Geïnfiltreerd in extreemrechtse chatgroepen: ‘De jongste was 14 jaar’

  Weergaven 165,106

Nieuwsuur

4 maanden geleden

Rechts-extremisten radicaliseren op steeds jongere leeftijd, waarschuwen deskundigen. Nieuwsuur dook daarom in de onlinewereld waarin het extremistische gedachtegoed wordt gedeeld.
We kregen via een infiltrant inzage in talloze chatberichten van een Nederlands rechtsextremistisch netwerk. In de chats worden alledaagse gesprekken afgewisseld met gedachtes over een rassenoorlog. Ook poseren de leden met nazi-vlaggen en messen en wordt er vrijuit gefantaseerd over een aanslag op premier Mark Rutte. De jongste in de groep is 14 jaar.
Zie in deze video wat we vonden in de wereld van het rechts-extremisme, die voor veel jongeren begint "als grapje" maar al gauw serieuzer wordt.
#extreemrechts #radicaliseren #Nieuwsuur
Met dank aan Jason Wilson voor de interne communicatie van The Base.
****************************************************************************
Vond je dit een goed verhaal? Doe dan een duimpje omhoog en abonneer je op dit kanaal.
Wil je elke dag verhalen bij het nieuws? Volg ons dan ook op Instagram: nieuwsuur

Reacties
trancelistic
trancelistic 21 uur geleden
Triest. Mensen aanpakken op actie. Niet op geloof of ras.
Mrcl S
Mrcl S 7 dagen geleden
lekker toch?
Jules Vismale
Jules Vismale 8 dagen geleden
En hoe zit het eigenlijk met linksextremisten, moslimextremisten en de EU-elite in Brussel? Die vormen namelijk ook een vreselijke dreiging voor onze samenleving en hypocriet genoeg hebben veel linkse bestuurders er gewoon zelf voor gezorgd dat het rechtsextremisme weer een voedingsbodem in Europa kreeg! Want om je eigen volk te gaan verwaarlozen en vreemden constant voor te trekken en daar geen waarschuwingen voor in acht te nemen zorgt juist voor onverdraagzaamheid, jaloezie en afkeer! Al die extremistische groeperingen en de EU-elite zijn gewoon (symbolisch te noemen) het nageslacht van niet bestaande afgoden die de mens zelf maakt en vereerd en feitelijk nergens toe in staat zijn!
Mike Veenstra
Mike Veenstra 23 dagen geleden
Die revolutie komt er wel..
NOT your business
NOT your business 28 dagen geleden
De komt door brussel en omdat Nederland helemaal niet meer voor zijn burgers kiest maar een soort globalistische afvoerput aan het worden is. Mij houden ze ook in de gaten ,omdat ik dingen schrijf die zij niet leuk vinden.
Dutch Legion
Dutch Legion Maand geleden
Oh jeetje kan echt niet dit😂
KLOOTHOMMEL
KLOOTHOMMEL Maand geleden
En toch komt de kogel altijd van links. Volkert van de Graaf Hitler Stalin Mao Pol pot Maduro Castro Enz... Toevallig 🤔
Lilian Andulana
Lilian Andulana Maand geleden
Bij extreme linkse groepen doen jullie niets want daar wordt nieuwsuur door betàald
FiasaPower
FiasaPower Maand geleden
Saying men are men and women are women = extreme right. Destroying, rioting, sacking, discriminate christians, openly preaching violence against opposers and revolution by the overturn of democratic regime = center left. This isn't even an Overton window, but a true Overton gateway destroying western political mindset.
Davey Meijer
Davey Meijer Maand geleden
Kom is met bewijzen nieuwsuur Ouwe leugenmachine
mike2nl
mike2nl Maand geleden
Is dat een wonder bij die BULLSHIT die de overheid laat zien sinds 2 jaar? Ik vind het niet goed helemaal niet .. maar om welk reden word alleen maar de helft van de waarheid verteld? Je moet alles weer geven niet alleen iets samen bouwen wat nu in de gedachten ven het regiem goed bij elkaar te passen is.
Jaap Bleekveld
Jaap Bleekveld Maand geleden
Nationale staten is gewoon ook beter voor ieder land. Noem je logica, Daarnaast hoeveel weet u van de geschiedenis? En wat is radicaliseren?
Thijs van Hazendonk
Thijs van Hazendonk Maand geleden
wat een enge figuren zeg; links extremisten en rechts extremisten, nemen enge gedachtes met zich mee. de gedachtes worden steeds groter.
Zezo TV
Zezo TV Maand geleden
Mensen vertrouw Nieuwsuur en de NPO niet, de NPO en Nieuwsuur wordt beheerd door VVD'ers! Ze proberen je met humor (Arjan Lubach) over te halen om in hun staatspropaganda te geloven. Ze zijn nu op dit moment bezig met verwerpelijk slinkse dingen zoals: Zonder ID verificatie niet op sociale media, Nieuws wat niet binnen hun politiek spectrum valt wordt gecensureerd of verwijderd, Ze sluizen miljarden weg die ze als giften aan de Europese unie geven (Terwijl het geld hier nodig is), Ze zijn bezig met mass-surveillance technology op burgers, onder het fenomeen de sleepwet, Ze werken samen met mensen zoals Sylvana Simons, Akwasi, Farid Azarkan om onze soevereiniteit volledig kapot te maken. Ook zijn ze bezig met tal van andere slinkse zaken maar dit is te veel om op te noemen.... Ook doen ze helemaal niets aan pedofilie.. Er wordt nota benen een pedopartij opgericht en pedohunters worden kei hard aangepakt. Mensen geef deze radicaal linkse democraten geen kans om je land de tyfus in te helpen! - Met vriendelijke groet, Zezo TV, Een NLpostsr die constant ontschuldig het slachtoffer is van radicaal links censuurterreur.
Nick
Nick Maand geleden
Waar zijn de ouders van die kinderen?
Bas Lomhorst
Bas Lomhorst 2 maanden geleden
wow dit is nieuw..ooit van Glimmerveen gehoord Rudy ?....oud nieuws zoals altijd,niet teveel sniffen van de happy dust,teveel Turner diarys gelezen ,hahaha...kinderen volgen ???
Bas Lomhorst
Bas Lomhorst Maand geleden
@Rick74 ik ben ook geen Nederlander en woon er al jaren niet meer,spreek 6 talen,dus schei uit met je spell policing,nooit gehoord van de Happy Dust Gang,die brachten de coke bij FC Utreg,zelfs MI5 zat achter ze aan,Schote Loyalisten van Ierse afkomst...btw wat is je punt,neo nazies zijn altijd marginaal geweest in NL...fact MOFO
Rick74
Rick74 Maand geleden
Dit is geen fatsoenlijk Nederlands en je hebt duidelijk de methodologie van het onderzoek niet nagelopen.
Odytje
Odytje 2 maanden geleden
STOP LINKS FACISME'!!!!!!!!!!!!!!?
:Thierry :Daniëls
:Thierry :Daniëls 2 maanden geleden
tja, hoe zou dat komen. m'n moet nog meer buitenlanders onder de noemen vluchtelingen binnenhalen. Ik ga niet akkoord met aanslagen plegen. Maar we worden wel stilaan vervangen door die zogenaamde "vluchtelingen". Klagen dat er te veel mensen op de planeet zijn. Wat een onzin. Sinds de jaren 1980 is de geboorte grafiek aan het afnemen. En vooral bij blanken. 't wordt tijd dat jullie eens zelf onderzoek gaat doen naar het gebeuren in eigen land. ma kzal je alvast een voorbeeld geven. In Gent, België, is de meerderheid van inwoners van buitenlandse afkomst. Dat noem ik een demografische verandering. Begrijp me correct aub. Ik ben PRO Cultuur. Maar ik heb zelf al de inpakt gezien van die verandering. Een blanke belg werd ontvoerd door buitenlanders, in hartje Gent. En de politie hun reactie was opgetrokken schouders. echt fijn...
Dick Van Steijn
Dick Van Steijn 2 maanden geleden
Ergo. Keyboard nazi,s
Dick Van Steijn
Dick Van Steijn 2 maanden geleden
Nazi vlaggen en uniformen. Héél veel geld waard als ze origineel zijn. Gelukkig weten neo,s dit niet. Zij hebben geen idee wat nazi nu eigenlijk betekent. Vraag ze wie Kaltenbrunner was en niemand die het weet.
piet hein
piet hein 23 dagen geleden
Idd de echte nazi's weten wel wie kaltenbrunner is maar de meeste willen gwn stoer doen.
Marc Seegers
Marc Seegers 2 maanden geleden
Zien eruit als LARPers
DarkDutchman
DarkDutchman 3 maanden geleden
Je bent neonazi en heet "Fabio".... Hoe gay ben je dan? Adolf zou zich in zijn graf omdraaien. 😂
john van winckel
john van winckel 3 maanden geleden
Recht extremisme is based en redpilled
Theo de Koning
Theo de Koning 3 maanden geleden
NOS en NTR zijn Nederlandse publieke omroepen maar doen niets voor het publiek. Steeds meer zoals de Nederlandse Politieke Omroep. Zwijgen tegen de heer Rutte dat deze helemaal geen meerderheidsregering heeft. Niet willen onderzoeken hoe het komt dat er geldige stemmen worden gestolen voor het vullen van de restzetels. Het dan gek vinden dan mensen het recht in eigen hand gaan nemen. Straks het aantal zetels weer belangrijker vinden dan het percentage dat de kiezer de partijen geeft. *Laat je stem niet stelen.* *Stem blanco.*
مسلم. moslim صحيح sahih
مسلم. moslim صحيح sahih 3 maanden geleden
Profeet Mohammed vrede zij met hem zegt dat wij ÁLLEMAAL van Adam afstammen en Adam vrede zij met hem uit klei is geschapen. God zij dank dat ik moslim ben.
Twan
Twan 23 dagen geleden
✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️
مسلم. moslim صحيح sahih
مسلم. moslim صحيح sahih 3 maanden geleden
☝🏾🕋☝🏿🕋☝🏻🕋☝🏼🕋☝🏽🕋
Merlijn Jonker
Merlijn Jonker 3 maanden geleden
na een minuutje kijken valt mij vooral de dramatische vormgeving op. de locatie de cameravoering de muziek. wat een theater .
Merlijn Jonker
Merlijn Jonker Maand geleden
@Comrade Finnie de feiten schijnen spannend genoeg te zijn.
Comrade Finnie
Comrade Finnie Maand geleden
Dat maakt het niet minder erg. Het moet natuurlijk een spannende show zijn
Shane L
Shane L 3 maanden geleden
jongens... de engels-Nederlandse vertalingen zijn in het begin wel erg vrij vertaalt; "So you are talking about a neonazismn that valorizes Hitler and the Third rijk and it advocates an overthrow of libral democratic states like those in Europe" is qua intonatie eerder "Dus je praat over een neonazisme dat streven voor Hitler en het Derde rijk als dapper ziet en pleit voor een overname van liberale, democratische landen zoals landen in Europa" dan de vertaling die is gebruikt in de video: "Het zijn neonazi's die Hitler en het Derde rijk bewonderen. Ze willen democratische landen als die in Europa omverwerpen" De rest van te vertalingen vind ik echter prima, maar het begin wordt wel erg ge parafraseert..
marcel helder
marcel helder Maand geleden
Valorize heeft niets te maken met dapper, maar iets waarderen of waarde toe kennen (meer dan het verdient).
Joost Van Maaren
Joost Van Maaren 3 maanden geleden
Sukkels
thejking
thejking 3 maanden geleden
Misschien ligt het aan mij maar iemand die zo jong is en nog bij z'n ouders woont neem ik echt niet serieus, zijn gewoon een stelletje edgelords. Bij mij op school vroeger waren er ook "nazis" en "jihadis", was gewoon een soort cowboy en indiaan spel. (Ja het was een vmbo school)
Jellow Sun
Jellow Sun 3 maanden geleden
Dit is vreselijk nieuws. Waar gaat t naar toe. De ouders van deze kinderen hebben ook fors gefaald.
apop412
apop412 3 maanden geleden
Jongeren zijn te gemakkelijk te hersenspoelen! Homofobie en vrouwen haat ??🤔
Jaapst
Jaapst 3 maanden geleden
Altijd weer die belachelijke zogenaamde dreiging van “extreem” rechts. Links geweld is veel gevaarlijker en komt veel meer voor.
Chemo Haan
Chemo Haan 3 maanden geleden
Ja natuurlijk Wietsnuiver! Super goed onderbouwde claim en je naam doet me geen seconde twijfelen dat ik te maken heb met een echte eerlijke Nederlander.
Moessa Visser
Moessa Visser 3 maanden geleden
Dit soort van zwakbegaafde randdebielen van Nederlandse afkomst is het gevolg van o.a Geert W !!maar GEERT W. Denkt aan de peilingen !!
Bart
Bart 3 maanden geleden
Rechtsextremisme is een serieus probleem aan het worden
Hanse
Hanse Maand geleden
Immigratie ook
Sophia Bee
Sophia Bee 3 maanden geleden
Nieuwsuur Aflevering 16/01/2021: In deze aflevering zegt presentatorJeroen dat in de peilingen VVD nog steeds op 41 zetels staat zelfs na toeslag affaire dillemma dat gewoon voor mij zegt dat NL helemaal niet zo melk en honing positieve democratie is x''D Meerderheid van de bevolking is extreem EGO en het kan hun niet schelen of hebben de compassie of empathische vermogen om het erg te vinden.. [Zij hebben de zelfde denkwijze en gevoelens als RUTTE hahahaha] Keihard extremist maar dan op een andere manier... koel, kou en onmenselijke ego... Hoezo zijn wij gevolueerde beschaafde mensen x''DDD Eerlijk gezegd vroeg ik mij all 3 verkiezingen af.. waarom Rutte steeds wint.. en tja hij is BEST FRIENDS WITH WILLEMIE -.-'' heeft het misschien hier iets mee te maken?? of het is gewoon eerlijk en yup Jeroentje het volk is dus geen MELK & HONING BURGERS en is dus DOM BESCHAAFD... lol dit is echt eng als Rutte nog steeds 41 zetels heeft... als opeens een Hitler type in opkomst is. dan accepteert en denkt iedereen dat het goed is.. Men heeft volgensmij geen geweten en is dan gewoon een dikke snitch om voorgetrokken te worden.. tjongejonge alleen gasten die corrupt zijn of als Rutte zijn stemmen op Rutte.. dus dit betekent.. zelfs de integere prioriteiten van de maatschappij en de burgers zijn diep rot naar de klote... Allemaal aangeleerd als rolmodel Rutte indoctrine... Sodeju, kom mijn hele leven alleen maar rottende mensen tegen xDDD en daarom heb je alleen 1 persoon in de tweede kamer die 'ONE MAN ARMY is against the incorrupible' God Blessed PIETER OMTZIGT!! Ik heb er vertrouwen in dat Pieter Omtzigt de incorruptble crown krijgt in heaven!!!! en the incorruptble crown is naar mijn mening de meest moeilijkste om te krijgen ^^
Sophia Bee
Sophia Bee 3 maanden geleden
*Alles is diep triest rottende ROT & rotter dan Rot, het stinkt zo erg, zo stinkende dat het riekt als geen ander die so erg riekt x''D*
william88805
william88805 3 maanden geleden
Oke, je hebt het nu dus over erfgoed grond. In dat opzicht - als men die redenatie blijft volgen - hebben de Amerikanen geen recht van spreken. Dat telt dus echter niet voor Europeanen wiens erfgoed inderdaad aan autochtone blanke mensen toebehoort. En Nederland al helemaal. Want dit was niet eens land. Zeeuwen en Hollanders zoals mij hebben al eeuwen lang dit land uit de zee opgebaggerd. Dus als hier een stelletje linkse idioten of idiote importelingen gaan roepen dat de aarde van ons allemaal is dan steek ik net als de Geuzen meteen een paar dijken door. sleutelstad.nl/wp-content/uploads/2017/08/intocht-geuzen2.jpg Kijken wie er dan nog 'land van ons allemaal' onder de voeten voelt. Overigens klopt de redenatie al vanaf het begin niet. De Amerikanen waren vluchtelingen. En wat kregen zij? Een tomahawk van een vijandige inboorling in hun nek. Die blijkbaar geen enkele 'vluchtelingen zijn welkom-bordje' bij zich droeg. Overigens kan ik wel begrip hebben voor de Surinaamse situatie. Die noem ik in principe geen importelingen. En valt trouwens niet op dat na 500 jaar men nog steeds spreekt over rovende blanken, zoals bij de Afrikaners en de Amerikanen, maar dat bijvoorbeeld het Turken en Marokkanen islam importvolk al na 50 jaar dit land opeisen als zijnde het hunne en als kolonisators gelijke rechten opeisen. En daar massaal ontworteld dwaas klappend zelf-destructief inheems naïef publiek voor mee weten te krijgen. nlposts.info/past/h3-wm9Pcp6JtyWg/video Heilung - Futha Overigens is bijvoorbeeld Kuzu net zo blank als iedere gemiddelde KauKasiër (KKK). Maar zo'n racisme niet-blanke troef kaart uitspelen levert meer op. Daarom heeft extreem-links het nieuw-spraak woord 'witte' uitgevonden. Terwijl met 'witte' dus opzettelijk de autochtoon wordt aangeduid in neerbuigende systematische discriminerende Staats-gesponsorde zin en dus helemaal niets te maken heeft met aanduiding tussen rassen. Want Kuzu zal men nooit een witte gaan noemen. Maar wat dan wel? Een neo reageerbuis gekweekt Constantinopel ras ofzo. nlposts.info/past/Zarcs5rYhKWRt4U/video Heilung Svarand De druppel overloopt de emmer rand. Genoeg = Genoeg. Vol = Vol. Verder door persen zal zeker tot terugslag leiden. Onvermijdelijk.
Kayo Kowalski
Kayo Kowalski 3 maanden geleden
Volgende reportage: extreem links. Ohw wacht... pow news doet dat al
L K
L K 3 maanden geleden
Misschien ook even de aanleiding van opkomen rechts geven. 100.000 netto immigranten per jaar erbij sinds 2015. Clash of cultures
Focused Studying
Focused Studying 2 maanden geleden
De aanleiding is ook propaganda vanuit het buitenland, vooal de slavische landen. Grote massa's geld vanuit Rusland om Europese extreem rechte partijen te steunen en grote massa's geld vanuit de Oosterse landen aan die radicale Wahabisme steunen in moskeen. En we kunnen niet al die vormen van propaganda vanuit het buitenland stoppen, want dan zijn we niet beter dan Noord Korea. Dus ja, we kunnen niets anders doen dan elkaar leren om kritisch te blijven denken en vooral te denken aan stabiliteit op de eerste plaats. Het is makkelijk om immigranten van alle problemen te beschuldigen, dan hoef je niet aan de echte oorzaken te denken.
A. J.
A. J. 3 maanden geleden
Grappig, dat ik niemand ken of geconfronteerd wordt met mensen met deze ideeën. Wel met extreemlinkse mensen, ze zitten zelfs in de politiek. Sommige zelfs burgemeester, zoals Femke Halsema, beste vriendin van de vriendin van Volkert van der Graaf. Antifa is in Amerika terecht bestempeld als terroristische organisatie. Extreem links is veel groter en duidelijker zichtbaar dan extreem rechts.
MrMushi
MrMushi 3 maanden geleden
Pure framing dit!
MrMushi
MrMushi 3 maanden geleden
@Nikee Van Asselt Omdat het enige bewijs dat ze hebben enkele chats zijn waar kinderen wat stoere praat verkopen. Hoeveel aanslagen van rechts ken jij buiten Breivik? Ik ben ervan overtuigd dat dit zwaar overdreven is. Met vriendelijke groetjes 😉
Nikee Van Asselt
Nikee Van Asselt 3 maanden geleden
Mag ik vragen waarom je dit ziet als framing? En hoe? (Niet respectloos bedoeld)
Tim Earth
Tim Earth 3 maanden geleden
Wordt er ook onderzoek gedaan naar links extremistische jongeren ? Of zijn die er niet ?
Eelco Schaaf
Eelco Schaaf 3 maanden geleden
nlposts.info/past/robSurbbla5ruKM/video we doen t voor de zorg, delen!
Graad Hobire
Graad Hobire 4 maanden geleden
De nieuwe variant van corona.
sezer mack
sezer mack 4 maanden geleden
hoop dat ik ze nooit tegenkom vuile naties
Dude 0853
Dude 0853 4 maanden geleden
Toegang op internet vanaf 25 jaar.
Henny Verheij
Henny Verheij 4 maanden geleden
Zelf weet ik als geen ander, dat racisme bestaat. Begrijpen doe ik het niet, want de argumenten zijn vaak veel te zwak. Nazi' s en de KKK zijn partijen, die levens gevaarlijk zijn, maar niet echt weten wat er speelt. Als makke schapen lopen ze achter elkaar aan en roepen maar wat. Akwasi en Sylvana, zijn voor mij geen partij. Ze zijn een schande voor de zwarte bevolking, net als de personen die hun steunen. Je maakt ze dood, is het dan opgelost? Nee hoor, want er blijven zwakzinnige terug komen, die denken het licht te hebben uitgevonden. De KKK zegt dat HET WITTE RAS, hun land weer terug willen hebben. Het land dat ze van de Indianen hebben afgepakt? Ik moet er om lachen, maar ik hoop dat hun hersenen de goede kant op gaan werken.
william88805
william88805 3 maanden geleden
Oke, je hebt het nu dus over erfgoed grond. In dat opzicht - als men die redenatie blijft volgen - hebben de Amerikanen geen recht van spreken. Dat telt dus echter niet voor Europeanen wiens erfgoed inderdaad aan autochtone blanke mensen toebehoort. En Nederland al helemaal. Want dit was niet eens land. Zeeuwen en Hollanders zoals mij hebben al eeuwen lang dit land uit de zee opgebaggerd. Dus als hier een stelletje linkse idioten of idiote importelingen gaan roepen dat de aarde van ons allemaal is dan steek ik net als de Geuzen meteen een paar dijken door. sleutelstad.nl/wp-content/uploads/2017/08/intocht-geuzen2.jpg Kijken wie er dan nog 'land van ons allemaal' onder de voeten voelt. Overigens klopt de redenatie al vanaf het begin niet. De Amerikanen waren vluchtelingen. En wat kregen zij? Een tomahawk van een vijandige inboorling in hun nek. Die blijkbaar geen enkele 'vluchtelingen zijn welkom-bordje' bij zich droeg. Overigens kan ik wel begrip hebben voor de Surinaamse situatie. Die noem ik in principe geen importelingen. En valt trouwens niet op dat na 500 jaar men nog steeds spreekt over rovende blanken, zoals bij de Afrikaners en de Amerikanen, maar dat bijvoorbeeld het Turken en Marokkanen islam importvolk al na 50 jaar dit land opeisen als zijnde het hunne en als kolonisators gelijke rechten opeisen. En daar massaal ontworteld dwaas klappend zelf-destructief inheems naïef publiek voor mee weten te krijgen. nlposts.info/past/h3-wm9Pcp6JtyWg/video Heilung - Futha Overigens is bijvoorbeeld Kuzu net zo blank als iedere gemiddelde KauKasiër (KKK). Maar zo'n racisme niet-blanke troef kaart uitspelen levert meer op. Daarom heeft extreem-links het nieuw-spraak woord 'witte' uitgevonden. Terwijl met 'witte' dus opzettelijk de autochtoon wordt aangeduid in neerbuigende systematische discriminerende Staats-gesponsorde zin en dus helemaal niets te maken heeft met aanduiding tussen rassen. Want Kuzu zal men nooit een witte gaan noemen. Maar wat dan wel? Een neo reageerbuis gekweekt Constantinopel ras ofzo. nlposts.info/past/Zarcs5rYhKWRt4U/video Heilung Svarand De druppel overloopt de emmer rand. Genoeg = Genoeg. Vol = Vol. Verder door persen zal zeker tot terugslag leiden. Onvermijdelijk.
hansdegebruiker
hansdegebruiker 4 maanden geleden
Mooi dat ze zich groeperen en hun duistere gedachten met elkaar delen op internet. Maakt alles veel makkelijker.
only the truth
only the truth 4 maanden geleden
De globalisten zijn het probleem
Daniel Kakoulian
Daniel Kakoulian 4 maanden geleden
dat filmpje van "The Base" lijkt ironisch genoeg op een ISIS filmpje met een westers tintje eraan lol
Daniel Kakoulian
Daniel Kakoulian 3 maanden geleden
@Mihail Velikov Ik heb het ff op google translate gechecked. En het klopt man. lol
Mihail Velikov
Mihail Velikov 3 maanden geleden
The Base is letterlijk een vertaling van Al-Qaida als ik me niet vergis
Niels Abdioska
Niels Abdioska 4 maanden geleden
Dankjewel Nanninga voor je racisme haat
Mario
Mario 4 maanden geleden
Ik vind dat ze overheid ook wel ff mogen pakke het is mijn mening Dus voor alle wouten die meekijken Ik vind dat is mijn mening en ik mag een mening geven
alt1
alt1 4 maanden geleden
Trieste mannetjes, zoek een leven stelletje larpers
Bo Sann
Bo Sann 4 maanden geleden
Heel aangrijpende video
PositiveEnergyMovement.
PositiveEnergyMovement. 4 maanden geleden
indoctrinatie nummer 1
Jan Jacobszoon
Jan Jacobszoon 4 maanden geleden
In veel gevallen zijn het gewoon gefrustreerde incels
Maa Hof
Maa Hof 4 maanden geleden
😂😂😂 gaan jullie ff een documentaire maken over een paar racistische boys
Songs & News Mienskip by Arjan, Arend & Jan
Songs & News Mienskip by Arjan, Arend & Jan 4 maanden geleden
dom gelul, de neo-nazi's zijn met hooguit 1500 in Nederland, maar de VVD heeft meer dan een miljoen stemmers, dus de zonde "hebzucht" is de vijand momenteel, niet de zonde "'haat"
Erik Laken
Erik Laken 4 maanden geleden
Mooi, echter het middel erger dan de kwaal weet ik niet, reports uit Londen melden dat er veel jonge mensen ernstig ziek worden van de nieuwe variant uit Kent, terwijl Nederland ons wil doen geloven dat de ziekmakende kracht hetzelfde is. Wie moet ik geloven? nlposts.info/past/jYHfsZybj5aKyYE/video
BeGenius
BeGenius 4 maanden geleden
l0l friesland is the only white place in the netherlands l0000000l wtf
william88805
william88805 4 maanden geleden
Infiltreer dit CONFEDERATE SONG ~ OH SUSANNA - nlposts.info/past/pJjcnamopISbxn0/video Dus ,zoals ik het zie, zijn er twee mogelijkheden. Extreem-links grijpt de macht en bijt zich stuk op de tegenstand van de nationalisten, of, extreem links weet de volledige macht te grijpen en zoals altijd vermorzelt het zichzelf omdat er geen links utopia bestaat.
william88805
william88805 4 maanden geleden
Tijd gaat komen, appeltje gaat schillen Heilung | LIFA - Hamrer Hippyer LIVE nlposts.info/past/nIDbmqnRl4yBp2Q/video Infiltranten zijn zwijnenvoer - blijft niets forensisch van over.
william88805
william88805 4 maanden geleden
heilung elddansurin nlposts.info/past/jHbKys2pd6Jx0ac/video VERBETER DE WERELD - SEGREGATIE BEGINT BIJ JEZELF. Zeg gewoon gedag tegen die import buurvrouw, je hoeft er echt geen kopje koffie mee te gaan drinken. Dit is ons land.
william88805
william88805 4 maanden geleden
Nog nooit een muilkorf gedragen zei william88805 de gek. Wie dat mij toch gaat proberen dat te dwingen die sterft. Gij zijt kennis gegeven gij planhavers in blauw gekleed. Gij sterft indien gij poocht. Zo also auch uwer opdrachtgevers. Heilung - Elivagar - nlposts.info/past/lXrauaXTsKaBmoU/video
william88805
william88805 4 maanden geleden
Wat een ultra-rechtse vooral haat is het links-extremistische nieuw spraak lexicon. Dus als in deze Nieuwsuur-uitzending dan wordt vermeld en zelfs quasi geluidsopname wordt geciteerd dat een zogenaamde nazi over zichzelf spreekt als een Witte dan valt enkel te concluderen dat deze hele uitzending puur nep is. Of minstens dan die zogenaamde nazi. In beide gevallen worden wij dus gefopt en is de 'reportage' daarmee compleet waardeloos geworden. Heilung - Futha (full album) 2019 - nlposts.info/past/h3-wm9Pcp6JtyWg/video
william88805
william88805 4 maanden geleden
Nos Nieuws weigert nog steeds reacties. Altijd handig als je teert op de zak van het verplicht betalende plukvee dat bevolking heet. GOMBAL IS LEK GEPRIKT !!! Werd tijd. nos.nl/artikel/2363271-ook-diederik-gommers-geprikt-echt-gaaf-het-voelt-gewoon-heel-goed.html
patricia Pat
patricia Pat 4 maanden geleden
Doodeng dit soort groepen. Dit soort mensen klagen over IS aanslagen maar zijn van hetzelfde laken een pak. Staan vaak voor democratie maar dan wel alleen zoals hun die voor ogen hebben. Doodeng ook al zo jong.
Gerie Veen
Gerie Veen 4 maanden geleden
En extreem links dan? O ja NPO is zelf extreem links
Kick Segerink
Kick Segerink 4 maanden geleden
Volgende reportage over extreem links?:)
the flying Dutchman
the flying Dutchman 4 maanden geleden
Jullie praten wel over rechts extremisme , maar over links extremisme hoor ik jullie nooit, maar is net zo erg.
Mark Staddon
Mark Staddon 4 maanden geleden
Er zal vast wel een soort Volkert ook op rechts rondlopen. Het zijn excessen ,en ook gelukkig niet al te slim.
Robin Toonen
Robin Toonen 4 maanden geleden
Jezus dit is wel echt heftig
Kras Sie
Kras Sie 4 maanden geleden
Old people be like, we zijn hier erg van geschrokken.
Victor le
Victor le 4 maanden geleden
in andere woorden mensen worden steeds dommer
Ro Dutch
Ro Dutch 4 maanden geleden
Inderdaad...Extreem rechtse buitenlanders in ons land.
Marcusjee
Marcusjee 4 maanden geleden
Riskeren die 14 jaar maar ik zweer als het moet gaat ie laag vandaag
Cucciolo Luccioco
Cucciolo Luccioco 4 maanden geleden
Racisme zal pas echt verdwijnen wanneer we precies begrijpen wat ons gelijkwaardig maakt. Zolang dat nog vaag, sentimenteel en conceptueel is, zal dat in de kern nooit echt veranderen. nlposts.info/past/goSttr3Ho2is0YU/video&ab_channel=hladinisakti
mrappelgebak
mrappelgebak 4 maanden geleden
Lees eens op marokko.nl. Ook niet altijd even gezellig. Feit is dat nieuwe nederlanders bovenmatig voor overlast zorgen. Dochter van een kennis van mij (blond, 13 jaar oud) wordt in Kanaaleiland stelselmatig uitgescholden voor hoer. En niet door Dennis, of Robert Paul. Deze problematiek bestaat al decennia. Ik praat niets goed, maar dat er een tegenreactie ontstaat is logisch. Muliticulturealiteit loopt niet perse lekker. Actie = reactie. En dit zijn kennelijk ook nog kinderen, geen verwarde mannen.
Deez Nutz
Deez Nutz 4 maanden geleden
Akwasi had zelf ook gedreigd en kwam er mee weg. Witte privileges
Basu Popig
Basu Popig 4 maanden geleden
Wat een sensatie-item zeg. Lijkt SBS wel.
Michiel de ruyter
Michiel de ruyter 4 maanden geleden
EXTREEM LINKS?
Victor
Victor Maand geleden
Er wordt zowel naar extreem rechts als extreen links gekeken dus doe maar rustig
Albert Camoo
Albert Camoo 4 maanden geleden
Wat is daarmee?
DanAndHoe
DanAndHoe 4 maanden geleden
Jammer dat uit de comments blijkt dat we nog steeds veel liefhebbers van Mussert hebben. Had gehoopt dat de fascisten wat stiller zouden zijn na hun nederlagen in de jaren ‘40.
Deez Nutz
Deez Nutz 3 maanden geleden
@DanAndHoe Ja nu zijn er miljoenen buitenlanders erbij gekomen dus is het makkelijk voor de Cohens om het over te nemen. Je punt?
DanAndHoe
DanAndHoe 4 maanden geleden
Het mooie is dat geschiedenis een stuk complexer in elkaar zit dan jij het je nu voorstelt. Leuk dat je een paar vergelijkingen ziet tussen toen en nu, maar heb je ook al eens gekeken naar de verschillen?
Deez Nutz
Deez Nutz 4 maanden geleden
Als je de geschiedenis kent zie je dat we weer op hetzelfd niveau zitten met degeneracy. Weimar Duitsland 2.0 vind je het gek?
Erik Laken
Erik Laken 4 maanden geleden
Oops, www.dvhn.nl/extra/Zuid-Afrikaanse-variant-coronavirus-is-mogelijk-resistent-tegen-vaccin.-Britse-minister-is-ongelofelijk-bezorgd-26332916.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
Erik Laken
Erik Laken 4 maanden geleden
Nieuwe besmettelijkere mutaties winnen snel terrein. Bron: nlposts.info/past/aJ2-p92ajXBommQ/video
Carlos De Bruijn
Carlos De Bruijn 4 maanden geleden
Links is verrot. Smeerlappen die linkse rakkers. Blm, antifa, d66, sponsor Soros en weet ik veel wat meer. Dit is puur propaganda. Koning Trump is comming💪
Eric Cartman
Eric Cartman 4 maanden geleden
Deel 2 gaat over Extreem Links ?
Daniel Carver
Daniel Carver 4 maanden geleden
hahaha wat een bullshit
Jacques Serle
Jacques Serle 4 maanden geleden
Die Engelssprekenden kunnen de nieuwste variant van corona nog niet eens tegenhouden. en waar dook dat op? Amsterdam.
Majin Vegeta
Majin Vegeta 4 maanden geleden
Politiek versterkt je ideologie 😔
Stefan Hollander
Stefan Hollander 4 maanden geleden
En extreem links is wel zo fijn?
rdev de Visser
rdev de Visser 4 maanden geleden
@Marco P. Oke dat leek zo excuses.
Marco P.
Marco P. 4 maanden geleden
@rdev de Visser mijn reactie was niet aan jou gericht.
rdev de Visser
rdev de Visser 4 maanden geleden
@Marco P. vind ik dat is dus vanuit mijn mening.
Marco P.
Marco P. 4 maanden geleden
Wie zegt dat?
rdev de Visser
rdev de Visser 4 maanden geleden
Extreem is nooit fijn of goed vind ik.
Bas De Haes
Bas De Haes 4 maanden geleden
Vind het jammer dat de term 'accelerationisme' zomaar bij het Nazisme wordt gegooid door de "expert". Accelerationisme is nameiljk een 'means to an end' en komt voor in combinatie met vele ideologieën zoals transhumanisme, anarchokapitalisme, agorisme, communisme en inderdaad ook nazisme. Ik raad iedereen aan om deze term even zelfstandig te googlen want het bestaat al decennia en biedt heel bijzondere verklaringen voor de wereld waarin we momenteel leven. Ik ben bang dat wanneer fringe extreme right wing groepen op internet populairder worden, ze deze term mee de diepte in gaan sleuren...
4241wnh
4241wnh 4 maanden geleden
Wow wat geweldig , misschien wel de volgende keer op bezoek bij extrem Links in Nederland . Nationaal socialisme en co .
pingu NOOT NOOT
pingu NOOT NOOT 4 maanden geleden
Gypsy crusader
KoKo
KoKo 3 maanden geleden
Catboykami!!🤙🏻
Lieve Cuppens
Lieve Cuppens 4 maanden geleden
Zeer correcte info en heel belangwekkend. Ook hier in België krijg ik op mijn FB pagina mensen die zowel viruswaanzin aanhangen en dergelijke News-sites promoten. Erg en dringend op te volgen want nazi-gevaarlijk.
Deez Nutz
Deez Nutz 4 maanden geleden
Jullie Belgen zijn over 10 jaar minderheid in eigen land. Succes het heeft wonderen gedaan voor Zuid Afrika en Brazilië
Mezelf Om dat hetkan
Mezelf Om dat hetkan 4 maanden geleden
Extreem rechts en Extreem links allebij even eng
jemert96
jemert96 4 maanden geleden
Is allemaal "ironie" natuurlijk, jaja...
caprice.t
caprice.t Maand geleden
Ironie en de ware intenties liggen vaak dichterbij elkaar dan men zou willen
MegaRebel100
MegaRebel100 4 maanden geleden
Nieuwsuur loopt echt hopeloos achter , Combat 18 en blood und honour en de nieuwe rechte partijen in duitsland , dit speelt al jaren bij onze oosterburen en onz eoosterburen zenden deze docu,s gewoon uit , nos en ntr hadden deze dus zo over kunnen nemen al jaren geleden nu dus zo als altijd de nederlandse achterstand ( na Ruttiaans wegkijken ..) ook Nieuwsuur reeds bekend dat er weer een nieuwe rechts partij sis in Duitslkand nrw welke ook de mensen te eten geeft en een praatje ?? of te wel men begint op de bodem en helpt daadwerkelijk ook dat is rechts in duitsland namelijk .., veel zoek plezier redactie ..
Deez Nutz
Deez Nutz 4 maanden geleden
Combat 18 is illegaal gemaakt recentelijk.
S vd Ploeg
S vd Ploeg 4 maanden geleden
Wat me nog het meest opvalt in dit verhaal zijn de uitspraken van 'advocaat' Willem Boomstra, die alle acties van dit rechts extremistische tuig bagatelliseert en het afdoet als grootspraak en stoerdoenerij. Die Hitler, dat was er ook zo een, altijd maar meepraten met de jongens om stoer te doen tegen de ubergruppensturmbahnfuhrers. Hoe komt het dat elk optreden van een advocaat op TV de laatste tijd een bevestiging is van het vermoeden dat het allemaal hypocriete, leugenachtige meepraters zijn?
Dennis Visser
Dennis Visser 4 maanden geleden
Ook niet al te subtiel😂 Als je namen en groepen noemt dan weten ze toch dat je ze stalkt. Straks krijg je meerdere splitsingen die je niet kunt volgen waardoor een daadwerkelijke dreiging ontstaat. Maar onze ministers en nieuwsdiensten zijn ook wat minder slim............. Je moet ook hetzelfde bekijken in links bij de communisten want die dragen het een stuk vrijer uit terwijl we weten dat zij daadwerkelijk revoluties hebben gestart. Al slaagt dat meestal alleen in industrieel achterlopende landen terwijl ( modernere. ) landen vaak eerder richting fascisme en nationalisme gaan omdat de middel klasse er al te groot is voor de lijnen die communisten aanspreken. Hoewel de kans klein is dat ze iets doen voor nu. Er moet een catastrofe zijn waar zo’n coupe daadwerkelijk nut heeft voor het volk omdat ze het anders nooit kunnen vasthouden. Dus ja de kans is klein en als we de politie en het leger iets better behandelen zullen we de middelen hebben om ze te weren en ze loyaal te houden. Voor hen is het bijna een spelletje dus moet je ze voor zijn in plekken die voor hen interessant zijn. Als dit een schok is open een geschiedenisboek.
TheWiseMagpie1
TheWiseMagpie1 4 maanden geleden
Wat een walgelijke neuspeuters!!
Bastiaan Stapelberg
Bastiaan Stapelberg 4 maanden geleden
Ach schei toch uit stelletje amateurs van Nieuwsuur. Extreemrechts bestaat uit folkloristische gekkies die zwaaien met vlaggen, dat is de realiteit. Als je het over racisme en extreemrechts heeft dan zou ik eens een programma maken over een burgemeester van een havenstad die zijn Marokkaanse dochters geen toestemming geeft om te trouwen met een Hollandse jongen, 2021 en nog nooit is die man op zijn racistische uitspraak aangepakt. Of het uithuwelijken onder het mom 'ja onze cultuur hé'. Gewoon keihard racisme waar jullie te schijterig voor zijn om het te publiceren. Als er ergens geen gevaar van te duchten is dan is het extreem rechts of extreemlinks. Totaal isme's door de tijd ingehaald. Waarschijnlijk dit item moeten maken in opdracht van een derde partij.
Sadakatsiz 28. Bölüm
2:20:54
Sadakatsiz
Weergaven 992K
Is biologische voeding gezonder?
39:00
The Legendary Commando Raid At St. Nazaire | The Greatest Raid Of All Time | Timeline
58:25
Niemand wil deze mensen als buren
10:48
Nieuwsuur
Weergaven 453K
Sadakatsiz 28. Bölüm
2:20:54
Sadakatsiz
Weergaven 992K
Rich Jail vs Broke Jail/ 17 Funny Situations
10:22