelijk nep is, daar ziet weer een ander artikel er heel wetenschappelijk uit.
Verslaggever Rudy Bouma onderzoekt bij Nieuwsuur hoe onlinenieuws zich ontwikkelt en wetenschapsjournalist Jop de Vrieze volgt voor ons de vaccinatiewereld op de voet. Welke informatie is betrouwbaar? En hoe ga je om met ál die berichten over het vaccin?
#vaccinatie #corona #vaccinbezwaren
****************************************************************************
Vond je dit een goed verhaal? Doe dan een duimpje omhoog en abonneer je op dit kanaal.
Wil je elke dag verhalen bij het nieuws? Volg ons dan ook op Instagram: nieuwsuur

Reacties
Nieuwsuur
Nieuwsuur 3 maanden geleden
Bedankt voor het kijken! Benieuwd naar de ingrediënten van het vaccin? Check dan deze video van onze collega’s: nlposts.info/past/rp6fqMLPr4uy13U/video En ben je er al uit of jij jezelf laat vaccineren? Of twijfel je nog? Wij horen het graag 👇
000hellraiser666
000hellraiser666 9 dagen geleden
@WimKop www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/01/13/check-in-deze-nederlandse-youtubevideo-wordt-onterecht-twijfel/
republica-esp-kiluminati
republica-esp-kiluminati 16 dagen geleden
@Dulles 1975 niemand kost geld trutje, voor mensen als Rutte kost alles geld.
republica-esp-kiluminati
republica-esp-kiluminati 16 dagen geleden
De troep moeten jullie voor jullie zelf houden, wij willen geen troep.
Mitchy
Mitchy Maand geleden
Waar is de naar beneden hangende pluk van 8:38 gebleven in 8:44? Een naar beneden hangende antenne als verwijzing naar de 5G telecommunicatie van Bill Gates (geintje natuurlijk maar viel me op dat die pluk ineens weg is haha)
Rachel Van DOORN
Rachel Van DOORN 4 dagen geleden
Ongwlovelijk wat een fake news is dit
J. D. van B.
J. D. van B. 27 dagen geleden
Of het vaccin het weefsel van een foetus bevat, dat is zeker wat het gros van de mensen die kritisch tegenover het vaccin staan aandraagt inderdaad. Ontzettend herkenbaar. Ridicule factcheck waar vrijwel niemand iets aan heeft.
Edwin de Jong
Edwin de Jong 29 dagen geleden
Debbie van Baarle Prof dr van het RIVM. Als je dit geloofwaardig wil maken Laat dan een onafhankelijk iemand dit uitleggen en niet iemand van het RIVM. De censuur is zo hoog dat je bijna niks meer kan vinden.
W. Simons
W. Simons Maand geleden
Wetenschap is altijd discussie. Waarom zou de ene wetenschapper meer gelijk hebben dan de ander? Waarom wordt een deel van de gerenommeerde wetenschappers stelselmatig monddood gemaakt door framing?
Lilian Andulana
Lilian Andulana Maand geleden
Vaccinatie is moord
danny schaap
danny schaap Maand geleden
Bijna al mijn kennissen en familieleden houden zich niet aan de corona regels. hebben nu allemaal corona gehad en geen een is er erg ziek van geweest.
Henk Repko
Henk Repko Maand geleden
Wat mij vooral mij verontrust is of het vaccin wel echt goedgekeurd is. Er gaat ten ronde dat het experiment pas afloopt in 2023 . En dat het een voorlopige goedkeuring heeft. Als dat zo is , zou je er de waarschuwing er bij moeten krijgen en zouden ze er geen voordeeltjes bij moeten doen voor gevaccineerden. Als het immers om een experiment gaat.
jac
jac Maand geleden
Weer. Zon propaganda . Neem dat experiment maar wij zijn gezond en nemen nooit dit ecperimentele vaccin. We willen gezond blijven. Het is de jaarlijkse griep.en niet meer. Ze verplichten ons en de instanties spreken elkaar tegen maatregelen die elkaar tegenspreken alles om ons te dwingen. Nooit en nooit.dit vaccin
Mike Nijboer
Mike Nijboer Maand geleden
Het enige wat je kan doen is vertrouwen op je huisarts. Als hij zegt dat het beter voor mij is om gevaccineerd te worden, vanwege mijn longproblemen, dan geloof ik hem
Mrn Tlng
Mrn Tlng Maand geleden
Goed item!!!
Arend Kunst
Arend Kunst Maand geleden
Een goed en betrouwbaar vaccin ontwikkel je niet in minder dan een jaar dat is algemeen bekend, hier gaan eerst minimaal vijf jaar overheen omdat het eerst geruime tijd getest moet worden op dieren maar nu zijn mensen wereldwijd het proefkonijn. Schandalig!!
Anna v d Molen
Anna v d Molen 2 maanden geleden
De waarheid is dat dit vaccin onvoldoende is getest. En nu nog volop in de testfase zit die doorloopt tot 2023❗️ Dus zijn we allemaal PROEFKONIJN. En niemand weet dit echt..... dit wordt niet verteld. Ze zijn niet voor niets voorlopig goedgekeurd......
Anna v d Molen
Anna v d Molen 2 maanden geleden
Wat moet u met al die informatie...... NIET NEMEN HET VACCIN IS NOG IN HET EXPERIMENTELE STADIUM. Niemand weet en daar is geen onderzoek naar gedaan, hoe het RNA zich gaat gedragen in je lichaam . Wat doet dit over 3 jaar❓❓❓ Mijn lijf is integer en daar heeft de overheid geen zeggenschap over. Niet DNA veranderen...... is nog onbekend....... In het DNA zitten ook elementen die het RNA kunnen binden, en dit kan zich vastzetten in het DNA DIT IS NIET ONDERZOCHT EN HET NOG ONBEKEND. ‼️‼️‼️ Deze informatie is dat we MOETEN vaccineren. en met dit experiment doe ik niet mee.
Doom - Slayer
Doom - Slayer 2 maanden geleden
Dat wijf lult al net hetzelfde als Huugje de snuiver alleen maar vaccineren
Hilde Baasten
Hilde Baasten 2 maanden geleden
Kijk naar Pierre Capel en Theo Schetters,
kimmy ros
kimmy ros 2 maanden geleden
nlposts.info/past/jIuWybrTon-i1qM/video
S F
S F 2 maanden geleden
Ik zou zeggen kijk even naar Isreal wo2 overnieuw
Dizzy Dizzer
Dizzy Dizzer 2 maanden geleden
Hier nog een beetje onafhankelijke informatie: www.stopworldcontrol.com/nl/gepland/ Schijtziek van MSM met hun praatjes alsof het volk te dom is om zelf te mogen bepalen welke informatie zij serieus nemen.
Bob Rijs
Bob Rijs 2 maanden geleden
Als het volk vrijwillig zich laten vaccineren komen wij hier nooit meer van af zolang de vergrijzing nog leeft. Het is de vergrijzing die altijd de kwetsbare groep blijft. Het lichaam kan 1000 den jaren zelf een virus bestrijden en nu blijkt de schade ENORM TE ZIJN! Farmaceutische industrie staat op nummer 1 met Genocide en nu lijken de rechten versoepeld te zijn om direct een nieuw ontwikkeld product aan mensen te geven. Een maal geproefd van de opbrengst zal vragen om meer, meer, meer, meer, meer, meer. Door de farmaceutische industrie die ook invloed heeft op de APA - ICD & DSM kan de veiligheid in onze huizen niet eens meer worden gegar endeerd wereldwijd, want de (misschien) grootste bron van inkomsten is van angst, stress en depressie, want de stressor wordt altijd beschermd door dat systeem!
Jo Beucken
Jo Beucken 2 maanden geleden
Waarom moet iedereen in Nederland een formulier vooraf ondertekenen om mogelijke ontstane lichamelijke schade welke zou kunnen ontstaan door de vaccinatie niet langer te kunnen verhalen op de makers van dit vaccin wanneer het zo veilig is als iedereen beweert????
Lisa Encourage Support
Lisa Encourage Support 2 maanden geleden
Begrijp ik het goed? Zegt u dat professor Dr. T Scheffers onzin deelt inzake ons immuunsysteem etc in zijn interview met FLAVIO op zijn NLposts kanaal BLCKBX? Is zo iemand als Pierre Capel ineens gek na meer dan 40 jaar in het vak? Zijn de over de duizenden artsen in Artsen Covid Collectief allemaal gek? Zeggen ze ineens onwaarheden om zomaar even gek dwars te liggen volgens jullie? 🤔 🤔 🤔
Celine De Jong
Celine De Jong 2 maanden geleden
Deze blonde vrouw is omgekocht! Leugens vertelt ze!!
Old Cheese
Old Cheese 2 maanden geleden
Onderzoek eerst maar goed, en begin in de tweede kamer met prikken, Rutte eerst met die stok in zijn neus en dan in het openbaar. Kinderen wel en Rutte niet? de schijtlijster en angst haas. Wat een voorbeeld. IK hoef geen test IK heb geen klachten? en mijn Kinders dan Mark
Erik Dietz
Erik Dietz 2 maanden geleden
over een heel jaar tijd zijn er 15.730 mensen overleden aan COVID dat is 0.09% van de totale NL bevolking. Dit is veel maar niet over een jaar tijd en het is zeker geen pandemie. Wat de WHO beweerd en ome Rutte. Mvr. van Baarle heeft het hier over een epidemie. De huidige maatregelen schaden meer dan miljoenen mensen. Financieel, psychisch, sociaal. EN HET GROOTSTE PROBLEEM IS DE POLARISATIE!!! Dit word gecreëerd door de mainstream media. even wat dingen op een rijtje: Totale wereldbevolking 7.594.000.000 mensen. aantal doden COV19 2.570.000 mensen. Dit is 0.03 % van de totale wereld bevolking. We hebben het hier over een periode van meer dan een jaar tijd. Dus een Pandemie kunnen we al weg strepen. Dan het volgende: Van de mensen in Nederland die besmet raken door COV19 heeft 98% niet tot weinig klachten. Deze mensen hebben zelf een sterk immuunsysteem. 1.5% van de Met COV19 besmette beland in het ziekenhuis of heeft zorg nodig. 0.5% Van de met COV19 besmette mensen beland op de IC. meer dan 60% van de IC bedden liggen vol met 60+ en mannen met overgewicht. Als deze mensen een vaccin hebben. Dan kunnen we gewoon weer 100% open en normaal doen.
Erik Dietz
Erik Dietz 2 maanden geleden
Maar Roken mag allemaal. want o wat zorgen wij goed voor onze mensen! jaarlijks overlijden 20.000 mensen van 20 jaar en ouder aan roken. En hoeveel mensen aan hart en vaat ziektes ?? Waar is de zorg vanuit de overheid voor deze mensen? En maar blijven bezuinigen en de staatschulden... Die waren in 2019 meer dan verdubbeld in 10 jaar tijd. 380,000,000,000 euro aan staatschulden :O en dan nog Corona erbij of Corona maatregelen moet ik zeggen.
Arthur
Arthur 2 maanden geleden
Wat een fake blondie, zegt precies wat haar wordt opgedragen Vertrouw haar niet en laat je niet vaccineren De echte wetenschappers die niet corrupt zijn spreken de waarheid
Cat Walker
Cat Walker 2 maanden geleden
Deze video is vol met leugens en ZERO bewijs.
Cat Walker
Cat Walker 2 maanden geleden
Nou bewijs dan dat Tiffany Dover nog leeft. Alleen zeggen dat ze nog leeft is niet debunken he.
Danny Rissema
Danny Rissema 2 maanden geleden
ik ben er nog niet helemaal uit maar ik denk niet dat ik het doe omdat ik het OMT en het RIVM niet vertrouw die bijten niet naar de regering die de salarissen betaald
Strange experiments
Strange experiments 2 maanden geleden
7.50 die vrouw van die medicijnen vinden we het wel normaal, maar dan ben ziek! Wij zijn niet ziek! Dus waarom zo’n onbetrouwbaar vaccin nemen
SocialHostage
SocialHostage 2 maanden geleden
Nieuwsuur verkondigd ook halve waarheden. 5:29 "onwel werden" als je in shock raakt dan is dat erg heftig! 5:46 Er zijn wel degelijk mensen die overlijden. Ze zeggen dat het vaccine geen direct gevolg is. Maar ja als je corona krijgt en overlijd is corona ook geen direct gevolg. Want mensen overlijden vaak alleen bij onderliggende kwalen, ouderdom en ernstig vitamine of mineralen te kort. "er kan niet worden uitgesloten of er echt een link is" Die kans is dus zeker wel aanwezig! Ook dat het vaccine de enige oplossing zou zijn is de reinste onzin. Dat word alleen maar overal gezegd zodat men de vaccine verkoopcijfers haalt. 20X winst worden er op vaccines gehaald! Heeft de grootste sponsor en aandeelhouders in vaccines zelf toegegeven in een interview op CNBC
Legal Levi
Legal Levi 2 maanden geleden
Onderschat jullie eigen kracht niet; er wordt nauwkeurig bijgehouden hoeveel verzet een bepaalde maatregel o.m. online (social media!) oplevert om al dan niet bepaalde maatregelen aan te passen. Dit zag je eerder bij het lachwekkende advies van het rivm van 'hoe voetbal te kijken' en zeer onlangs met het WEF waarin ze zeggen dat kwaliteit van de steden is verbeterd (!) met de lockdown. Na felle protesten en ridiculisering online zijn deze berichten door betreffende organisaties verwijderd. Het verzet vindt dus steeds meer online plaats.. Keep up the good work dus allemaal!
Ali Boemboebalie
Ali Boemboebalie 2 maanden geleden
Weer zo'n mooi voorbeeld van de media en dit keer niet van Nieuwsuur maar de Telegraaf. www.telegraaf.nl/vrouw/143205619/claire-verloor-haar-man-42-aan-corona-we-waren-nog-zo-verliefd Het artikel gaat over een vrouw die haar 42 jarige man heeft "verloren aan Corona". Als je verder leest heeft haar 42-jarige man een zware operatie ondergaan aan zijn gal. Hij heeft erna het virus opgelopen en vanwege zijn slechte weerstand is hij bezweken. De media doet suggereren dat hij AAN Corona is overleden, maar als een groep ouderen vanaf 60 jaar na vaccinatie komt te overlijden dan is het aan de leeftijd of immuunsysteem. Je moet wel stekeblind zijn om dit niet te zien
Frank Marchall
Frank Marchall 2 maanden geleden
Minister De Jonge liet begin september 2020 tijdens de behandeling van de Coronawet weten dat “niemand verplicht zal worden zich te laten vaccineren”. Een ander standpunt van de minister is ook niet mogelijk, gezien artikel 11 van de Grondwet. Op grond van dit artikel heeft elke burger namelijk het recht om zelf te bepalen wat er met zijn lichaam gebeurt. Verplicht vaccineren is iets wat de overheid dus niet (zomaar) van een burger kan eisen. Maar artikel 11 sluit verplichting door werkgever niet uit Toch sluit artikel 11 niet uit dat een werkgever een werknemer tot iets kan verplichten dat strikt genomen in strijd is met de grondwet. De Grondwet heeft namelijk zogenoemde verticale werking. Dit houdt in dat de Grondwet geldt tussen overheden en burgers. Een werknemer kan niet rechtstreeks een beroep doen op de Grondwet. Hij moet dat doen via de band van het goed werkgeverschap en goed werknemerschap.
Ali Boemboebalie
Ali Boemboebalie 2 maanden geleden
Er is een resolutie aangenomen en daarin staat dat niemand verplicht gvaccineerd mag worden. Je hebt gelijk over de werkgever, maar er is ook een wet gelijke behandeling en discriminatie. Je kan op één van deze wetten een beroep doen en zal je de zaak mogelijkerwijs altijd winnen.
A Pim
A Pim 2 maanden geleden
Bullshit weg met die vaccin
M. Darghal
M. Darghal 2 maanden geleden
Wat is er veranderd bij Nieuwsuur ? In 2009 waren jullie heel erg kritisch over de vaccinaties .........
M de Jong
M de Jong 2 maanden geleden
We moeten de programma makers zoals Nieuwsuur blijven steunen, zij maken ons er dagelijks bewust van hoeveel risico we lopen met dit virus. Zij blijven ons waarschuwen voor de gevaren en beinvloeden ons op de juiste manier! Het gevaar is nog lang niet geweken en zal waarschijnlijk altijd blijven bestaan. Ook als iedereen gevaccineerd is zal het virus weer muteren. We moeten het idee van plezier en feestjes loslaten en begrijpen dat we voor altijd heel erg voorzichtig moeten zijn. Blijf binnen mensen en draag ook buiten mondkapjes, wen er aan dat dit de toekomst is en hou op met zeuren!
Huig Speelman
Huig Speelman 2 maanden geleden
Feit is dat dit vaccin in fase 3 zit en dat is de test fase.... Deze loopt tot December 2023.. Dus iedereen die een vaccin neemt wordt gebruikt als proefkonijn... Ze hebben geen eens data beschikbaar of dit vaccin werkt, laat staan wat de bijwerkingen zijn op langer termijn.. Dus degene die zegt dat het veilig is kan rechtstreeks naar een gesticht..
Jim Van Baren
Jim Van Baren 2 maanden geleden
Ik kan heel goed mijn eigen mening maken!! Daar heb ik jullie niet bij nodig !! Doe wat nuttigers met mijn geld!!!
Daniel Hendrik
Daniel Hendrik 2 maanden geleden
De enige onafhankelijke Nederlandse deskundige op dit gebied is Pierre Capelle. Zie zijn videos en je weet alles
Daniel Hendrik
Daniel Hendrik 2 maanden geleden
Over 11 maanden lezen we de eerste onberklaarbara auto immuunreacties....... over 16 maanden vallen de gevaccineerden bij bosjes na een cytokene storm door besmetting met een variant van het virus. Je immuunsysteem zal alle lichaamseigen cellen met identieke spike eiwitten aanvallen. 100% zeker is het niet maar het is zeer zeker mogelijk.
Jasper Zuyderwijk
Jasper Zuyderwijk 2 maanden geleden
Haha deze vaccinatie campagne gaat de grap van de eeuw worden.
Shermin Alduhoke
Shermin Alduhoke 2 maanden geleden
Waarom durven jullie niet een debat aan te gaan met de andere geluid?????
Shermin Alduhoke
Shermin Alduhoke 2 maanden geleden
HAHSHA GOED GEPROBEERT LEUGENAARS. STEM nederland terug stem op FVD.
Stan Jonkmans
Stan Jonkmans 2 maanden geleden
Dit is nog meer onzin.
JACE
JACE 2 maanden geleden
Na eigen onderzoek blijkt dat het vaccin geen vaccin is maar een experimentele test. Er is ook geen vaccin nodig mocht deze er wel zijn.
Relatiegeschenk
Relatiegeschenk 2 maanden geleden
Leg eens uit wat jullie precies weten over het vaccin en waar dat op gebaseerd is, zodat we kunnen beoordelen of het meer is dan meningsvorming. Het is in de door de fabrikant verstrekte informatie duidelijk te lezen dat er beperkte wetenschap is over de werking op langere termijn en er zijn zeker vragen te stellen bij sample groep. Het theoretisch principe is helder, maar kritisch zijn mag. De fragmenten tonen en dan vertellen dat de ervaren professoren het onjuiste voorstellen omdat je er ook iets van weet, betekend niet dat er niet meer nagedacht mag worden.
Peter Krijger
Peter Krijger 2 maanden geleden
Ik wacht nog vijf jaar met vaccineren tegen COVID zodat ik weet wat de lange termijn bijwerkingen zijn.
Daniel Hendrik
Daniel Hendrik 2 maanden geleden
Binnen 5 jaar heeft u allang een keer een Covid variant gehad en bent u immuun. Waarschijnlijk merkt u er niks van.
Oude Maas - HVT - Hartelkanaal
Oude Maas - HVT - Hartelkanaal 2 maanden geleden
Nieuwe potentiële symptomen van een corona besmetting/infectie dus redenen om ons zorgen te maken: - Hoofdpijn na stoten van het hoofd. - Milde dorst. - In de avond een moe gevoel krijgen. - Zweten bij grote inspanning of warmte. - Blauwe plek na hard stoten. - Het stemmen op een rechtse partij. - Het stemmen op een verkeerde partij. - Geen vertrouwen meer hebben in de overheid en de zorg. - Verhoging van de hartslag bij sporten. - Gezwollen enkel na verzwikken. - Spierpijn na sporten. - `s Avonds dromen hebben in je slaap. - Hongerig gevoel. - Het krijgen van de hik. - Bij harde lul bij sex gelijk laten testen. - Boeren na drinken van een frisdrank. - Nijging hebben tot gapen. - Een negatief gevoel te hebben je zorgen maken. - Een positief gevoel te hebben zorgeloos zijn. - Het te makkelijk denken over het klimaat. Genoeg redenen om je te laten testen! En om het virus te bestrijden is er maar één middel............iedereen moet dan maar gaan stoppen met ademhalen want dan doe je het voor de zorg voor de ouderen en voor de zeespiegelstijging!
Rose
Rose 2 maanden geleden
Wat me opvalt is dat de media de schijn opwekt dat men immuun kan worden door het vaccin te nemen. Hierdoor geloven veel mensen dat ze na het vaccin niet meer ziek kunnen worden. Als je dan naar de artsen en wetenschappers luistert vermijden ze expliciet het woord ‘immunisatie’ en leggen ze uit dat het simpelweg de symptomen vermindert. En dan heb je nog de booster shot, de tweede prik, en dat we misschien wel iedere herfst een nieuwe prik moeten ontvangen
Karin MacDonald
Karin MacDonald 2 maanden geleden
Ik wil graag de waarheid weten over wel of geen cellen van ongeboren baby's. Astra Zenica gebruikt HEK293 in de produktie. Zijn dat wel of geen cellen van een ongeboren baby.
Daniel Hendrik
Daniel Hendrik 2 maanden geleden
Dat zijn idd cellen van de nieren van een baby. Maar die zijn dus door celdeling verkregen. Zie het als een stekje van een plant waar je dan weer een stekje afhaalt. Maar het blijven levende cellen die afkomstig zijn van een ongeboren baby.
ADDHOC
ADDHOC 2 maanden geleden
Het gaat ook over de 300 pag bijsluiter die de fabrikant zelf bij het vaccin levert. ze zijn niet aansprakelijk zeggen ze erbij, er is geen dubbelblind controle onderzoek gedaan, het vaccin wordt afgeraden bij elke vrouw die nog zwanger wil worden en bij mensen die bloedverdunners slikken. Dus dat staat letterlijk in hun eigen disclaimer. Dus op grond van de contraindicaties van fabrikant zelf kunnen we met vaccin nooit aan hurdimmunity komen. Blijft over vaccinatie van kwetsbare groepen maar dan keuze uit alle vaccins zoals Sputnik en eventueel komende Janssen Cilag. Dat het past bij jouw medische profiel. Maar dan nog is er geen volledige bevolkings vaccinatie mogelijk ook al zou iedereen dat willen. dus blijft over alleen de kwetsbare groepen. net zoals al eerder gebruikelijk was bij griepprik wellicht verder die groep uitbreiden. maar massale volksvaccinatie kan ook volgens de fabrikanten zelf niet. Dus ik vind het jammer dat de NOS daar niet op ingaat. Veel van de kritiek online waar ze hier aan refereren bv prof Schetters, is niet gericht tegen coronavaccin maar tegen massale vaccinatie met het mRNA vaccin. Daarover zijn de deskundigen het grotendeels over eens. Dat vaccin leent zich niet voor elke doelgroep. Andere vaccins werken helaas niet op 90+ de effectiviteit is veel lager bij hoogbejaarden terwijl die nu juist de doelgroep zijn en ook nog vaak bloedverdunners slikken. Dus het is een puzzle waarbij we de hurd immunity van de hele groep alleen kunnen bereiken als mensen onder de 40 gewoon blootgesteld worden aan corona: dan zijn we als samenleving veel sneller immuun. Er zijn nu in Nederland 16 bejaarden overleden aan koorts direct na vaccinatie en er zijn ook een aantal gezichtsverlammingen tijdelijk opgetreden. Dus het is een moeilijk ingewikkeld probleem. als iemand al een autoimmuunziekte heeft wordt mRNA afgeraden door sommigen. Feit is dat het op die doelgroep nooit getest is. We moeten dit niet zien door de bril van "2 kampen" maar gewoon elke wetenschappelijke mening respectvol aan het woord laten. Prof Schetters heeft zelf 40 jaar lang vaccins gemaakt en hij steekt zijn nek niet voor niets uit. Het is ongepast om uitgerekend tijdens een pandemie virologen de mond te snoeren of in "voor en tegen kampen" in te delen.
Herman Koopman
Herman Koopman 2 maanden geleden
2.11 Elementen van een rookgordijn? Maar waarom zouden ze dat doen? Job heeft wel belang bij 'rookgordijnen' - de boel opkloppen zodat ie meer bekent wordt. De staats media heeft belang want de staat betaalt hun salarissen.
Lux Moto
Lux Moto 2 maanden geleden
Het is in mijn ogen tamelijk simpel. Bijna alle informatie die er via de politiek en de gevestigde media komt bestaat voor het merendeel uit soundbites. Kritische geluiden worden weggeduwd, afwijkende meningen mogen er niet zijn. We moeten eensgezindheid uitstralen. Samen tegen de vijand. Beter ten hele verdwaald dan ten halve gekeerd. Je kan mensen als Dick Bijl, Theo Schettens of Heleen Dupuis afserveren als dubieuze charlatans door twee minuten uit hun betoog van een uur te knippen waar je iets gevonden hebt wat misschien niet helemaal klopt, of regelrecht uit de context wordt gehaald, en daarna zeggen: fake news, samenzwerings gekkies. Sorry, ik maak zelf uit welke informatie betrouwbaar is, en ik vertrouw deze mensen meer dan de 'yesmen'.
Lux Moto
Lux Moto 2 maanden geleden
@Herman Koopman Dat is wat televisie doet, er is geen tijd voor inhoud. Er is overigens wel een stuk te vinden van iemand (immunoloog Huub Savelkoul)die inhoudelijke kritiek heeft op het Theo Schettens' betoog. Een deel daarvan is zo technisch dat het moeilijk is voor een leek om dat te beoordelen, maar een ander deel van zijn kritiek is absoluut aanvechtbaar, en minstens zo verbazingwekkend als de beweringen van Theo Schettens kunnen zijn. Oplossing: Zet deze twee mensen aan een tafel en laat ze elkaar bevragen. En niet in een itempje van 5 minuten. Dan krijg je een evenwichtig beeld.
Herman Koopman
Herman Koopman 2 maanden geleden
Die Theo Schettens is scherp en zeker geen 'gekkie'. Deze lui gaan niet in op de inhoud.
Nathan Oosterhuis
Nathan Oosterhuis 2 maanden geleden
Eerst eens stoppen met de positieve PCR test pandemie. Dan blijft er nagenoeg niks over.
SAMURAI K9S
SAMURAI K9S 2 maanden geleden
Propaganda. Als je niews rapporteer behoor je verschillende kanten van een verhaal te belichten. Bijwerkingen? De Dame die vlauw viel op tv. Ze is helaas overleden.
Herman Koopman
Herman Koopman 2 maanden geleden
Oh, kan je de daar een soort van bewijs voor geven? een Link?
Ali Boemboebalie
Ali Boemboebalie 2 maanden geleden
Wat is de definitie van liegen? Vertellen wat niet waar is? Wat Nieuwsuur doet is soms halve waarheden presenteren zodat liegen niet aan de orde is, misschien bewust of onbewust. Als het onbewust is, dan is dat ook een kwalijke zaak en zegt dat iets over de journalistiek. Vaak worden zaken éénzijdig belicht en staat men niet open voor dialoog. Vorig jaar werd al geroepen dat er wereldwijd overdreven werd omgegaan met het beleid en heeft de MSM hier duidelijk aan meegewerkt. De tegen(hangers) werden beticht van wappies of complotdenken. Nu blijkt, waar rook is, is ook vuur. nos.nl/artikel/2367971-duits-ministerie-schakelde-wetenschappers-in-om-corona-angst-op-te-wekken.html Welterusten Neuwsuur!!!!
anonjan82
anonjan82 2 maanden geleden
De traditionele media werpt zich nu op als de betrouwbare bewaker van de waarheid tegenover het grote boze internet (hun grotste bedrijging natuurlijk). Laat ze eens kritisch naar zichzelf gaan kijken.
Emanuel P
Emanuel P 2 maanden geleden
Debbie van Baarle werkt voor het RIVM, en wel als hoofd Immuunmechanismen bij het Centrum voor Immunologie van Infectieziekten en Vaccins. Vonden jullie het niet nodig dit te vermelden?
aswb
aswb 2 maanden geleden
voor mijn arm geen naald
Menno
Menno 2 maanden geleden
Rudy Bouma is ook de aangewezen persoon om mensen te ontkrachten die 40 jaar in de vaccin industrie zitten.... Laat me niet lachen wat een aanfluiting. Ook leuk dat ze een onafhankelijk wetenschapper hebben uitgenodigd Debbie van Baarle en haar aanduiden als: Immunoloog & vaccinaties UMCG, terwijl zij gewoon een lid is van het RIVM. Mooie misleidend trucje weer van de Media en journalistiek
Siger Seinen
Siger Seinen 2 maanden geleden
Er is een trial gedaan van 2 maanden, wat zijn de bijwerkingen op de langere termijn. Bedenk dat dit geen traditioneel virus is, maar een geheel nieuwe techniek. Het vaccin is ook niet goedgekeurd maar heeft van het EMA slechts een "conditional marketing authorisation" gekregen. Het onderzoek loopt nog tot eind 2023.
Chris Schmeitz
Chris Schmeitz 20 dagen geleden
Dat zegt eigenlijk al genoeg
Dorota Kuczkowska
Dorota Kuczkowska 2 maanden geleden
Eerst de gabinet koning huis etc mogen vaccine nemen
Hans Wiebolt
Hans Wiebolt 2 maanden geleden
waarom een vaccin als je gezond bent ik neem geen vaccin en nu moeten ze niet komen met dan mag je niks meer pure flauwe kul er zijn goede medicijnen dus waar praten we over
Fumarmatadeixe Já
Fumarmatadeixe Já Maand geleden
@Qmotion Maar hoe groot is die kans dan voor iemand die 25 en kerngezond is dat je daadwerkelijk ´doodziek´ wordt? Wat is dan het concrete risico op restklachten op ´lange termijn´ na infectie. Hier is nu sprake van als een persoon minstens 12 weken na de infectie nog symptomen heeft. Maar wat voor symptomen? Hoe belemmerend? Tijdelijk van aard? Chronische ziekte? Hoe verschilt dit per leeftijd?
Qmotion
Qmotion Maand geleden
Waarom een vaccin nemen als je gezond bent? Misschien om ervoor te zorgen dat je niet doodziek wordt?
Kepler
Kepler 3 maanden geleden
Gelukkig weet Rudy alles. Rudy is geen oost europa deskundige nee nee hij is online nieuwsdeskundige. Hij kijkt er echt goed naar. Rudy is het rookgordijn van de overheid.
Lux Moto
Lux Moto 2 maanden geleden
hahaha, ik zou willen dat ik meer thumb-ups zou kunnen geven. Hier valt niets te zien, gaat u maar rustig slapen.
Papa Joe
Papa Joe 3 maanden geleden
nlposts.info/past/fJvduL3do65oloE/video
Dino Turd
Dino Turd 3 maanden geleden
Grappig dat ze zeggen dat we deskundigen als Prof. Dr. Schetters niet moeten geloven, maar de 'deskundigen' die nieuwsuur aandraagt spreken natuurlijk de waarheid? En als zo'n mevrouw in het filmpje zegt dat het veilig is valt ze bij mij gelijk door de mand, want het feit is dat we het onmogelijk kunnen weten na een half jaar. De reden dat andere vaccins er 5 tot 10 jaar over doen om een goedkeuring te krijgen is omdat je dan pas de lange termijn effecten kan zien, dat kun je niet versnellen door testen 'gelijktijdig' te doen.
Felix Korbee
Felix Korbee 3 maanden geleden
www.frontnieuws.com/tragedie-in-spanje-761-ouderen-stierven-in-een-week-in-verpleeghuizen-de-meesten-van-hen-na-te-zijn-gevaccineerd/
Sebas Von Landkrohn
Sebas Von Landkrohn 3 maanden geleden
Tiffany Dover is na dit incident NIET MEER LEVEND GEZIEN! Het filmpje dat geplaatst is door het ziekenhuis enkele dagen erna, laat niet zien dat Tiffany Dover daar inderdaad zelf staat of dat het een ‘stand-in’ was. Na dit filmpje is zij NIET MEER LEVEND GEZIEN! Als zij toch nog leeft, is het buitengewoon opmerkelijk dat er nergens een video is waar zij uitlegt waarom zij niet in het openbaar is verschenen, ten einde ons gerust te stellen. Alle debunkpogingen hebben geen hard bewijs kunnen leveren dat Tiffany Dover nog in leven is. Daarnaast zou zij als overleden geregistreerd zijn in verschillende registers. Mocht dat een hoax zijn, dan is mij niet meer duidelijk waar welk complot begint of ophoudt. Vooralsnog is Tiffany Dover NIET MEER IN HET OPENBAAR VERSCHENEN EN MOGEN WIJ AANNEMEN DAT ZIJ INDERDAAD IS OVERLEDEN (vermoedelijk aan het vaccin want waarom zou je anders haar overlijden verzwijgen?) Dus....wat is hier nou “onzin”?
Fay Bont
Fay Bont 3 maanden geleden
Er is totaal NIETS BEKEND over de langetermijn bijwerkingen. En er wordt gelogen als er beweerd wordt dat die niet bestaan. Hoe dom denken jullie dat het volk is.
Fay Bont
Fay Bont 3 maanden geleden
Even over de onvolledigheid van het onderzoek. Over de externe validiteit, de groep die niet lijkt op de onderzoeksgroep, is nog écht niets bekend. Dat moet in de loop der tijd bekend worden. Daarom zie je zoveel verschillende aanpakken in alle landen. Het ene land kiest eerst voor de ouderen, het volgende voor jonge mensen in de vruchtbare leeftijd al dan niet met kinderwens, etc. Zou krijgt een onderzoeker zo snel mogelijk zoveel mogelijk data. Niet dat het dan veilig is, maar dan kan men dit laten zien in cijfertjes. De onderzoeksgroepen zijn veelal mensen tussen de 18 en 55, * gezond, *géén medicatiegebruik. Vrouwen met een kinderwens op korte termijn of zwangerschap, zijn uitgesloten. Alle mensen die dus niet binnen deze groep vallen, daar wordt dus proefondervindelijk bij onderzocht wat het middel doet. Het is één groot EXPERIMENT!
Fay Bont
Fay Bont 3 maanden geleden
Vieze smerige propaganda! Jullie zijn zó onbetrouwbaar als de duvel zelf!
DESTIN8TOR13 FORFILLING MY DESTINY
DESTIN8TOR13 FORFILLING MY DESTINY 3 maanden geleden
Gelukkig maar dat mijn lichaam zijn eigen vaccinatie aanmaakt zoals ieder gezond lichaam dat doet. En ik kan tevens zelf wel bepalen of iets desinfo is of niet dat heet gewoon logisch verstand hebben. Zoals jullie praten,zou je ook geloof onder desinfo kunnen plaatsen. Beter lijkt mij inzetten op bevolkingsgezondheid omhoog lichaam en geestelijk = weerstand tegen bacteriën/virussen. Common sense = weerstand tegen desinfo. Gezonde mensen vrijheid terug geven en het virus accepteren net als de dood. We komen en we gaan that is life. Het enige wat we niet meer zouden moeten is leven in angst. Daar is een leven veel te kort voor. Beetje gezond verstand! Gelooft niets zonder uw eigen verstand te gebruiken.
Richard Langelo
Richard Langelo 3 maanden geleden
Cherry picking is wat er gaande is. Het vaccin is Gen-Tech, ook al doet het niks met het menselijke DNA, het vaccin geeft wel de DNA code van de covid-spike in de menselijke cel af. Wat is er mis, met de natuurlijke selectie? Waarom mogen we niet dood gaan? We worden ook geboren.....
DeugNIET Richard
DeugNIET Richard 3 maanden geleden
Lees het boek “ Dodelijke Leugens” en je weet genoeg! Dat is een echte Eye opener! Ik heb jaren geleden, na het lezen van dit boek, besloten geen vaccinaties meer te accepteren.
soinhu foitu
soinhu foitu 3 maanden geleden
Onduidelijke informatie over Covid -19 bijproduct ligt deels ook aan de farmaceut. Dit kunt u oa nalopen bij diverse rechtbanken in de USA, Frankijk, UK, etc.
Robin van de Schelde
Robin van de Schelde 3 maanden geleden
Tiffany Dover hoeft alleen maar op een filmpje te laten zien en zeggen dat ze nog leeft. Het enige wat ik lees zijn berichten (of items zoals in dit geval) van andere mensen die me proberen te overtuigen dat het hele verhaal een Hoax is. Geloof me ik laat me graag overtuigen. Zij is een moeder van twee kinderen.
Robin van de Schelde
Robin van de Schelde 3 maanden geleden
@soinhu foitu Ik heb haar nog niet in levende lijven gezien. Hoe moeilijk moet het zijn om je even te laten zien en te zeggen dat je o.k. bent. Neemt meteen een hoop negatieve publiciteit weg van het vaccin.
soinhu foitu
soinhu foitu 3 maanden geleden
Dus.....vertel het maar, wie heeft er gelijk?
nohaste4me
nohaste4me 3 maanden geleden
99,8 % overlevingskans met Corona 94% overlevingskans met het vaccin Als je met je auto langs een ravijn moet rijden met 99,8% of 94% overlevingskans weet je opeens wel wat je moet doen..... People are strange.
nohaste4me
nohaste4me 3 maanden geleden
1.44 het bewijs dat ze leeft IS ER NIET !!!!!
Jaap Korving
Jaap Korving 3 maanden geleden
wat een muts. zeg zelfs rutten heeft zich niet laten testen.
Leendert Jagt
Leendert Jagt 3 maanden geleden
jah...om te debunken willen ze ineens wel journalistiek bedrijven
Leendert Jagt
Leendert Jagt 3 maanden geleden
met andere woorden...haar wel geloven en hem niet....mja
soinu foig
soinu foig 3 maanden geleden
Heel simpel. Niet vaccineren. Liever natuurlijk overlijden dan door een chemisch spuitje.
rgosens2
rgosens2 3 maanden geleden
Proefkonijn spelen? Ga je gang: 1. Er is niets bekend over de bijwerkingen op lange termijn 2. Het betreft een experimenteel vaccin 3. De farmaceuten hebben bedongen niet financieel aansprakelijk te zijn bij schadeclaims 4. De farmaceuten zelf (CEO en personeel Pfizer) nemen het vaccin niet Klinkt erg vertrouwenwekkend.
soinu foig
soinu foig 3 maanden geleden
zijn?
MR5B
MR5B 3 maanden geleden
Zullen we ophouden het een ‘vaccin’ te noemen? Dat is het niet.
mikin lirou
mikin lirou 3 maanden geleden
Rudy Bouma ? Of het volgende filmpje waarheid bevat weet ik niet maar ongetwijfeld weet collega Rudy Bouma dat wel. nlposts.info/past/mZzVrdmnqpaKvqc/video
jurrien boot
jurrien boot 3 maanden geleden
Er zijn wilde natuur kruiden die veel beter beschermen en op een natuurlijke manier de foute stoffen filteren.Zie Eetbare wilde planten 200 soorten, uitg.Schildpad.
mikin lirou
mikin lirou 3 maanden geleden
overheidspropaganda voor zoete koek aannemen!
jurrien boot
jurrien boot 3 maanden geleden
Nooit geen vac nemen.In alle vac zit rotzooi.Ook in die van baby,s en kinderen .Heb veel schade gevallen gezien.Het is onzin dat het veilig is .Geloof het niet. Kies voor uw gezondheid NEEM HET NIET.
mijnheer1
mijnheer1 3 maanden geleden
Ik denk dat het jammer is, dat er geen sprake meer is van een wetenschappelijk debat. Er is in de msm gekozen voor een geluid. Dat is het geluid van het RIVM en iedereen die dat onderschrijft. Wetenschap is mensenwerk, daarom is het af te raden dat werk te laten doen door een klein groepje. Er is wel degelijk een grote groep medische wetenschappers die andere geluiden laten horen. Deze personen moeten zich echter bedienen van de "alternatieve" media om hun geluid kenbaar te maken. Het gevaar daarvan is, dat de boodschap verloren gaat tussen de fake nieuws en complot theorieën. Volg de website van BPOC 2020. De interviews daar zijn erg grondig.
DutchFreeman
DutchFreeman 3 maanden geleden
Waardeloze journalistiek gedaan door mensen welke totaal geen verstand van immunologie en vaccins hebben. En dan iemand uit het UMC Groningen die weer roept dat het vaccin de enige uitweg is. Dan ben ik wel weer klaar. Pure vaccin propaganda weer, zoals de meeste reguliere media het laatste jaar.
Johan van Oosterhout
Johan van Oosterhout 3 maanden geleden
Onduidelijke informatie over Covid -19 bijproduct ligt deels ook aan de farmaceut. Dit kunt u oa nalopen bij diverse rechtbanken in de USA, Frankijk, UK, etc.
Matteus Lucas
Matteus Lucas 3 maanden geleden
De PCR test waar het aantal besmettingen op gebaseerd is, is onzin. Het is een proces om biologisch materiaal te vermenigvuldigen, het is helemaal geen test. Buiten dat is het genetisch materiaal van het c-19 virus nooit geisoleerd dus er kan niet op getest worden. In plaats daarvan gebruikt men een soort collage van genetische markers waarvan men zegt dat het representatief is voor het virus. Dit is dus niet zo. De uitkomst van een PCR proces kan uitermate eenvoudig gemanipuleerd worden door simpelweg het aantal repliceer cycles aan te passen. Op het kanaal van Spiro Skouras staat een goede video genaamd "we're being lied to this is how" met oa een interview met de uitvinder van de test dr. Mullis, die hier overigens de nobelprijs voor geneeskunde voor gekregen heeft. Dr. Mullis waarschuwde al jaren tegen het gebuiken van zijn PCR proces als diagnostische test. Helaas is Dr. Mullis kort voor de "pandemie" uitgeroepen werd overleden. Dit zijn feiten, geen speculatie of zgn "komplot denken".
Johan Ouweneel
Johan Ouweneel 3 maanden geleden
Als ik objectief kijk, zover ik dat kan, zie ik geen verschil in de werkwijze en presentatie tussen dit kanaal en andere kanalen waarvan gezegt wordt desinformatie te verkondigen. Dus.....vertel het maar, wie heeft er gelijk?
MrNilesB
MrNilesB 3 maanden geleden
Ik ben afgehaakt bij: "De enige weg hieruit is het vaccin". Dat klinkt exact hetzelfde als Hugo ... En dat is een leugen, dus dan is het verhaal al niet meer geloofwaardig ....
badtuin
badtuin 3 maanden geleden
Maak je niet druk om het vaccin ! Volgend jaar is het virus zo erg gemuteerd dat we weer terug bij af zijn, Het blijft dweilen met de kraan open . Ik wens de jeugd veel succes in hun verdere leven .
Chris Schmeitz
Chris Schmeitz 20 dagen geleden
Het virus is nog prima te bestrijden, vergelijkbaar met de griep. Niet uit te roeien maar is geen gevaar voor de meesten alleen heel oude mensen (de overlijdensleeftijd gemiddeld van corona is erg dicht bij de gemiddelde sterfleeftijd, zegt genoeg) vaccineren als dat niet een te groot risico is. Zeker niet al deze heisa maken. De overheid is veel moeilijker te controleren en al helemaal om uit te roeien
Ricardo Coesel
Ricardo Coesel 3 maanden geleden
Lees vooral de bijwerkingen goed door. Maak daar maar een studie van, dan weet je wat je direct in jouw bloed spuit. Wie bepaald hier de waarheid, de industriëlen of onafhankelijke wetenschappers zonder een hypotheek en een schuldenlast.
Ricardo Coesel
Ricardo Coesel 3 maanden geleden
Degene die alleen geloven in een vaccinatie kijken door een koker die gericht is door industriëlen.
Ricardo Coesel
Ricardo Coesel 3 maanden geleden
Er zijn 300 ziekenhuizen en die liggen echt niet vol met corona patiënten. Straks wel met patiënten met bijwerkingen van een vaccinatie welke niet is uitgetest en veel heel slechte bijwerkingen geeft. Worden die opnames door de bijwerkingen ook onder de noemer van COVID opgeteld? Dat zou gigantisch bedrog zijn toch?
Hardcor
Hardcor 3 maanden geleden
Toch wel apart dat de voorstanders alles proberen tegen te spreken van de tegenstanders en maar blijven hameren over het vaccin. Maar wat weten we nu van het vaccin? Het vaccin is goedgekeurd? Nee dat is het niet, het heeft een tijdelijke handelicentie gekregen voor een jaar en zal gevolgd worden qls een medisch experiment. Beschermt het vaccin tegen covid? Dat weten we eigenlijk niet, het hescherkt tegen lichte vormen, kaar tegen ernstige vormen weten ze niet en mag eigenlijk niet gebruikt worden bij mensen met een lage weerstand en of mensen nog besmettelijk zijn weten ze niet. Dat is nog niet getest. Wat nu wel naar buiten komt en zelf te lezen is op rijksoverheid.nl dat bij vaccinatie van oa de griep mensem wel 6x besmettelijker zijn dan niet gevaccineerde, wanneer waren ze ook alweer begonnen in Engeland? Hoe lang beschermd het dan? Ja een maand of 3 maar meer weten we niet omdat dit niet getest is. Wat zei de WHO ook alweer, als we niks doen kan 10% van de mensheid ziek worden, wat nu nog lang niet het geval is. De farmaceut zegt dat als we iedereen vaccineren we 90% beschermen ( als je kijkt naar de berekening dan klopt dat niet en staat ook wederom op rijksoverheid en rivm) maar dat betekend dus dat nog steeds 10% ziek kan worden en geen verschil maakt. Het RIVM zegt dat 98 % van de mensen geen problemen ondervinden van dit virus dus waarom gezonde mensem vaccineren? Daarbij komt bij standaard vaccins we een verzwakte ziektekiem inbrengen en ins imuumsysteem daarom reageerd, nu geven we het lichaam de opdracht zelf dit eiwit te maken dmv mRNA en kns imuunsysteem daarop moet reageren, daar zit wel een degelijk verschil. Van gewone vaccins weten we wat ze doen op lange termijn, van dit soort vaccins met deze techniek weten we dat niet en nemen we een risico, zeker als je kijkt na jaren dit proberem em testen op dieren die destraseus waren en ook te vinden is bij oa Pfizer, nu is deze stap van testen en controle overgeslagen en wordt het dorect op de mensheid getest. Laten we aub bij de feiten blijven en niet doen alsof het een wondermiddel is want dat weten we niet en de gevolgen op lamge termijn weten we ook niet. De data die er wel is van 15 a 20 jaar testen met dit soort technieken op dieren is er wel en deze is verschrikkelijk wat er gebeurd is. Laten we hopen dat het zelfde scenario niet weer komt. Zoals de testen zijn gedaan waren ze ook zeer positief bij de dieren, maar dat ging op lange termijn enorm mis . Zeggem dat het veilig is weten we niet en waarom krijgen de vaccins slechts een tijdelijke handelslicentie van een jaar onder veranderde wetten over genetische modificatie en corona spoed wetten in de europese unie? Niemand hoor je deze vragen stellen en niemand geeft antwoord en dan nog maar te zwijgen watber allemaal gaande is met de PCR test en de peer review door de fabrikant en mevr Koopmqns en de groeiende retractionpaperals. Ik snap de weerstand, want alles is daarop gebaseerd. Feit is wel dat alle maatregelen nu juist on imuunsysteem ondermijnd en zwakker maakt. Het kan toch niet zo zijn dat de maatregelen meer kwaad doen dan goed? En als je de sterftecijfers bekijkt van de laatste 20 jaar zie ik niets verontrustend en dan komen ze met dat we oversterfte hebben omdat ze waren uitgegaan van een lager aantal ipv de cijfers neer te leggen bij de cijfers van de laatste 10 a 20 jaar, wamt dan zie je een heel ander beeld, waarom zoveel leugens en onwaarheden, waarom zo hard optreden tegen tegenstanders en mensen monddood maken, ipv met elkaar in gesprek gaan en open en eerlijk zijn?
Popalone Styki
Popalone Styki 3 maanden geleden
Ben niet tegen tegen vaccines maar als ik zie wat er is israel gebeurd word ik er niet heel optimistisch van
Niemand wil deze mensen als buren
10:48
Nieuwsuur
Weergaven 453K
Hair: Last Week Tonight with John Oliver (HBO)
24:24
LastWeekTonight
Weergaven 3,1 mln.
OLORUN AGBAYE - YOU ARE MIGHTY
07:14
Nathaniel Bassey Main
Weergaven 2,5 mln.
Covid-vaccin: Panelgesprek artsen Noorderhart
12:48
How dangerous is the corona vaccine?
07:05
Universiteit van Nederland
Weergaven 549K
Stichting Artsen Covid Collectief - Massa inenting is roekeloos en onnodig
01:54
Hair: Last Week Tonight with John Oliver (HBO)
24:24
LastWeekTonight
Weergaven 3,1 mln.
Let’s Talk About the Israel-Palestine Conflict | The Daily Show
8:54
The Daily Show with Trevor Noah
Weergaven 1,5 mln.
Highlights FC Emmen - FC Groningen
11:38
FC Groningen
Weergaven 88K
How An Infinite Hotel Ran Out Of Room
6:07