Zo probeert China zijn strafkampen geheim te houden

  Weergaven 313,903

Nieuwsuur

6 maanden geleden

In China worden honderdduizenden Oeigoeren in gevangenkampen opgesloten, gestraft en gehersenspoeld om de cultuur van de islamitische minderheid uit te roeien. De Chinese overheid ontkent en zegt dat het om vrijwillige beroepsscholen gaat.

Correspondent Sjoerd den Daas gaat op reis naar de afgelegen provincie Xinjiang in het westen van China om het leven van de Oeigoeren vast te leggen. Vanaf de aankomst op het vliegveld wordt hij geen moment alleen gelaten en de hele tijd geschaduwd door de autoriteiten. Het is vrijwel onmogelijk om met de Oeigoeren in contact te komen.

Sjoerd den Daas laat zien dat, ondanks een uitnodiging van de overheid, hij niet heel welkom is in Xinjiang.

#oeigoeren #china #xinjiang #strafkampen
****************************************************************************
Vond je dit een goed verhaal? Doe dan een duimpje omhoog en abonneer je op dit kanaal.
Wil je elke dag verhalen bij het nieuws? Volg ons dan ook op Instagram: nieuwsuur

Reacties
Nieuwsuur
Nieuwsuur 6 maanden geleden
Vond je dit een interessant verhaal, doe dan een duimpje omhoog. Als je meer wilt weten over hoe China de Oeigoeren in Xinjiang onder de duim houdt, dan legt NOS op 3 dat hier uit: nos.nl/op3/artikel/2293268-hoe-de-oeigoeren-compleet-in-de-klem-van-china-zitten.html
Chicky869
Chicky869 20 dagen geleden
@Kaiman Yu Je bent hier één van de weinige mensen dit door heeft. Jij en ik en hopelijk andere ook zie dit als een Anti Chinese en Pro Westerse propaganda. Gelukkig trappen steeds mensen minder in in dit soort leugens van de Anti Chinese pro Westerse Media.
مسعود داود
مسعود داود 23 dagen geleden
Stop met Valse propaganda!!!!!!
Antonio osho
Antonio osho 2 maanden geleden
nlposts.info/past/fHmZsdOUaqKM0YU/video. nlposts.info/past/d2Kvtr27aY1x1IE/video. nlposts.info/past/gpna06bZaaChqHk/video
Wessel Diekn
Wessel Diekn 3 maanden geleden
@Hitoshi Igarashi "De Kantonese taal staat ook onder druk." Waar haalt U deze onzin vandaan? Dit slaat echt helemaal nergens op. Bijna geheel Hong Kong en Macao en de provincie Guangzhou spreken ruim 62 miljoen mensen Kantonees Chinees. In Hong Kong en Macao is nooit geboortebeperking toegepast, ook na 1997 niet. Alle minderheden in China ( dus ook Tibetaten, Oeioeren hebben geen en ook nooit gehad geboortebeperking. Minderheden in China krijgen gratis onderwijs voorrand op toelaten universiteiten en worden zelf met een lager puntentotaal dan de Han Chinezen toegelaten. In het westen claimen "journalisten" zoals die van Nos Fakenieuws, Nieuwszuur dat er gediscrimineerd wordt in China. Echter zijn het juist die "journalisten" die discrimineren met hun nepnieuws.
Millers
Millers 3 maanden geleden
China dit en china dat... Telegraaf is een kudt media. Jaaaa zet het maar onder een vergoot glas. En vertelt vooral eenzijdig over het verhaal. En dan China koopt dit en china koopt dat. Denk nou goed na, er is altijd vraag en aanbod. Niemand dwing je om iets te verkopen. Stop toch nou mee met gezeik over concentratiekampen. Het is een feit dat laatste jaren in Xnjiang geen aanslagen geweest. Bevolking leidt weer een normaal leven. Economie groeit. Als je een ander kritiek wilt geven, kijkt dan eerst naar jezelf.
King Geography
King Geography 13 dagen geleden
China anno 2020 is hetzelfde als Nazi Duitsland 1930. De wereld ontkent de vreselijke mensenrechtenschendingen alleen voor handel.
B. Esselink
B. Esselink 14 dagen geleden
bizar
$D&A
$D&A 15 dagen geleden
mag je ook zo een gevangenis met een camera ploeg inlopen , neetoch. dat is logisch. Ironisch dat de samenlevingen met de meeste gevangene per bevolking zich negatief uitspreken over China. Als landen zoals China net zo onfatsoenlijk waren als wij hadden wij een probleem gehad.
Chantal van Manen
Chantal van Manen 16 dagen geleden
We moeten vooral producten uit China blijven halen. We maken ze veelste machtig en ons zelf te afhankelijk. Dat zie je nu al met chips. Het gele gevaar.
Mr. X
Mr. X 16 dagen geleden
Hopen dat Rutte en co dit stukje niet zien.
No Name
No Name 17 dagen geleden
Wat een onzin . Het verbaast mij hoe laag de ooit zo betrouwbare NL nieuws kan gaan. 0,0 bewijs maar men gaat door met China bashen. Waarom nooit over onze eigen fouten en misstanden ? Of van onze bondgenoten? Tot nu toe heb ik geen opdringerige westerse journalist bij bv Guantanamo Bay gezien. Laat staan in Libië en rest landen die bezet worden door het westen. NL nieuws is niet meer betrouwbaar. Enkel voor mensen die blind willen blijven en willen geloven dat wij de heilige boontjes vd wereld zijn. Het westen heeft veel meer moorden op hun geweten dan welk land dan ook. Zeer lange lijst - waar te beginnen ? Schaamteloze hypocrieten.....
Dankie Koeman
Dankie Koeman 21 dag geleden
Zo doen ze dat in China dus wakker worden mensen.
J.R. Vreugdenhil
J.R. Vreugdenhil 23 dagen geleden
Grote waardering Sjoerd voor je werk!
T Temp
T Temp 23 dagen geleden
Zo een hoop suggesties maar helemaal niks aan bewijs.
Colucci 070
Colucci 070 23 dagen geleden
Dit is heel erg maar niemand heeft de ballen om actie te ondernemen. Schandalig. Alles van China boycotten!!
daan van t slot
daan van t slot 23 dagen geleden
Ik vind dat ze allang sancties hadden moeten zijn voor dit land echt een pest land
sakura miku4
sakura miku4 27 dagen geleden
Dank u nieuwsuur voor het informeren, wat men moet eerst het probleem erkennen voraleer een oplossing wordt gezocht!
Chef
Chef Maand geleden
De uyghurs mogen het krijgen. Haat islam. Gewoon openhouden.
Eva Ork
Eva Ork Maand geleden
Oeigoeren zijn ook gewoon mensen hoor....
worfoz
worfoz 23 dagen geleden
criminelen ook, en homo's. volgens de sharia is homo zijn misdadig, geen mensenrechten in de islam
Diana Dear
Diana Dear Maand geleden
380 concentratie kampen dus
Arno Eeuwigheid
Arno Eeuwigheid Maand geleden
Ik vraag mij af of de FANTASIEVERHALEN van de losgeslagen, eeuwig betweterige westerse pers wel kloppen!!! Er is GEEN ENKEL MOSLIMLAND in de wereld dat China n.a.v. de zgn. gebeurtenissen m.b.t. de Oeigoeren de wacht aanzegt!! Sterker nog, de meeste moslimlanden halen zelfs de banden aan met de Chinese regering:Turkije, Saoedi-Arabië, Pakistan, de Palestijnen, Egypte, etc. Er is NIEMAND van de islamieten die het opneemt voor de zogenaamd zwaar getroffen medegelovigen en dat zou een wake-up call moeten zijn voor de westerse landen, die met hun eeuwige gezeik en "holier-than-thou" attitude de commerciële banden met China in een versneld tempo aan het vernietigen zijn, met alle gevolgen voor het (met name door Corona!) toch al zwaar gehavende westerse bedrijfsleven van dien! Chapeau idioten!!!!!! Ga vooral zo door!!!!
Nika Kota
Nika Kota Maand geleden
Nu zijn het de Moslims die in kamper worden gezet. Eerst Joden en nu Moslims, hopelijk verandert de haat in liefde
Dorien Vossen Jered Pietersz
Dorien Vossen Jered Pietersz Maand geleden
Any English subtitles for this news clip cause I suppose this clip very prominent
metallica2661
metallica2661 Maand geleden
Allemaal leugens een wereldkaart laten zien maar geen duidelijke een bord van de plaats laten zien zuiver trucage Een Nederlander die naar Duitsland is gevlucht die in de gevangenis gezeten heeft van xinjiang allee jullie geloven nog in Fabeltjeskrant soms En versta hij echt Chinees Dan vind ik dat zijn Chinees slecht is hoor Dan moet je eens echt aan een Chinees vragen om het te vertalen wat er is gezegt geweest is En heeft hij echt bewijzen of gezien dat de mensen er in de gevangenis zitten en werden gefolterd en electro c Schok toegediend Ik niet via zijn filmpje want de gevangenis is leeg word niet meer gebruikt Hij moet met duidelijke bewijzen komen Spreekwoord zegt Eerst zien en dan geloven Een slechte naam geven is gemakkelijk en weinig bewijzen Wat een fucking looser die keeskop Komt ervan dat hij zoon onzin verzin word een mens kwaad van hij is het niet waard om als Nederlander aangesproken worden
Annette
Annette Maand geleden
Dit is wat de nazi's deden. Echt dapper deze docu.
Florecita
Florecita Maand geleden
Goed werk. Ga ook de kinderkampen in de Verenigde Staten filmen en laat zien hoe onmenselijk met kinderen om gaan. Ga naar Colombia, het land waar een nieuwe genocide gaande is. Dagelijks worden er in Colombia tussen 1 en 3 leiders van boeren, indianen, en van de oppositie partij Colombia Humana, vermoord. Colombia, een land waar een vrouwelijke journalist werd ontvoerd, mishandeld y groeps verkracht binnen de Modelo gevangenis omdat ze naar buiten bracht dat in die gevangenis mensen worden vermoord en alle soort criminaliteit onder leiding van hoge militairen al jaren het dagelijkse brood is onder de ogen van een ongevoelig regering. Colombia ontvangt heel veel geld van de EU, waarom houden onze regeringsleiders hun mond op?
Y0uzi 47
Y0uzi 47 Maand geleden
Ik ben trots op mijn land NEDERLAND dat ze dit uitzoeken in china, oeigoeren worden onmenselijk behandeld DIT KAN NIET
La Buse Toujours
La Buse Toujours Maand geleden
strafkampen ok, maar genocide lijkt me een beetje overdreven. sowieso 1 kind maximum per vrouw, dus moslim of katholieke chinezen zijn bij voorbaat kansloos. china wil geen islam extremisme; en wil deze ontwikkeling in de kiem smoren. als pvv de grootse partij in nederland was geweest zou je vast ook deze strafkampen hier hebben.
John73
John73 Maand geleden
Ik heb niks gezien wat bewijst dat er mensen gemarteld worden daar. Zouden best wel mensen sterven maar dat gebeurt hier in nederland ook. Wie zijn wij om China de les te lezen. Beter kijken we naar ons eigen eu waar ze heel erg hun best aan doen zijn om hier ook dictatuur van te maken.
mr. soundguy '96
mr. soundguy '96 Maand geleden
Kiek uit met China als je Sjoerd in je naam of achternaam hebt!
lenny kung
lenny kung Maand geleden
.... Het is een heel moeilijke situatie! wat veel mensen niet weten is dat Xinjiang grenst aan Afghanistan, de over grote populate in Xinjiang is / was erg arm, een broedplaats voor moslim extremisten zoals isis en al qaida,.... Wat daar gebeurt keur ik per defenitie af, maar dat gezegt te hebben, heeft u een betere oplossing? Is het beter om af te wachten tot daar iets gebeurt zoals in Irak of afganistan als moslimextremisten daar voet aan de grond krijgen en dan maar bombarderen en oorlog te voeren met nog meer doden en onschuldige slachtoffers.... De Chinese mentaliteit en in de chinese kultuur vinden chinese ouder het niet erg om voor hun kinderen een beetje meer te leiden als de volgende generatie er maar beter van word, het is dus ook logisch dat de beweegreden en het handelen hier op gebaseerd is, wat in westerse ogen zeer onmenselijk is. Maar hopelijk menselijker voor de toekomst...
A Montacir
A Montacir Maand geleden
Bedankt NOS, Sjoerd den Daas held👍👍👍
Antonio osho
Antonio osho Maand geleden
Het Westen is Kampioen in leugens verspreiden en haat zaaien.
RedaSkateboard
RedaSkateboard Maand geleden
China virus
X. Li
X. Li Maand geleden
Heb me concrete ,let's? Nee
Robert Van Der Zwan
Robert Van Der Zwan Maand geleden
Ban China..
Robert Van Der Zwan
Robert Van Der Zwan Maand geleden
He Nederland heeft het zelfde politie pak.mensrn rechten daar kijkt ieder van weg ..binnen kort ook in Nederland..
Horse Trade International Service
Horse Trade International Service 2 maanden geleden
zijn de kampen gefilmd? Nee! Slechts enkele officiële gevangenissen op film. Alsjeblieft, ik ben er vaak geweest. Kom niet met broodje aap verhaal en ga terug naar de school voor journalistiek alstublieft. Drama hoe de media dit allemaal zonder feiten te checken overneemt.
Ilse van Loon
Ilse van Loon 2 maanden geleden
5
Jannah Firdous
Jannah Firdous 2 maanden geleden
BREAKING Waarschuwing: dit bericht kan als schokkend worden ervaren Oeigoerse vrouwen vertellen tegen de BBC dat verkrachting veelvuldig plaatsvindt in de kampen waar een miljoen Oeigoeren zijn of worden vastgehouden. Volgens een getuige droegen de mannen altijd maskers, terwijl er toen nog geen corona heerste. Ze droegen pakken en geen politie-uniformen. Ze kwamen na middernacht naar de cellen waar de vrouwen gevangen zaten en namen de vrouwen op wie hun oog was gevallen mee naar zogeheten donkere kamers: ruimten waar geen surveillancecamera’s hingen. Soms werden de vrouwen ook geëlektrocuteerd met staven in hun vagina, vaak werden zij door meer dan één man verkracht. Daarnaast werden zij geschopt en geslagen. De Trump-regering heeft vlak voor aftreden de Chinese behandeling van de Oeigoeren, een islamitische minderheid, bestempeld als genocide. - @Theugnews
worfoz
worfoz 2 maanden geleden
mohamedanen ontkennen dat mohamed een kind verkrachtte dus waarom beschuldig jij China van verkrachting? islam is de vijand van mensenrechten, en islam is de vijand van China
Mark
Mark 2 maanden geleden
Gelukkig sponsoren we dit soort praktijken niet door al onze producten vanuit China te laten komen. En gelukkig wordt op deze manier China niet steeds machtiger.
Mark
Mark 2 maanden geleden
Staat er ergens dat ik daarvoor bang ben? Geen idee waar je dat vandaal haalt. Het gaat mij om het feit dat echt alles wat we hier hebben uit China komt en China hierdoor wel erg veel macht krijgen. Ook vind ik dat we een regime wat zo slecht met mensen rechten omgaat niet moeten supporten door er op zo'n grote schaal zaken mee te doen.
worfoz
worfoz 2 maanden geleden
@Mark ik heb een leuke deurbel gekocht bij de Aldi kan de Chinese geheime dienst makkelijker zien wie er voor mijn deur staat
Mark
Mark 2 maanden geleden
Gelukkig hebben we jou nog. ook echt super mazzel
Mark
Mark 2 maanden geleden
Ja is goed man.
worfoz
worfoz 2 maanden geleden
Ja, en de aarde is plat zodat we er niet afrollen wat een mazzel
pino de boer
pino de boer 2 maanden geleden
Iedereen vergeten hoe die oeigoeren met autos aanslagen en inreden op voetgangers... Jajajaja kom maar op met de haat naar mij.. Maar onze regering loopt ook achter de feiten aan dan maar opnieuw naar school❤️ xi jing ping
Jim getmail
Jim getmail 2 maanden geleden
Bij zulke vooringenomen, suggestieve, eenzijdige reportages a la BBC laten ze nooit andere kant van het verhaal zien. Probeer maar eens met een camera naar een willekeurige Nederlandse gevangenis te gaan zonder toestemming vooraf. Als je tegen gehouden wordt mag je dan zeggen dat er iets in de gevangenis gebeurt die niet door de beugel kan?
An An
An An 2 maanden geleden
En heel Nederland voelt zich zielig vanwege een lockdown, Voor al de verwende jeugd heeft het o zo moeilijk 🙄 Kijk wat je allemaal heb, en niet wat je niet heeft
Jeroen Ravenshorst
Jeroen Ravenshorst 2 maanden geleden
Nog even wachten en dan komen delen van China er net zo uit te zien als Noord Korea. Waar je op een moment ook niet eens meer overheen mag vliegen. Erg slecht dit alles.
ano niemmm
ano niemmm 2 maanden geleden
#FREEUYGHUR 😪💔
مسعود داود
مسعود داود 2 maanden geleden
Maak ook een reportage over de geheime strafkampen in VS ! Durven jullie daar aan te komen?
worfoz
worfoz 22 dagen geleden
@مسعود داود just as the serpent crawls back into its hole
worfoz
worfoz 22 dagen geleden
@مسعود داود Dat komt omdat ik de geilige proleet napraat Die zie hetzelfde, in iets andere woorden: "Chapter: Clarifying that Islam started as something strange, and will revert to being something strange, and it will retreat between the two Masajid(65) باب بَيَانِ أَنَّ الْإِسْلَامَ بَدَأَ غَرِيبًا وَسَيَعُودُ غَرِيبًا وَأَنَّهُ يَأْرِزُ بَيْنَ الْمَسْجِدَيْنِ It is narrated on the authority of Ibn 'Umar ('Abdullah b. 'Umar) that the Messenger of Allah (ﷺ) observed: Verily Islam started as something strange and it would again revert (to its old position) of being strange just as it started, and it would recede between the two mosques just as the serpent crawls back into its hole." En zo is het, islam is een gifslang, en het beste is als het terugkruipt in het hol waar het vandaan kwam. voor HELE slimme mensen is meteen duidelijk welk hol bedoeld wordt hier, voor de domme staat erfbij "between the two masajjid " Leuke naam voor billetjes
مسعود داود
مسعود داود 23 dagen geleden
@worfoz 👍👍👍😅😅😅 Goed gezegd!
worfoz
worfoz 23 dagen geleden
@مسعود داود en op Mars want als we gaan wonen op de planeet die naar de oorlogsgod is genoemd.... Wat is trouwens de qibla, voor de marsbewoners? In Nieuw Zeeland doen ze het ook fout islam had gewoon in de arabische woestijn moeten blijven
مسعود داود
مسعود داود 23 dagen geleden
@worfoz over Mohammed en zijn afschuwelijk geloof willen ze niks zeggen. Islam moet overaal ter wereld verbonden worden!
klotehater
klotehater 2 maanden geleden
We moeten een glazen krater maken van China.
a ww
a ww 3 maanden geleden
nlposts.info/past/eaHc1LSpbJuSynk/video
ardahanli
ardahanli 3 maanden geleden
Na 2e wereld oorlog en elke herdenking: "dit nooit meer!" Vervolgens kijkt iedereen weg wat er gebeurd in China.. En lekker blijven handelen met Hitler, want geld.
ardahanli
ardahanli 2 maanden geleden
@Niek Vels Gezien jij moslims haat is elke interview met een normale oeigoeren die hard werken ook terrorist is in jou ogen. Niek Vels je bent een walgelijk mannetje ik ga geen discussie voeren met iemand die zo een gedachte gang heeft. Reageer maar op anderen hieronder als je zo van China houd..
ardahanli
ardahanli 2 maanden geleden
​@Niek Vels Ja er zitten onschuldigen vast, kijk maar eens documentaires van fam leden, tuurlijk omdat je moslims haat wil je die kant van het verhaal niet zien. Kom jij maar eens met je bewijs dat elke persoon die daar zit een terrorist is. Ik ben niet in de war, ik geef alleen aan dat veel onschuldigen vast zitten, en jij beschuldigt mij ineens van haat aan chinezen en liefde voor terror heb rot toch op man je laat duidelijk zien dat je zelf chinees bent gezien je zo erg op je teentjes geraakt word als ik iets zeg dat niet iedereen een terrorist is die vast zit. Net zoals de regering dat doet bij zijn eigen volk. Maar goed geloof maar alles wat china zegt, ik wil niet dat je mij van die rare dingen beschuldigt. Ga je nu de rest van de reacties hier ook in?? Of was dat alleen omdat je mijn naam zag..
ardahanli
ardahanli 2 maanden geleden
​@Niek Vels Dit laat zien dus hoe ongelofelijk dom jij bent, ten eerste gaat het hele probleem dus juist om dat ze naast opsluiten van jihads nu ook alle onschuldigen meenemen, dit word letterijk over de hele wereld besproken. Het gaat om onschuldigen die daar zitten. man man ik snap dat je moslims haat maar moet je dan zo dom spelen? Nogmaals kom je ermee dat ik Chinezen haat en falun gong ofzo achterlaat, en liefde heb voor terror? Heb jij paddo's genomen ofzo je ziet dingen.. Volgens mij moet je jezelf laten opnemen. je bent zo een gevaar voor de maatschappij als je zo over anderen denkt. Trouwens je beschuldigt mij nu van dingen wat niet waar is en strafbaar kan zijn.
ardahanli
ardahanli 2 maanden geleden
​@Niek Vels Hahaha weer z'n complot denkertje, jij geloofd ook zeker ook dat de aarde plat is... En hoezo moet ik chinezen haten? Waar haal je nu dat uit? Sta je dus ook achter dat je geen eigen mening mag hebben in China? Ik denk dat je beter terug kunt gaan naar de basisschool want je kunt namelijk geen discussie voeren. Je gaat nergens op in op mijn antwoorden en kom je weer met nieuwe vragen, typische complot denkertje acties. Stop geen woorden in me mond aub, en met die rare aannames.
ardahanli
ardahanli 2 maanden geleden
@Niek Vels Ik heb je vraag beantwoord met nee, wat wil je verder van me horen? Kut he dat het je niet lukt om reacties uit te lokken. Betreft je laatste reactie lijkt het erop dat je ook prima vond met hitler dus zoals iedereen die Oeigoeren zijn maar opsluiten, verkrachten, organen verkopen ect, dit vind dit een punt hebben? Tuurlijk zitten er slechte tussen die mogen daar blijven punt is dat vrijwel alle Oeigoeren worden opgesloten.
Niko Niko
Niko Niko 3 maanden geleden
Dit is echt erg waar is de EU US RUSLAND EN ANDERE MACHTIGE LANDEN .ach het zijn maar moslims🤔🤔🤔
Vimutta Bockting
Vimutta Bockting 3 maanden geleden
Fast-forward to today en Duitsland heeft "coronakampen" ... Dat zijn ook concentratiekampen.
Julius Kiesian
Julius Kiesian 3 maanden geleden
All of this is just your interpretation from a deep rooted distrust. I didn't see any evidence of "concentration camps".
sdfasdklfj safsadf
sdfasdklfj safsadf 3 maanden geleden
Kees Jansma smeert zijn kale hoofd in en duwt em zo naar binnen
Kevin Allertz
Kevin Allertz 4 maanden geleden
De nieuwste variant van CONVID-19 regel
Qwerty Ytrewq
Qwerty Ytrewq 4 maanden geleden
China heeft laatst ook de grootste haven in Griekenland opgekocht en ze krijgen steeds meer macht. Hopen dat ze hier ook die Sharia moslims in kampen zetten.
Ninjaah
Ninjaah 4 maanden geleden
Dit kan toch niet man pff wij als het westen horen onze leiders hierop aan te spreken dit mag niet bah bah Hitler praktijken en de wereld kijkt toe omdat China ons goeiekoope zooi levert
Maria
Maria 4 maanden geleden
Dit doet mij denken aan de concentratiekampen in de WOII toen na enige tijd bijna iedereen wist wat daar gebeurde, je rook de stank van de schoorstenen, langzaam kwam de geruchtenstroom op gang. HOE is het mogelijk dat dit weer gebeurt deze tijd en dat niemand hier iets aan kan doen? China is met niemand in oorlog dus dat zal de reden zijn dat de wereld lijdzaam moet toekijken, wat een nachtmerrie!
worfoz
worfoz 2 maanden geleden
islam is met alles en iedereen in oorlog, omdat islam racistisch en achterlijk is de zevende eeuwse arabische waarheid is vandaag de dag een leugen hoe is het mogelijk dat meer dan een milard mensen dagelijks een kindermisbruiker vereren
Patric Verlinden
Patric Verlinden 4 maanden geleden
Dit is toch wat volgens de media de mensen willen?Pedo Joe Biden die Amerika verkoopt aan China is hiervoor toch zogezegt verkozen?Trump was slecht,voerde geen oorlogen,was een boer enz...,succes met jullie NWO
julien
julien 4 maanden geleden
Waarom Wordt hier godverdomme niks aan gedaan
Jean Bevilacqua
Jean Bevilacqua 4 maanden geleden
Wanneer komt er een reportage over Israelische gevangenissen, de grootste openluchgevangenis ter wereld Gaza en de talloze Palestijnen die al jarenlang vastzitten zonder te weten waarvoor, zonder aanklacht , zonder proces en niet wetend wanneer ze ooit vrij komen? Of mógen daar geen reportages over worden gemaakt omdat de NOS en Nieuwsuur en de Nederlandse politiek omgekocht zijn of gechanteerd worden door de israelis? Zou Eppstein genoeg gevonden hebben over corrupte en pedofiele Nederlandse politici en bestuurders en dat inmiddels al lang bij de Mossad ligt?
worfoz
worfoz 2 maanden geleden
mohamed verkrachtte een kind, en DAAR willen de mohamedanen het dus niet over hebben
julien
julien 4 maanden geleden
Dit wist ik nog niet eens. Over de Oeigoeren maak ik mij al maanden zorgen. Wat een wereld leven we in.
MVE
MVE 4 maanden geleden
En met dit verschrikkelijk land wil de EU een nieuw handelsverdrag afsluiten??
M I
M I 4 maanden geleden
Islam terrorist en niks meer
M I
M I 4 maanden geleden
De zelfde Muslims komen met bommen binnen Europa.
vrancras
vrancras 4 maanden geleden
Holocaust, dit nooit meer! Ondertussen loop ik in kleding rond die vandaag de dag in zo’n kamp gemaakt worden.
vrancras
vrancras 2 maanden geleden
@An An je zit liever in een concentratiekamp dan werkloos thuis?
An An
An An 2 maanden geleden
Ja, dat vind ik ook moeilijk En ik bestel bij aliexpress Maar wat als ze echt geen werk zouden hebben?
vrancras
vrancras 4 maanden geleden
Meer van dit graag. Dit is journalistiek.
Andrei
Andrei 4 maanden geleden
Ongelooflijk
TGP Gaming
TGP Gaming 5 maanden geleden
Gewoon ZIEK die chineese overheid.
Neder Hop
Neder Hop 5 maanden geleden
Sjoerd heeft ballen van staal
Destoer
Destoer 5 maanden geleden
Denk hierover na als je volgende keer troep uit china besteld, schande dat wereld zaken doet met dit misdadige fascistische regime
Destoer
Destoer 5 maanden geleden
1940-1945 niets veranderd
worfoz
worfoz 2 maanden geleden
@Destoer Joden vereren geen kindermisbruikende terrorist, jullie haat tegen joden is echt walgelijk
Destoer
Destoer 2 maanden geleden
@Niek Vels als het joden waren piepte je anders.
Gerard Brouwer
Gerard Brouwer 5 maanden geleden
Slap gelul. Alleen salaris proberen waar te maken.
Gerard Brouwer
Gerard Brouwer 5 maanden geleden
Wat een subjectieve 'journalistiek'. Niets laat hij zien, niets wordt bewezen. Alleen slap geluk. Bah.
Bio with Wirjo
Bio with Wirjo 5 maanden geleden
Bekijken jullie ook mijn video nlposts.info/past/ennc3bbFi2iCqas/video
Balki Shalki
Balki Shalki 5 maanden geleden
In China lijkt de missie voltooid. Daarom houdt het niet lang vol, dit zal een reden zijn om van China af tekomen. De machten zullen waarschijnlijk verschuiven naar een buurland.
RealZanzi
RealZanzi 5 maanden geleden
Pure Nederlandse propaganda. Het is weer een lelijke smeercampagne om het stomme mondkapjesplicht en de 1,5m economie in NL goed te praten.
Catnium
Catnium 5 maanden geleden
ja allemaal heel zielig Maar voorlopig zit ik in Nederland ook in een werk kamp onder dwang het heet Stip Baan. of Participatie wet.
a de c
a de c 4 maanden geleden
U moet erg ongelukkig zijn als u überhaupt deze vergelijking durft te maken. Ik denk dat u zelf heel goed weet dat u het niet half zo zwaar heeft als deze mensen. Ik hoop dat u in de toekomst veel mag leren om dit in te gaan zien. Hopelijk wordt u dan weer gelukkiger.
Honestguy 78
Honestguy 78 5 maanden geleden
Al die mensen hier in comments 🤣🤣🤣🤦🏻‍♂️domme hypocriete ezels .. wedden dan jullie allemaal op alli shoppen he.. En dan klagen, om jezelf een beter gevoel te geven.. om te kotsten 🤢
Honestguy 78
Honestguy 78 5 maanden geleden
Hahaha focus beter op je eigen land.. hier! Het is hier groter zooi dan daar zo te zien 🤣 en dat mensen je stomme vragen niet willen beantwoorden maak jij er automatisch van dat ze niet mogen praten ...typisch
Frans Ubert
Frans Ubert 5 maanden geleden
Binnenkort is dit ook te zien in europa alleen dan heet het quarantainekampen. Dit is wat je krijgt als je dictatoriale (nood)wetten in je land toelaat. Mark my words
the coon
the coon 5 maanden geleden
Kan er niks aan gedaan worden dan ?
Tamara Hagenbeek
Tamara Hagenbeek 5 maanden geleden
Overal ter wereld zijn en worden quarantaine/isolatie/concentratie kampen gebouwd. Die gaan echt geen virus tegenhouden. Wie is de vijand?
Tamara Hagenbeek
Tamara Hagenbeek 2 maanden geleden
@Niek Vels Mijn kinderen en ik zijn gevaccineerd, dus ik weet niet waar je het over hebt. Ik heb zelfs zware kinkhoest na mijn DKTP vaccinatie gehad. Ik ben inderdaad tegen niet geteste vaccinatie en het verplichte karakter. Dat doet namelijk afbreuk aan onze grondrechten. Dat jij nou graag rechter en beul speelt vind ik narcistisch en erg misselijkmakend. Dat deed die maffe gast met dat rare snorretje en dat maffe saluutje 80 jaar terug ook. Was dat je opa of zo? De appel valt niet ver van de boom.
Levitastic
Levitastic 5 maanden geleden
Als de wereld niet zo om geld draaide gebeurde dit soort shit niet..
H -
H - 5 maanden geleden
En mensen vinden serieus dat Biden die pro-China is een goede leider is, niet te begrijpen
Romin
Romin 5 maanden geleden
Was al lang geleden gestopt met tv kijken omdat het een groot links multi culti charmeoffensief is maar wat ik net gezien heb valt mij niet tegen. Goede journalistiek. Het is waanzin. Genocide gaande en de wereld vind handelsbetrekkingen belangrijker. Boycot zelf alles uit China. #CCP #NaziGermany = same.
Mustafa Iraq
Mustafa Iraq 5 maanden geleden
De elite rotshilds en Zionisten geven geen moer om de Moslims. Dit is een campagne vanuit Washington en de bende loopt mee. Mensenrechten gebruiken voor hen eigen agenda's, niet omdat ze iets kan schelen.
[Elephant Ghost]
[Elephant Ghost] 5 maanden geleden
Very ballsy trying to do this in China. Surprised y’all didn’t get arrested
Yole
Yole 5 maanden geleden
Moderne nazi's dit
Henk
Henk 5 maanden geleden
Vervelende situatie, maar er zijn talloze aanslagen gepleegd in China. En in tegenstelling tot Europa, is China wel daadkrachtig in de strijd tegen islamitisch geweld. In plaats van thee drinken ondernemen zij actie.
Salie Cryptoman
Salie Cryptoman 5 maanden geleden
Het zou tijd worden dat je als nieuwszender aandacht besteed aan WEF, Great Reset, agenda 2030 etc....word gewoon over gesproken in United Nations door Trudeau...daarnaast in Times Magazine...waarom horen we daar niets van?
Zan bel
Zan bel 5 maanden geleden
dat wil de npo/nos ook voor nederland. Rutte en de jong bekijken dit met jaloerse blik
Musicxpert
Musicxpert 5 maanden geleden
nlposts.info/past/iWW_ptLRrax6lmQ/video
Musicxpert
Musicxpert 5 maanden geleden
Wat een zieilige manier om China slecht te maken.
clipper
clipper 5 maanden geleden
Laat iets duidelijk zijn reden dat andere landen hun bek ni open trekken is omdat china je honger zal laten lijden grootste economie ter wereld china heeft in elke land zijn hand vandaar dat men stil is
DEKIKK
DEKIKK 5 maanden geleden
Gadver! Het ziet er ook echt uit als een concentratiekamp van boven.
SAMURAI K9S
SAMURAI K9S 5 maanden geleden
Klinkt Als Guantanamo
AngelofMirza
AngelofMirza 5 maanden geleden
Bedankt namens Alle Turken 🇱🇺🇹🇷
Anna Pilgrim2006
Anna Pilgrim2006 5 maanden geleden
Waar blijven de Europese en andere regeringen om China daarop aan te spreken. Hebben ze niet ooit beloofd dat genocide en iets wat daar op lijkt nooit meer getolereerd zou worden? Maar ja de koopman blijft nog altijd het voortouw hebben. Het wordt tijd om ons onafhankelijk te maken van China als markt, zo lang ze zo met hun minderheden omgaan. Zie ook Tibet, waar ook hier regeringen het laten afweten.
SL TM
SL TM 5 maanden geleden
China bad , nu even de USA kinder concentratiekampen
.dh12w.wr.
.dh12w.wr. 5 maanden geleden
Kan de titel van “strafkampen” naar “concentratiekampen” worden veranderd? Dit zijn toch eerder concentratiekampen😅 + gelukkig spreken de meeste mediakanalen ook van concentratiekampen en niet ‘strafkampen’ of ‘heropvoedingsscholen’ (zoals de Chinese communistische partij dit wil labelen).
Saitama
Saitama 5 maanden geleden
Woow echt journalistiek bestaat nog. Nou petje af NieuwsUur. blijft dit doen AUB
Pablo Gaviria
Pablo Gaviria 5 maanden geleden
Probeer bij een gevangenis in v,s. te filmen zonder te toestemming! dan zien we verder hoe het met jou afloop!
Ertan Erdem
Ertan Erdem 5 maanden geleden
Dat we dit als westerlingen toestaan!
hongsien kwee
hongsien kwee 5 maanden geleden
China heeft een heleboel aantal aanslagen gehad rond jaar 2000 in Xinjiang door terroristen, veel onschuldigen waaronder ook Muslims zijn gedood, enkele groeperingen willen een eigen staat maken, en veel terrorisme, dit is de reden van deze kampen. Niet elke Uygur gaat erin voor zover ik weet van andere nieuwskaalen. Enkele grote Muslim organistaties uit Indonesie (NU en Muhammidya) zijn in Xinjiang geweest en ook uit andere overwegend Muslim landen, die zijn niet negatief over wat er gebeurt, want ze weten dat het om de terroristen gaat.....ik begrijp niet dat jullie dat niet belichten. Erg eenzijdig! Mijn familie waren trouwens vroeger ook Muslims, maar zijn in Indonesia gesettled. Westerse media is erg eenzijdig en heeft een agenda! Lees ook nader alternatief nieuws graag!
Face To Face With Floyd Mayweather
14:07
Logan Paul
Weergaven 4,6 mln.
How THIS instagram story kills your phone.
12:46
Mrwhosetheboss
Weergaven 3,9 mln.
Zo stelen criminelen jouw auto | NIEUWSUUR
08:23
Wat is er aan de hand met de Oeigoeren in China?
03:13
Niemand wil deze mensen als buren
10:48
Nieuwsuur
Weergaven 453K
The Legendary Commando Raid At St. Nazaire | The Greatest Raid Of All Time | Timeline
58:25
China - Sunday with Lubach (S08)
13:46
vpro zondag met lubach
Weergaven 1,2 mln.
De hel van Shell
39:16
Zembla
Weergaven 107K
Face To Face With Floyd Mayweather
14:07
Logan Paul
Weergaven 4,6 mln.
How THIS instagram story kills your phone.
12:46
Mrwhosetheboss
Weergaven 3,9 mln.
Uyanış: Büyük Selçuklu 31. Bölüm🏹
2:21:42
Uyanış: Büyük Selçuklu
Weergaven 1 mln.
Face To Face With Floyd Mayweather
14:07
Logan Paul
Weergaven 4,6 mln.
Billie Eilish - Your Power (Official Music Video)
4:23
BillieEilishVEVO
Weergaven 56 mln.